Pille Nami-Nami peakokk 2014-11-07 10:27:34 |
Tsheburashka:
:O :O :O
Ja Balti jaama Kaubakeskuses müüakse sellist peent asja: |
|
Zapxpxau Abikokk 2014-11-08 13:59:09 |
Tartään vist tartine ja tatään siis Tatin (tarte Tatin). | |
Tsheburashka Abikokk 2014-11-09 14:03:57 |
Zapxpxau:
Vaatasin üle ja vahe oli siiski olemas. Tartäänid olid tartine'id ja tatään oli kana-köögiviljahautis või vormiroog. Tartään vist tartine ja tatään siis Tatin (tarte Tatin). |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-11-12 15:14:33 |
Oh jah. Sõbranna - ja Nami-Nami Mann - avaldas just Skype teel imestust, et Bocca menüüs on selline põnev asi nagu radissio. Ilmselt ei kõlanud salatsigur piisavalt peenutsevalt? :O | |
Fre Abikokk 2015-02-19 19:48:50 |
Tiina:
Ma olen selle raamatuga poole peal ja no on ikka tõlge. Raamat ise õnneks suht lahe, niiet ikka kannatab lugeda. Ma ei ole kõiki jaburusi meelde jätnud, aga väga lahe on nt Gruusia aktsendiga ettekandja ;-) (ilmselt siis Georgiast, eksole). Pooled tärnikesega joonealused märkused võiks lahkelt olemata olla, sest sageli seisab seal selgitusena "teatud tüüpi klimbid" - näiteks dim sumi ja gnocchi puhul, mis ei ole sugugi abistav isegi juhul kui tegemist on klimbilaadse tootega. Mõnikord on ja mõnikord ei ole. Kas keegi teab, misasi on lappeliha? Leidsin sellise vaste Ruth Reichli raamatu "Küüslauk ja safiirid" tõlkest (kus on teisigi kummalisi tõlkekoledusi). Google annab 2 tulemust ja ükski sõnaraamat pole sellest kuulnudki. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-18 13:40:09 |
Tänane hitt: üks aktiivne tütarlaps lõi Facebookis grupi "Ovo-lakto vegan". Kui talle veganite vestlusringis tehti sõbralik märkus, et vegan ei saa olla ovo-lakto, sest veganid on täistaimetoitlased ning muna ja piimatooteid ei söö, siis algul plõksis kõvasti ja süüdistas tähenärimises. Siis muutis ära, nüüd on rühma nimi "Ovo-lakto vegeteriaan". See on ilmselt mingi vegeteeriv vegetaarlane? :O PS Ma küll juhtisin tähelepanu, et sellist sõna pole olemas ja ka inglise keeles on selle "asja" nimi vegetArian, mitte vegetErian, aga no tegemist on noore ja iseteadliku inimesega :) | |
Narkolepsia Abikokk 2015-03-19 13:50:27 |
Kuus Hernest:
Kalega liha. Miski uus moeröögatus või? Või mõeldakse ikka lehtkapsast? :) täna pakume (...) kalega liha ühepajatoitu |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2015-03-19 16:33:00 |
Narkolepsia:
Nuuuuuuuks. :O Aeg on keelesäutsuks FBs! :)
Kuus Hernest:
Kalega liha. Miski uus moeröögatus või? Või mõeldakse ikka lehtkapsast? :)täna pakume (...) kalega liha ühepajatoitu |
|
Netcat Abikokk 2015-04-08 16:50:32 |
Eile oli töökoha sööklas selline tore köögiviljatoit nagu "rattatui". Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Rebane Abikokk 2015-04-08 20:03:54 |
Netcat:
Ilmselt oli tegemist rattahooaega avava toiduga. Eile oli töökoha sööklas selline tore köögiviljatoit nagu "rattatui". Jazzino. teen. naudin. |
|
<< < 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 > >> |