Praepann: ökopannid, malmpannid, teflonpannid jm

Täpik
Abikokk
2009-05-12 09:59:23
Annelinna Selveris olid mõlemad müügil. "Vanem" soodus ja uus täishinnaga - ekstra käisin võrdlemas. Saba ja kattepaberi (sisaldas sõnu uus matador- ;) ) disain olid pisut teised (nt rohkem teavet katte kohta jne). Panniosa ikka samasugune :P
Täpik
Abikokk
2009-05-12 10:01:07
NB! eile olid panni tuleristsed ja külge tal ei õnnestunud midagi kõrvetada.....
Fre
Abikokk
2009-05-12 12:38:19
Täpik:
Annelinna Selveris olid mõlemad müügil. "Vanem" soodus ja uus täishinnaga - ekstra käisin võrdlemas. Saba ja kattepaberi (sisaldas sõnu uus matador- ;) ) disain olid pisut teised (nt rohkem teavet katte kohta jne). Panniosa ikka samasugune :P
Selge siis, järelikult Järve Selveris on teine süsteem. Siin olid uued pannid, just vahetasin ka oma vana välja ja seetõttu tean milline on uus ja milline on vana disain.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-05-16 08:55:03
Artiklid 16.5.2009 Õhtulehes: Millisel pannil valmib kõige parem praad? - vaatluse all on järgmised pannid: Malmpann Nakkumatu kattega pann Keraamilise kattega pann Roostevabast terasest pann Metallpann Panniomaniku kaheksa põhiprobleemi, kus leiavad vastuse järgmised küsimused: Miks peab pann olema paks? Miks ei tohi pannil toitu säilitada? Miks peab lugema panni kasutusjuhist? Miks ei tohi praadida salatiõliga? Miks ei tohi pann olla liiga suur? Kuidas on õige panni soojendada? Kas kuumaindikaatorit võib usaldada? Kas nakkumatu pinnakate on kahjulik?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2009-05-16 12:06:59
"No tule taevas appi!" Enne kirjutamist võiks ikka endale asjad selgeks tehe. [1quote]Kas nakkumatu pinnakate on kahjulik? Nakkumatud pinnakatted on kahjulikud vaid sel juhul, kui neid sisse süüa, ehk siis, kui panni pealiskiht on rikutud ja see hakkab maha kooruma. Muidu aga ühtegi paikapidavat tõestust nende katete kahjulikkuse kohta teada ei ole. Kes aga siiski nakkumatuid pinnakatteid kardab, võib kasutada keraamilise kattega panni.[/quote] Tegelikult just tükke sisse süües ei juhtu midagi. Need läbivad seedekulgla ja väljuvad. Ohtlikud ja isegi väga ohtlikud on ühendid, mis eralduvad nakkumatu katte kuumutamisel toitu ja õhku ning selle katte tootmisel eralduvad ühendid. Brrr, vihaseks ajab.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Zapxpxau
Abikokk
2009-05-16 12:42:05
[1quote]Kas nakkumatu pinnakate on kahjulik? Nakkumatud pinnakatted on kahjulikud vaid sel juhul, kui neid sisse süüa, ehk siis, kui panni pealiskiht on rikutud ja see hakkab maha kooruma. Muidu aga ühtegi paikapidavat tõestust nende katete kahjulikkuse kohta teada ei ole. Kes aga siiski nakkumatuid pinnakatteid kardab, võib kasutada keraamilise kattega panni.[/quote] Zap pööritab samuti silmi ja vangutab pead.

Zap*

Netcat
Abikokk
2009-05-18 18:31:13
Kui nad paikapidavat tõestust tahavad, siis pangu tühi pann tulele ja papagoipuur kõrvale. Papagoist oleks siiski kahju.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kingadraakon
Abikokk
2009-06-12 15:06:23
Vandiste:
Kas keegi omab neid praegu Rimi kampaanias pakutavaid Thomas Rosenthal Group potte-panne? Kuna kleepse on juba nii palju kogunenud ja vaja oleks üks uus pann soetada, mõtlesin enne ostmist "maad kuulata".
mina võtsin prooviks selle pisikese tasuta panni. ja väga hea pann on (no kui just teflonit ei karda). mul muidu scanpani pannid ja kannatab võrdlust välja küll.
Netcat
Abikokk
2009-06-14 12:53:43
Esimese kuu jooksul on kõik teflonpannid head. Tõde selgub aasta pärast, kui siis veel on pann elus ja terve oli hea pann. Tefal Privilege on ainus, mis mitu aastat vastu on pidanud, mida mina olen näinud

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kingadraakon
Abikokk
2009-06-14 20:52:26
Netcat:
Esimese kuu jooksul on kõik teflonpannid head. Tõde selgub aasta pärast, kui siis veel on pann elus ja terve oli hea pann. Tefal Privilege on ainus, mis mitu aastat vastu on pidanud, mida mina olen näinud
ei, ma vaidleks sellele seisukohale küll vastu. odavad teflonpannid ei ole uutena ka eriti head, ütleb minu kogemus. a noh, maitse asi, eks.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>