Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-15 16:14:59 |
Thredahlia:
Mullu panin lisaks "tavalisele" e. vürtsbasiilikule maha veel sidrun-, aniis- ja-kes-seda-enam-mäletab mis basiilikuid maha. Aga no need teised ei meeldinud, tavaline on kõige parem. Samas lilla on maitselt n-ö teisel kohal.
Kõrvalt nähtud kogemusest kasvas nagu mühises, aga harilik vürtsbasiilik pani minu maitsemeele poolest punasele pika puuga ära... |
|
Qsti Abikokk 2008-04-15 21:52:37 |
Minu päevatöö siis selline, et mulda pistetud: sidrunmeliss münt vesikress till roheline sibul murulauk koriander rukola kaneelbasiilik (tundus põnev) Need siis lisaks juba uhkeks ja tubliks kasvanud tüümianile, rosmariinile ja basiilikule. Aga vot söödavale lillesegule enam potti ei jätkunud. :P | |
Liiseli Abikokk 2008-04-16 00:57:49 |
Pille, kust sa lehtsinepi seemet ostsid? Ja veel - kas keegi on sigurit kasvatanud (kohvi jaoks)? Kas lehtsiguri juur kõlbab ka või on ikka juursigurit vaja? | |
Dots Abikokk 2008-04-16 06:25:26 |
Loen siin neid istutamise jutte... nii tahaks ka maitsetaimi kasvatada. Kas oskate soovitada mida saaks kasvatada potis rõdul (rõdu on õhtupäikese poolne ). Olen lugenud, et potis eriti pikka eluiga taimedel ei ole. Qsti, Milline on söödav lillesegu ? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-16 09:13:21 |
Liiseli:
Kahtlustan, et Seemnemaailmast (mul on sort "Punane hiid", eelmisel aastal kasvas kenasti ja maitses väga mõnusalt - hõrgult sinepiselt).
Pille, kust sa lehtsinepi seemet ostsid? Dots:
Dots, vaata seda söödavate lillede teemat!
Qsti, Milline on söödav lillesegu ? Pille:
See oli end tänaseks - ehk siis vaid kolm päeva hiljem - juba tärganud - sellised 3-5 mm võrsed olid üleöö tekkinud :D
Salatilehtede segu "Oriental mix" (paksoi, põld-võõrkapsas, mizuna, punane lehtsinep, cima di rapa) |
|
Kodukana Kokaõpilane 2008-04-16 09:41:16 |
oi kui tublid kõik kasvuhoones on maas hernes, rukola ja spinat, õues ei ole veel midagi, sest mere ääres on külm veel. aknalaual on rooskapsas, paprika, vürtsikas pipar, füüsal, porru, seller (üritan varssellerit, kuid ei õnnestu tavaliselt), päevalill, basiilik. idanemas on tavaline kõrvits, dekoratiivkõrvits, arbuus. eelmine aasta sain ma sugar baby arbuusi, mis oli muna suurune. tõesti ei tea kus asi viltu vedas, aga naljakas oli igatahes. teine oli munast suurem aga pragunes katki. peenral on rõõmsalt vohamas tüümian, salvei, käharpetersell, sibul ja vorstirohi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-04-16 09:48:25 |
Kodukana:
Minu Sugar Baby arbuusid olid sellised tubli tennisepalli suurused, või veidi enamgi. Kasvasid poti sees, kesksuvel õues, septembri alguses tõin tuppa tagasi:
Maitses ja nägi välja nagu arbuus muiste, lihtsalt tilluke:
eelmine aasta sain ma sugar baby arbuusi, mis oli muna suurune. tõesti ei tea kus asi viltu vedas, aga naljakas oli igatahes. teine oli munast suurem aga pragunes katki. |
|
Qsti Abikokk 2008-04-16 11:47:40 |
Pille:
Need arbuusid on nii armsakesed! Ma mäletan, et kunagi ammu-ammu, kusagil 10-15a tagasi, kasvatas mu vanaisa kasvuhoones arbuuse (ja viinamarju), arbuusid olid sama armsad aga maitsmist ma küll ei mäleta.
Tuli kohe tahtmine ise ka uuele seemneringile minna.
Minu Sugar Baby arbuusid olid sellised tubli tennisepalli suurused, või veidi enamgi. Kasvasid poti sees, kesksuvel õues, septembri alguses tõin tuppa tagasi: Dots:
Leidsin poest sellise nimega seemnesegu. :) Qsti, Milline on söödav lillesegu ? |
|
Bunnygirl79 Abikokk 2008-04-25 12:00:25 |
Pille:
Mina kasvatasin neid arbuuse eelmisel aastal kasvuhoones, aknalaual kasvatsin ette ja siis istutasin kasvuhoonesse kõige päikselisemasse kohta. Viiest taimest kahele tulid arbuusid külge, üks oli selline tiba suurem kui tennispall, aga teine oli täitsa arbuusi suurune, ja väga head olid.
Minul kasvasid need paremini, mis olid rohkem päikese poole istutatud ning rohkesti vett tahtsid. Kodukana:
Minu Sugar Baby arbuusid olid sellised tubli tennisepalli suurused, või veidi enamgi. Kasvasid poti sees, kesksuvel õues, septembri alguses tõin tuppa tagasi:eelmine aasta sain ma sugar baby arbuusi, mis oli muna suurune. tõesti ei tea kus asi viltu vedas, aga naljakas oli igatahes. teine oli munast suurem aga pragunes katki. http://bunnygirl79.blogspot.com |
|
Vernanda Abikokk 2008-04-28 21:57:06 |
Mul on Schipolist ostetud kobartomat, pidada potis kasvama ja 30 cm pikk olema ja magusaid vilju omama. Ja till ja basiilik. Ja ilukõrvits, mille ma loodan kunagi õue komandeerida. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |