SAAREMAA: söögikohad

Tullia
Abikokk
2008-06-16 22:20:47
Kiidan ka La Perlat. Maitsev toit, väga hea teenindus ja märkimisväärne lapsesõbralikkus. Grand Rose restorani tasub muidugi põigata peenemate maitseelamuste saamiseks .

Tullia jutukesed

Nämmu
Abikokk
2008-07-03 19:45:18
Mulle meeldis ka Veski trahter Kuressaares. Juba see hoone ise ja ümbrus, kujundus oli mõnus. Lastele oli mängunurk, joonistamisvahendid- neil tegemist küll. Toidud olid mõnusad, trahterile vastavad. Hinnad päris korralikud ja külastavus suur. Ise proovisin ühepajatoitu metssealihaga ja " kartulikotti". See viimane siis selline täidetud pannkoogikomps. Mõlemad mönusad :P Teised kiitsid lambakarreed.

Kaie

Maris
Abikokk
2008-07-28 23:58:12
Külastasime Mahekööki paar nädalat tagasi. Selle päeva menüü oli vägagi keskpärane. Mina sõin riisi ja ube kookospiimas. Oligi kogu lugu. Riisipuder punaste ubadega ja kookospiimaga segatud. No ja siis olid veel menüüs heeringas ja pasta bolognese. Selliserid asju ma tavaliselt restorani tellima ei lähe, aga seekord menüüs lihtsalt polnud miskit muud huvitavat. Küll aga oli kuulda, et teinekord on värskest lambalihast ühte ja teist. Usun, et mu söögielamus ja ka praegune arvamus oleks sellisel päeval kindlasti teistsugune. Aga neil on seal väga-väga-väga maitsev karask!
Ragne
Abikokk
2009-07-29 08:06:09
Oskab keegi öelda, kas Saaremaal see maheköök tegutseb veel? Nende kodulehekülg on igaljuhul suletud.

www.kokkama.ee

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-29 08:28:00
Ragne:
Oskab keegi öelda, kas Saaremaal see maheköök tegutseb veel? Nende kodulehekülg on igaljuhul suletud.
Mina lugesin kuskilt, et tänavu teevad uksed lahti vaid tellitud ürituste jaoks, niisama toitlustusteenust ei paku..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ragne
Abikokk
2009-07-29 09:00:02
Pille:
Ragne:
Mina lugesin kuskilt, et tänavu teevad uksed lahti vaid tellitud ürituste jaoks, niisama toitlustusteenust ei paku..
Selge, tänud Pille, kahju :(

www.kokkama.ee

Trlp
Abikokk
2010-02-08 15:07:48
Möödunud nädalavahetusel sai Kuressaares söödud siin ja seal. Väga nukker, aga nii *La Perlast* kui *Arensbugi hotelli restoranist* väga kahvatud kogemused...La Perla sinikarbid: oma hinna kohta ikka väga väike portsjon ja üle keedetud, liiga happeline, toore küüslaugu mekiga kaste. Keset Tallinna vanalinna, In Vino Veritases saab igal neljapäeval sama hinna eest suure kausitäie väga mõnusaid sinikarpe. Arensburgi hotelli kohafilee oli üks kuivanud, üle soolatud, õnnetu kala. Võimalik, et külmutatud kalast tehtud. Sama paiga pardi confit - vinske. Arensburgi puhul oleks võinud ju külastajate hõreduse järgi aimata, et pole suurem asi toit..aga La Perla on alati rahvast täis ja ka siin foorumis paljud kiidavad. Ühel õhtu lõpetuseks sattusime *Vinoteeki* ja leidsime sealse leti tagant väga asjatundiku ja sõbraliku publiku. Kuna neil on ka väike köök, siis järgmisel korral proovime hoopis seal midagi hamba alla. Arensburgi tagasi ei lähe (kuigi hotell ja spa ise on kenad ja mustjuuresupp iseenesest oli väga hää). La Perlasse ilmselt tuleb siiski sattuda, sest ega Kuressaares palju ruumi valimiseks pole. *GoSpa restoranist* astusime läbi ainult magustoiduks ja need olid mõnusad.
Riti
Kokaõpilane
2010-03-28 17:24:53
Tulin just Saaremaalt ja nagu pea alati mul nii *La Perlast* kui *Arensbugi hotelli restoranist* väga meeldivad kogemused, veel külastasin *GoSpa restorani* ja need mu kolm lemmikut Kuressaares ongi. Veel jagan kogemusi, mis eelnevalt meelde jäänud. Restoran Pähkel on küll armsa interjööriga, kuid toiduhinnad ülepakutult kallid. Veski trahter ja Kapteni Kõrts on pigem sellised rahvuslikud pubid, kust lihtsat talupoja toitu saab. Pubi Vana Konn jääb samasse klassi ja õlle kõrvale on "Paneeritud kilud "(35.-) igati korralik amps.Kohvik Classic on ülipopulaarne noorte hulgas, õhtuti tihti kõik lauad hõivatud. La Perla Masinakohv - 20.00 Suvine värske salat grillkanaga - 75.00 Eelmisel korral söödud Tagliatelle pastat Gorgonzola juustuga ja Minestrone köögiviljasuppi enam teist korda ei telliks. Sel korral jäin toiduga rahule, aga veel enam meeldib keskkond ja sõbralik teenindus. Lounge Restoran Muusa/Restoran Arensburg Fettuccine suitsukana, kukeseente ja metsapähkli pestoga- 85 EEK Eelmisel külastusel söödud koorene penne lõhe ja krevettidega oli üks parimaid pastaroogi, mida eales söönud olen.Järgmisel päeval jätkasin pastaga ja valisin erimenüüst homaarisabadega roa - 65 EEK, oli samuti väga maitsev. Minu jaoks on see restoran väga mõnus- vaikne, hubane, meeldiv kiire teenindus. GO SPA Restoran Lastele on eraldi menüü, kust meie valisime: Krõbe kana kartulipüree ja tomatiga - 30 EEK Krõbe kana friikartulite ja tomatiga - 30 EEK Teenindus ja olustik on fantastilised, toidud ka väga head, kuid näiteks pasta mitte nii hea kui Arensburgis, aga siiski kallim. Erimenüüst valitud ahven maitses hästi. Kilu kartulitega osutus omapäraseks miksitud roaks, oli selline eestistatud vahemere toit. Kilu, kartulid ja salatimix - 55 EEK Risotto ahvena kattega - 130 EEK Merekarbipasta krevettidega - 100 EEK Veinid alat - 65 EEK
Riti
Kokaõpilane
2010-03-28 17:32:01
Kui Kuressaarest kaugemale sõita, siis tasub kindlasti külastada "Lümanda Söögimaja", kus tuuakse toitu lauale rohkem, kui süüa jaksad.
Enely
Abikokk
2010-05-01 18:54:26
Kuna ma selle nädalavahetuse Arensburgi spas veedan, siis saan ka tutvuda Kuressaare söögikohtadega. Lõuna ajal käisime ühes väikeses Pannkoogimajas(pole üldse kindel, et selline nimi aga sõna pannkook oli küll sees :))-igatahes võib seda kohta positiivsete sõnadega iseloomustada. Valik on suur-soolased pannkoogid, magusad pannkoogid, pizzad, pastad, salatid ja koogitükk maksis ainult 10.- (kaerahelbe-õunakook, nägi väga isuäratav välja, aga jäi kahjuks maitsmata kuna lihtsalt ei jõudnud süüa). koht ise on küll väike, pigem selline kohvikulaadne, aga soovitan ikkagi ;)-eks näis kus ja mida ülejäänud õhtud, päevad sööme, aga eks hoian kursis :)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>