Maris Abikokk 2009-08-28 13:28:47 |
Thredahlia:
Mille poolest need pannid mittevaatamist väärinud on? Kas on mingi kindel tehniline ja söögivalmistamist mõjutav põhjus või on see pigem personaalse maitse küsimus? Endal mul veel sellest sarjast midagi ei ole, aga plaan on, seetõttu oleks tark info valimisel-otsustamisel abiks! Rimi kampaaniapanne isegi ei vaata mitte, kuigi kleepse hakkab juba koti vahelt välja pungitama... |
|
Zoozi Abikokk 2009-08-28 14:38:45 |
Maris:
Minul on Rimi väike pann. Sain kleepsud kingiks ja siis võtsin selle tasuta panni prooviks. Mulle meeldib, tegelikult isegi väga. Toit kinni ei jää, hea puhastada. Ei ole muidugi spets ka pannide alal, aga kui kleepse oleks, võtaks nüüd ka suurema panni. Mul muidu Matador, aga teatud toidud kipuvad sinna kinni jääma.
Thredahlia:
Mille poolest need pannid mittevaatamist väärinud on? Kas on mingi kindel tehniline ja söögivalmistamist mõjutav põhjus või on see pigem personaalse maitse küsimus? Endal mul veel sellest sarjast midagi ei ole, aga plaan on, seetõttu oleks tark info valimisel-otsustamisel abiks!Rimi kampaaniapanne isegi ei vaata mitte, kuigi kleepse hakkab juba koti vahelt välja pungitama... |
|
Kiilike Abikokk 2009-08-28 15:21:37 |
Minul nt ei tasu seepärast vaadata, et pannid ei sobi induktsioonile :( Ja noh, peale seda kui koju ilmus veel teine Matador pole nagu mõtet midagi enam vaadata :) Ps, Matadori sarjal on olemas ka kaanega haudepannid, sellised kõrgema servaga :) | |
Merilin Abikokk 2009-08-28 15:51:30 |
Maris:
Esiteks - ei valiks vabatahtlikult igapäevaseks söögitegemiseks tefloni analoogi - on tervislikumaid ja mugavaid alternatiive.
Teiseks olen oma teflonivaba Matadoriga igati rahul. Thredahlia:
Mille poolest need pannid mittevaatamist väärinud on? Kas on mingi kindel tehniline ja söögivalmistamist mõjutav põhjus või on see pigem personaalse maitse küsimus? Endal mul veel sellest sarjast midagi ei ole, aga plaan on, seetõttu oleks tark info valimisel-otsustamisel abiks!Rimi kampaaniapanne isegi ei vaata mitte, kuigi kleepse hakkab juba koti vahelt välja pungitama... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2009-08-28 17:40:33 |
Thredahlia:
AFAIK ei ole olemas kuigi mugavaid alternatiive nendele inimestele, kes tahavad ilma erilise koguse rasvaineta praadida. Või on see uue Matadori versiooni peal võimalik? Näiteks muna praadida, ilma et ta õlis ujuma peaks? Oma emailitud Creusetile pean küll kogu panni ulatuses korraliku õlikihi valama, et üldse midagi välja tuleks. Esiteks - ei valiks vabatahtlikult igapäevaseks söögitegemiseks tefloni analoogi - on tervislikumaid ja mugavaid alternatiive. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Stardust Abikokk 2009-08-28 21:10:11 |
Teflonifoobik ma õnneks ei ole, nii et kiidan need Rimi pannid heaks. Kuna nad on üleni siledad, siis on neid lausa lust pesta-puhastada. Kuskilt kuulsin, et käepidemed ja varred lähevad kuumaks, ent seda mul küll juhtunud pole. Õli ei kasuta praadimiseks üldse. Kui mingeid maitsenüansse on vaja lisada, siis kasutan võid. Jumal tänatud, et teflonpannid olemas on. | |
Zapxpxau Abikokk 2009-08-28 21:55:21 |
Netcat:
Matadoriga piisab ainult kergest õliga pintseldamisest, ise ei ole päris kuivalt proovinud, ehk keegi teine on?
AFAIK ei ole olemas kuigi mugavaid alternatiive nendele inimestele, kes tahavad ilma erilise koguse rasvaineta praadida. Või on see uue Matadori versiooni peal võimalik? Näiteks muna praadida, ilma et ta õlis ujuma peaks? Oma emailitud Creusetile pean küll kogu panni ulatuses korraliku õlikihi valama, et üldse midagi välja tuleks. |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2009-08-29 23:00:23 |
Minul kipub nii Matador kui malmpann meeletult kinni võtma, praemunast kipub munapuder saama. Kas annaks midagi teha, et ei võtaks enam nii jubedal kombel kinni, kuidas täpselt käib malmpanni õlitamine? Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Netcat Abikokk 2009-08-31 10:15:59 |
Pisi, kas sul on eelmise versiooni Matador, siitsamast foorumist on kuulda, et Iittala vahetab neid ringi? Ma pole ise küll üritanud, ostsin väga ammu ja tšekki pole alles. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kiilike Abikokk 2009-08-31 12:51:12 |
Netcat:
Mine rahulikult Iittala kontorisse, meili või helista ennem igaks juhuks.
Mina sain ka oma esimese Matadori välja vahetatud kuigi ausaltöeldes poleks uskunud, et vahetavad. Olin juba plaaninud prügikasti visata aga polnud jõudnud seda veel teha - õnneks! Aa, lapsed olid tolle panniga liivapannkooke küpsetanud ja teab mida veel ette võtnud - seisis ta mul ju õues äraviskamist ootavate asjade kastis.
Pisi, kas sul on eelmise versiooni Matador, siitsamast foorumist on kuulda, et Iittala vahetab neid ringi? Ma pole ise küll üritanud, ostsin väga ammu ja tšekki pole alles. |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |