Liiseli Abikokk 2010-01-24 01:52:22 |
Adonay:
Minul on juba ca aasta see vasest ümbriskattega teraspann. Meeldib väga.
Läheb väga ühtlaselt ja kiiresti kuumaks. Mõningaid asju võtab vaatamata õlile hirmsasti kinni, nt. kartulit ja muna, kuid heal pannil võib ju natuke iseloomu olla :) Üldiselt aitab, kui praetavat pala kohe peale pannile panemist mitte segama hakata, vaid lasta enne pruunistuda - siis tuleb kergemini lahti.
Ma põhimõtteliselt ei tahtnud non-stick vm. uudse pinnakattega panni, vaid midagi igavest :) Seetõttu olin valmis panni eripäradega leppima. Valida jäi teras- ja malmpanni vahel. Otsustasin terase kasuks, kuna läheb kiiremini soojaks ja on natuke kergem. Kas tõesti kellelgi reaalset isiklikku kogemust teraspanniga pole, kes ütleks, et tasub osta või ei? :P Oleks hirmsasti abiks. |
|
Sasha Abikokk 2010-01-24 23:09:37 |
Ma lohutan sellega, et minu teraspann tahtis kõigepealt aastakese kinnijäänud toidu lahtikraapimist, kirumist et "minema viskan selle pagana panni!" ja nimekirjade koostamist asjadest, mida selle peal praadida tohib. Nüüd aga on ilmselt sisse töötatud ja praeb kõike. | |
Pisi-Pisi Abikokk 2010-06-20 19:31:12 |
Ma tahaks teada, et kui malmpannil on see pealmine must kiht ära kulunud, siis võib teda edasi kasutada? Eksju-onju? Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2010-08-15 17:40:58 |
Rist ja viletsus pannide teemal. Ostsin teraspanni (sest Raplas malmpanni polnud ja teflonit ei tahtnud). Sa sigudik, kus võtab kinni! Eriline lemmik on sibul. Pärast pestes tuleb lahti, aga kas selles "boonusest" kuidagi lahti ka saaks? Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Kärt Abikokk 2010-11-25 12:31:07 |
Mul hoopis selline küsimus, et oststin grill-malmpanni, mis teeb grillitavale kaunid triibud peale ja küpsetab liha nagu unistus aga kuidas sellist asja puhastada? Küürida seda ju ei tohi! Mismoodi ma need toidujäätmed ja söestunud osakesed kätte saama peaks? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-25 12:36:27 |
Adonay:
Mina leotan ja siis tasakesi hõõrun. Jube tüütu on tõesti, aga no ei oska muudmoodi puhastada..
Mul hoopis selline küsimus, et oststin grill-malmpanni, mis teeb grillitavale kaunid triibud peale ja küpsetab liha nagu unistus aga kuidas sellist asja puhastada? Küürida seda ju ei tohi! Mismoodi ma need toidujäätmed ja söestunud osakesed kätte saama peaks? |
|
Kärt Abikokk 2010-11-25 12:54:07 |
Ohjummel :( Nojah, eks siis tuleb leppida. Pille, kas sellele võib vee üleöö ka sisse jätta või see pole kõige parem mõte? | |
Zoozi Abikokk 2010-11-25 13:18:58 |
Pille:
Ma ka leotan ning siis samuti hõõrun õrnalt panniharjaga.Kui on ära kuivatatud ,siis hõõrun kergelt õliga sisse.Ka ei oska teisiti.:)
Adonay:
Mina leotan ja siis tasakesi hõõrun. Jube tüütu on tõesti, aga no ei oska muudmoodi puhastada..Mul hoopis selline küsimus, et oststin grill-malmpanni, mis teeb grillitavale kaunid triibud peale ja küpsetab liha nagu unistus aga kuidas sellist asja puhastada? Küürida seda ju ei tohi! Mismoodi ma need toidujäätmed ja söestunud osakesed kätte saama peaks? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-25 13:22:48 |
Adonay:
No mul on kindlasti paar korda üleöö see pann ootama pidanud. Ega see meeldiv töö pole ning eestlaste vanasõna et "tänaseid (ebameeldivaid) toimetusi ära viska homse varna" ei ole alati piisavalt meeles, et kohe tegutsema hakata.
Ohjummel :( Nojah, eks siis tuleb leppida. Pille, kas sellele võib vee üleöö ka sisse jätta või see pole kõige parem mõte? |
|
Netcat Abikokk 2010-11-25 13:40:46 |
Pille:
Minumeelest emailimata malm peaks ju vees ligunedes rooste minema.
Aga neid ribidega malmpanne on ka seest emaileerituid. Järsku need lähevad kergemini puhtaks.
Muuseas esimest korda ma kuulen, et malmpanni ei või küürida. Ma seni teadsin, et nõudepesuvahendit pole soovitav kasutada, sest imab selle sisse, aga mehaaniline nühkimine mis kurja teeb? Adonay:
No mul on kindlasti paar korda üleöö see pann ootama pidanud. Ega see meeldiv töö pole ning eestlaste vanasõna et "tänaseid (ebameeldivaid) toimetusi ära viska homse varna" ei ole alati piisavalt meeles, et kohe tegutsema hakata.Ohjummel :( Nojah, eks siis tuleb leppida. Pille, kas sellele võib vee üleöö ka sisse jätta või see pole kõige parem mõte? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |