KöögiKata Kokaõpilane 2014-05-22 16:30:11 |
Endisesse Pegasuse restorani (Golfi majas) on asunud tegutsema restoran MO. FB lehelt vaadatuna tundub, et väärt uus koht https://www.facebook.com/morestoran | |
Zapxpxau Abikokk 2014-06-16 16:29:25 |
Meri restos saab head pitsat, hinnad 4-5€. Sõime väljas päikese käes. Lavendlis on muutuv menüü, aga praegusest menüüst viis kausikook keele alla. Seal võib alati ribi või kohapeal tehtud vorste tellida kui on hooaeg. | |
Vernanda Abikokk 2014-06-27 13:05:07 |
Auriga keskuses on teisel korrusel avatud Koidutäht. Seal on väga tore lõhesalat, suitsulamba võileib, läti pelmeenid ja Gourmet Coffee kohvi. disclaimer: jah, ma tunnen omanikke;) aga seda kindlam soovitada! | |
Zapxpxau Abikokk 2014-07-03 15:25:12 |
Minu jaoks oli Koidutähes teatav pettumus. Sõin quiche ja kooki. Mingi kuu aega tagasi. Mõlemad olid sellised kleenukesed viilakad, aga hinda oli küll. No see selleks, aga nii koogi kui ka quiche'i põhi oli niiii jäme, ca 6mm, serva poolt rohkemgi. Hallooo, see on kodukoka tase, et põhi on sama paks kui kate seal peal. Sama raha eest Lavendli kausikook, ja viib keele alla. KuKuu brita kook oli ka super. Rullbiskviit see eest kuiv. Nasva Klubis on mul veel käimata... | |
Zapxpxau Abikokk 2014-07-11 19:45:18 |
Teisipäeval lõuna Mosaiigis. Soolasiig krõbeda musta leiva, punase sibula ja tillimajoneesiga. See oli väga maitsev. Taldrikul olid veel rohelised värgindused, vutimunad, siiamari. Teinekordki. Magusaks külmutatud maasikamaius rabarberikompotiga. Siin ei oldud alkoholiga kokku hoitud vist. Maasikamaitse oli pigem tagasihoidlik. | |
KristelA Kokaõpilane 2014-07-23 00:14:30 |
Mina külastasin restoran Lavendlit. Veisemaks , kaalikatambi ning kartulitega maitses imehea, kõht sai maitsvat toitu täis. Magustoiduks sai mekitud üks smuuti. Täitsa vahva koht, istusin õues, kuid ka sees tundus atmosfäär täitsa hubane... | |
Rebane Abikokk 2014-08-04 16:28:36 |
Proovisime sel nädalavahetusel siis ka Dereku burgerid ära. Pihv oli hea ja mahlane, muidu burger aga erilist maitseelamust ei pakkunud. Tundus samal ajal kuiv (saiaosa) ja vedel (kõik kastmed kokku andsid lausa supilaadse olluse). Jazzino. teen. naudin. |
|
Rebane Abikokk 2014-08-04 20:47:09 |
Mandri poolt tulles asub veidi enne Kuressaaret Suure Tõ(ö)llu puhkeküla, kus lisaks üritustele cateringi pakkumise tegutseb ka restoran. Söögid on ausad ja head, portsud suured. Eriti kiidaksin nende vürtsikat seljankat, mahlast lõhe ja imemaitsvat pannileiba. :) Jazzino. teen. naudin. |
|
Zapxpxau Abikokk 2014-08-05 15:00:57 |
Kes tahab käigu veel Lavendlis ära kuni saab. Pärast hooaega suletakse tõenäoliselt. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2015-05-05 11:18:55 |
Delfi kirjutab: Kuressaare saab uue restorani Kuressaare linna 452. aastapäeva nädala lõpul 21. aprillil avab Lossi tänaval uksed uus restoran Castello. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |