Tiitel: Kokaõpilane
2010-03-28 17:32:01 |
Kui Kuressaarest kaugemale sõita, siis tasub kindlasti külastada "Lümanda Söögimaja", kus tuuakse toitu lauale rohkem, kui süüa jaksad. |
2010-03-28 17:24:53 |
Tulin just Saaremaalt ja nagu pea alati mul nii *La Perlast* kui *Arensbugi hotelli restoranist* väga meeldivad kogemused, veel külastasin *GoSpa restorani* ja need mu kolm lemmikut Kuressaares ongi. Veel jagan kogemusi, mis eelnevalt meelde jäänud. Restoran Pähkel on küll armsa interjööriga, kuid toiduhinnad ülepakutult kallid. Veski trahter ja Kapteni Kõrts on pigem sellised rahvuslikud pubid, kust lihtsat talupoja toitu saab. Pubi Vana Konn jääb samasse klassi ja õlle kõrvale on "Paneeritud kilud "(35.-) igati korralik amps.Kohvik Classic on ülipopulaarne noorte hulgas, õhtuti tihti kõik lauad hõivatud. La Perla Masinakohv - 20.00 Suvine värske salat grillkanaga - 75.00 Eelmisel korral söödud Tagliatelle pastat Gorgonzola juustuga ja Minestrone köögiviljasuppi enam teist korda ei telliks. Sel korral jäin toiduga rahule, aga veel enam meeldib keskkond ja sõbralik teenindus. Lounge Restoran Muusa/Restoran Arensburg Fettuccine suitsukana, kukeseente ja metsapähkli pestoga- 85 EEK Eelmisel külastusel söödud koorene penne lõhe ja krevettidega oli üks parimaid pastaroogi, mida eales söönud olen.Järgmisel päeval jätkasin pastaga ja valisin erimenüüst homaarisabadega roa - 65 EEK, oli samuti väga maitsev. Minu jaoks on see restoran väga mõnus- vaikne, hubane, meeldiv kiire teenindus. GO SPA Restoran Lastele on eraldi menüü, kust meie valisime: Krõbe kana kartulipüree ja tomatiga - 30 EEK Krõbe kana friikartulite ja tomatiga - 30 EEK Teenindus ja olustik on fantastilised, toidud ka väga head, kuid näiteks pasta mitte nii hea kui Arensburgis, aga siiski kallim. Erimenüüst valitud ahven maitses hästi. Kilu kartulitega osutus omapäraseks miksitud roaks, oli selline eestistatud vahemere toit. Kilu, kartulid ja salatimix - 55 EEK Risotto ahvena kattega - 130 EEK Merekarbipasta krevettidega - 100 EEK Veinid alat - 65 EEK |