Katja Abikokk 2008-06-20 21:18:46 |
mul on erinevate salatite segu rõdule lillekasti külvatud.. lollo rosso, lehtsalat ja mingi müstiline sort veel, mille silt linnunoka või tuulega kastist minema on lennanud ja nüüd teps mitte ei meenu. ise-enesest hakkasid rõdukastis kasvama päevalilled. arvatavasti siis talvisest linnutoidust kasti pudenenud ja nüüd kasvuks jõu saanud :) aiamaal on kaht sorti avamaa tomatit (ühed neist "viinamarja"-tomatid), kõrvits, kurgitaimed, murulauk-sibul-till-küüslauk, rooskapsas, nuikapsas, lillkapsas, redised, porgandid, punane ja kollane paprika, ja must kartul (sorti ei tea aga tuttava käest sain kotitäie seemneks.. viljaliha on tumelilla, maitse pisut võisem kui tavalisel kartulil) | |
JM Abikokk 2008-06-20 22:50:45 |
Minul, suurlinna lapsel, on akna peal potiga basiilikut.. :rolleyes: An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Katja Abikokk 2008-06-25 22:01:33 |
kurdan nüüd, ehk hakkab kergem - aiamaa on kodust pisut eemal ja jaanipidu tähistati seal lähedal külaplatsil. täna läksin vaatama, kas maasikad juba punavad ja mingi pande on terve aimaa segi peksnud.. ilulilled olid ära murtud ja hunnikusse loobitud ning toidutaimed kõik katki.. materiaalses mõttes pole kahju kuigi suur (naabrimehel klaashoone katki loobitud) aga kasvatasin iga taime suure hoole ja armastusega.. oeh :( kolin nüüd need väetikesed, mis laamendustöö üle elasid rõdule ja aiamaale lähen tagasi, kui marjad valmivad.. nuuks... nii kurb olen ... ja natuke kergem hakkaski. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-06-25 22:27:37 |
Katja:
Oi-oi-oi :(
kurdan nüüd, ehk hakkab kergem - aiamaa on kodust pisut eemal ja jaanipidu tähistati seal lähedal külaplatsil. täna läksin vaatama, kas maasikad juba punavad ja mingi pande on terve aimaa segi peksnud.. ilulilled olid ära murtud ja hunnikusse loobitud ning toidutaimed kõik katki.. materiaalses mõttes pole kahju kuigi suur (naabrimehel klaashoone katki loobitud) aga kasvatasin iga taime suure hoole ja armastusega.. oeh :( kolin nüüd need väetikesed, mis laamendustöö üle elasid rõdule ja aiamaale lähen tagasi, kui marjad valmivad.. nuuks... nii kurb olen ... ja natuke kergem hakkaski. |
|
Mann Abikokk 2008-06-25 22:47:07 |
Katja:
on ikka molkuseid. tõelised saapad. kurdan nüüd, ehk hakkab kergem - aiamaa on kodust pisut eemal ja jaanipidu tähistati seal lähedal külaplatsil. täna läksin vaatama, kas maasikad juba punavad ja mingi pande on terve aimaa segi peksnud.. ilulilled olid ära murtud ja hunnikusse loobitud ning toidutaimed kõik katki.. materiaalses mõttes pole kahju kuigi suur (naabrimehel klaashoone katki loobitud) aga kasvatasin iga taime suure hoole ja armastusega.. oeh :( kolin nüüd need väetikesed, mis laamendustöö üle elasid rõdule ja aiamaale lähen tagasi, kui marjad valmivad.. nuuks... nii kurb olen ... ja natuke kergem hakkaski. |
|
Marianna Kokaõpilane 2008-07-10 11:49:06 |
Pille:
Minul, õigemini minu emal kasvuhoones kasvab nii et vähe pole! Väga maitsev. Mann:
No eks ma annan teada, kuidas lilla basiilik kasvab (või mitte :) )mind huvitab just see lilla basiilik, no mitte eal pole mul kasvanud, nõmmel pani kass need alati pintsli kui peenrasse taimed jõudsid, ja siin lihtsalt ei kasva, selle eest tavaline basiilik mühab mis lust. Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Zapxpxau Abikokk 2008-07-10 22:35:01 |
Käisin kasvuhoones oma maitsetaimi kaemas ja lilla basiilik on õitsema hakanud, ehk tegeleb natuke paljunemisega kah. Koriander õitseb samuti, aga tüümian veel mitte. Huvitav kas on lootust, et lavendel ka õitsema hakkab või saab see Eesti lühike suvi ennem läbi. | |
Kiilike Abikokk 2008-07-11 06:49:37 |
Zapxpxau:
minul õitseb lavendel ja tüümian juba teist nädalat avamaal :) Koriander ja tavaline basiilik hakkavad kohe. Kusjuuress koriander õues.
Käisin kasvuhoones oma maitsetaimi kaemas ja lilla basiilik on õitsema hakanud, ehk tegeleb natuke paljunemisega kah. Koriander õitseb samuti, aga tüümian veel mitte. Huvitav kas on lootust, et lavendel ka õitsema hakkab või saab see Eesti lühike suvi ennem läbi. |
|
Sussukas Abikokk 2008-07-11 08:25:13 |
Minul on tomatid aiaääres õide läinud. Kasvuhoones juba pisikesed rohelised jubinad küljes. Nädala lõpus saab kurki ka vast.
Till läks teisele tuurile- tuleb välja et lapsed käivad seda söömas :D Nüüd ongi vaid kaks tillivart järgi suurest põõsast.
Ning muidugi on maas sibulat-sibulat ja sibulat. Mõnikord on tunne, et sibulat kulub meil rohkem, kui kartulit. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Dots Abikokk 2008-07-11 08:30:50 |
Rõdul on tomatil juba üsna palju õisi küljes. Loodan, et peale kastmise- väetamise ei pea ma miskit temaga tegema (kasvatan esimest korda :)). Ja amplimaasikas ka kannab ilusti ja õitseb rõõmsalt. Basiilik on mul köögis aknalaual. :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |