Mann Abikokk 2008-12-03 09:43:20 |
Marit:
oleneb maitse-eelistustest. minule ta kokaraamatud meeldivad, head ja loogilised retseptid, kus ei aeta hulgim komponente kokku. Evka:
Kas kellegil on see raamat olemas inglise keelsena, kas tasub endale soetamist?Hakkas just silma reklaam, et üks Jamie Oliveri raamatutest taas varsti ka eesti keeles saada. Nimelt "Jamie Itaalia", kenasti ajakohaselt kooskõlas tema Itaalia-saatega ETV-s. |
|
Täpik Abikokk 2008-12-10 13:40:21 |
Itaalia raamat on nüüd poes saadaval! Minge lehitsema! | |
Eva Abikokk 2008-12-10 22:15:04 |
Jamie Oliver hakkas omanimelist ajakirja ka välja andma, kes huvilised, lugege siit. | |
Fre Abikokk 2008-12-27 12:25:08 |
Mul nüüd ka esimene Jamie Oliveri raamat olemas ja enam-vähem läbi loetud. Mulle nimelt meeldib kokaraamatuid lugeda, hilisema kasutamise osas on tegelikult puudujääke. Raamat siis Cook with Jamie. Mulle muidu väga meeldis, stiili ja suhtumise poolest eriti. Aga panin tähele, et minu jaoks (esialgu) mittemidagiütlevad ainete koguste mõõdud muutsid raamatu ebainspireerivaks, st retseptid ei hakanud kohe elama. Peaks vist väikese spikri tekitama kus kõik grammidesse ja detsiliitritesse teisendamiseks vajalik kirjas. Samas tekkis nüüd huvi eestikeelse Jamie Itaalia vastu, õnneks on esialgu piisavalt kallis et otseste ahvatluste nimekirja uksetaha jääda. | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-12-28 00:28:31 |
Ma olen ka seda Itaalia teemalist raamatut sirvinud. Aga liiga värske ja populaarne kraam ma arvan, et ehk saab soetatud, kui uued kuumad raamatud peale tulevad ja sellele konkreetsele sooduspakkumisi hakkab olema. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Marju Abikokk 2008-12-28 11:01:12 |
Fre:
Hmm...mul on Cook with Jamie, kus on mõõdud milliliitrites ja grammides... Aga panin tähele, et minu jaoks (esialgu) mittemidagiütlevad ainete koguste mõõdud muutsid raamatu ebainspireerivaks, st retseptid ei hakanud kohe elama. Peaks vist väikese spikri tekitama kus kõik grammidesse ja detsiliitritesse teisendamiseks vajalik kirjas. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-28 11:02:37 |
Marju:
Ja alati on abiks need lehed :P
Fre:
Hmm...mul on Cook with Jamie, kus on mõõdud milliliitrites ja grammides...Aga panin tähele, et minu jaoks (esialgu) mittemidagiütlevad ainete koguste mõõdud muutsid raamatu ebainspireerivaks, st retseptid ei hakanud kohe elama. Peaks vist väikese spikri tekitama kus kõik grammidesse ja detsiliitritesse teisendamiseks vajalik kirjas. |
|
Sirliiz Abikokk 2008-12-28 14:57:09 |
Marju:
See mõõtühikute süsteem sõltub kust tellida. Minul on USA amazonist tellitud ja ei ole ka meie mõõtühikutes, UK'st tellides sealne väljaanne meile omases mahuühikutes. Fre:
Hmm...mul on Cook with Jamie, kus on mõõdud milliliitrites ja grammides...Aga panin tähele, et minu jaoks (esialgu) mittemidagiütlevad ainete koguste mõõdud muutsid raamatu ebainspireerivaks, st retseptid ei hakanud kohe elama. Peaks vist väikese spikri tekitama kus kõik grammidesse ja detsiliitritesse teisendamiseks vajalik kirjas. |
|
Evka Kokaõpilane 2008-12-29 12:13:25 |
Mann:
Minul on see inglisekeelsena olemas. Kuidas nüüd öelda... Tema retseptid on tõesti head ja loogilised, samuti lihtsad. Kellele eesti keel sobib paremini kui inglise keel on see tegelikult kindlasti hea ost. Arvestades, et eesti keeles neid ilmunud vaid 2.
Samas tahaks tunnistada et minu isikliku subjektiivse hinnangu järgi pole Itaalia-raamat kõige lemmikum. Minu meelest on ka paremaid Jamie raamatuid. Minu subjektiivne arvamus tuleb aga sellest, et riiulis on mul lausa 6 Jamiet. 'Naked chef' raamatud leiavad mul vast kõige rohkem rakendust. Tema 'Jamie's kitchen' eriti ei istu (see on tema restorani Fifteen roogadest). Kõige rohkem meeldib aga tegelikult 'Jamie's dinners' (mõnus kodune kokkamine) ja hästi asjalik, eriti algajale kokale on 'Cook with Jamie'. Kahju, et nende tõlkimist ette ei võetud!
Kõige uuema, 'Ministry of food' kohta ootaks hea meelega kellegi kommentaari... Marit:
oleneb maitse-eelistustest. minule ta kokaraamatud meeldivad, head ja loogilised retseptid, kus ei aeta hulgim komponente kokku.Evka:
Kas kellegil on see raamat olemas inglise keelsena, kas tasub endale soetamist?Hakkas just silma reklaam, et üks Jamie Oliveri raamatutest taas varsti ka eesti keeles saada. Nimelt "Jamie Itaalia", kenasti ajakohaselt kooskõlas tema Itaalia-saatega ETV-s. |
|
Kika Abikokk 2008-12-29 13:17:09 |
mulle tõi jõuluvana üllatuskingitusena Jamie Itaalia raamatu. üllatus seepärast, et ma polnud varem maininud, et ma seda tahaksin... ;) kuna minu suhted Jamiega piirduvad ETV-st nähtud koolilõunate ja Itaalia-reisiga ning ühtegi tema raamatut pole varem käes hoidnud, siis ei oska ka midagi "suurt" oodata :) Itaalia raamat meeldib mulle väga! | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |