Zapxpxau Abikokk 2010-05-01 19:02:13 |
Suvel nad pakuvad maasikatoormoosiga pannkooke, mis on siiani väga head olnud. | |
Enely Abikokk 2010-05-01 19:15:55 |
ma täitsa usun, igatahes võttis see nimekiri ikka silme eest kirjuks ja oli ikka tükk tegu, et õige asi välja valida :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Enely Abikokk 2010-05-02 00:35:59 |
Käisime nüüd õhtul Chameleoni kohvik-lounges istumas, kahjuks ei oska söökide kohta midagi öelda( nägid isuäratavad välja ja hinnad olid väga normaalsed), aga me võtsime snäkke-fritüüritud krabipallid-poe omad, nagu igal pool, ja bruschettad (ei ole kirjapildis kindel) tomati, küüslaugu ja suitsulõhega-oli väga hea, aga oleks oodanud midagi sooja ja midagi mitte nii krõbisevat:)-aga üldmulje oli väga positiivne(teenindajad väga viisakad ja kiired). Asukoht Kuresaare tsentrumis, ringteest jääb paremale(ikka kesklinnas, elukaaslne arvas, et on parem öelda, et kesklinna parkimisala:)), natuke nurga taha, ja seda kõike sadama poolt tulles. Sai küll keeruline aga Kuressaare õnneks nii väike, armas linnake, et leiab selle koha üles küll:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Kirsike Abikokk 2010-05-02 22:18:27 |
Enely:
Ja millise sadama poolt? Roomassaare?Jahisadama?Kuivastu? :D :D
Norin tegelikult niisama :)
Aga asub ta jah,täpselt kesklinnas, vanas Tallinna Panga majas :) Või Ühispanga või SEB :D:D
seda kõike sadama poolt tulles. |
|
Enely Abikokk 2010-05-03 16:19:09 |
Jah olgem ausad, eks ta õige koha pealt norimine ole:), aga täpsustuseks siis Kuivastu:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Kairit Abikokk 2010-08-01 12:50:17 |
Ragne:
Käisin just Saaremaal ja kahjuks olid selle uksed jah suletud.
Aga omaette "elamus" oli Sõrve sääre tipus asuv Sääre Paargu restoran. Ma julgen väita, et nii kehva sööki pole ma elus varem üheski söögikohas saanud. No restoraniks on seda kohta samuti liig mis liig nimetada.
Riis oli nii kuiv nagu kumm, kala oli vist mitmeid kordi mikrouunis üles soojendatud, see meenutas pigem kuivatatud kala. Kana oli samuti tuim ja võimatu näridagi. Kastme sees oli kuivatatud till...uskumatu. Ja hinnad....praed olid ikka üle 100 krooni. Täiesti kohutav, ma olen siiani nii vihane. Arve maksmisel protesteerisin kõvasti ja saime õnneks korraliku allahindluse.
Kahju on nendest välismaalastest, kes seal einestasid, mis mulje see koht neile Eestist küll jätta võis...kurb! Oskab keegi öelda, kas Saaremaal see maheköök tegutseb veel? Nende kodulehekülg on igaljuhul suletud. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-08-17 22:03:26 |
Käisin pühapäeval GO Spa restorani sisehoovis lõunatamas, väga ilus ilm oli, hotellikülalised peesitasid lamamistoolidel ja tiirlesid basseinis. Mina võtsin kaks eelrooga ja magustoidu, arvan, et poleks tervet praadi kõhtu mahutanud. Kõigepealt kreemjas kanamaksa patee õuna-aprikoosi chutney, röstsaia ja salatiga. Teiseks marineeritud räimed tempura taignas värske salati ja tartarkastmega. Magustoiduks lihtne cr?me br?lée vaarikatega. Toit oli hea :P Alustuseks lauda toodud soojad kuklid maitsestatud koheva võiga olid ülihead, eriti see või! Juba selle või pärast lähen kord enne suve lõppu veel tagasi sinna :) Aga räimed olid ka head, eriti kaste. Nämm-nämm, sööks kohe praegu seda veel. Patee juurde serveeritud tšatnit oleks võinud nõks rohkem olla, hea oli, aga nagu pool lusikat oleks võinud rohkem olla. Brüleekreem oli siidine, ei olnud liiga magus, ohtralt vanilliseemneid ja karamell oli krõbe. Pilti tegin ainult mobiiltelefoniga, ei hakka üles laadima. Järgmisel visiidil võtan fotoka kaasa. | |
Noor_Perenaine Abikokk 2010-08-27 17:31:50 |
Käisime Saaremaal mesinädalatel ja külastasime muuhulgas ka Lümanda söögimaja ja soovitan sooojalt ja palavalt ja tungivalt :) Ainult hoiatan, et kogused on mehised. Tasub täitsa võtta üks praad kahe peale. Nagunii tuuakse taldrikud eraldi ja siis toidud liuakestel. Pluss veel kome sorti salateid kausikestega. Me ei teadnud ja veeresime sealt pärast välja. Aga kõik oli väga maitsev. Mina sõin praetud lestafileed ülepraetud kartulitega ja härra sõi keeduliha ja juurikaid. Maitsesin tema juurest kaalikat - väga mõnus. Isegi õige pisut krõmps, aga mitte toores. Kuidagi väga hästi õnnestunud keedukaalikas :) Aga talvel nad ei tegutse. Praegu veel peaks lahti olema. Aga eks järgmisel suvel jälle :) | |
Trlp Abikokk 2010-09-19 11:10:07 |
Sattusime augusti keskel jälle Kuressaarde sööma - soolased käigud tegime Sadhu majatagusel terrassil ja kohvi- ning tiramisuringi kohe seal kõrval La Perla terrassil - mõlemad asuvad üksteise kõrval majade taga. Päris tore, Eestis harva tekkiv siseõue-restorani atmosfäär. La Perla on varasemast tuttav ja mitte eriti üllatav, aga Sadhu on selle suve Kuressaare-üllatus. Ei ole gurmee, aga on teistmoodi ja huvitav. Ma tahaks väga teada, millistel asjaoludel selline india-maiguline, heatujuline, iseennast mitte liiga tõsiselt võttev koht Kuressaarde sündis. Oleks ju võinud ettekandjate käest küsida, tegelikult. Sadhust jäi meelde väga hea peediburger. Ma pole kaugelt taimetoitlane aga proovin aegajalt erinevates paikades, et millist menüüd lihavältijatele pakutakse ja Sadhu burger on aus, mahlane ja huvitav. Kummalisi asju oli ka - me võtsime sissejuhatuseks kahepeale Tapase taldriku nimelise asja, mis pidigi kahele sööjale sobima. Veini kõrvale. Tapas, see on suhteliselt üheselt mõistetav asi, eks? Wrong. Sadhu tapas on õhukesele lavashilaadsele taignale tehtud, ahjust läbi käinud pizzataoline asi. Sadhu tapase pealt võib leida: parma sinki, vürtsikilu, kappareid, juustu, päikesekuivatatud tomateid, vist ka artišokke, jne, jne. Mis on ju kõik eraldi väga ok, aga pitsastatuna üsna kummaline ja kindlasti mitte tapasenimeline roog. Veidi selline tudengiköögi katsetuse mulje jäi :] Samas, Sadhu meeleolu on mõnus ja Kuressaares ei ole selliseid söögikohti palju, nii et me läheme sinna tagasi, ma usun, eksperimentaal-tapasest hoolimata. | |
Zapxpxau Abikokk 2010-10-25 17:44:22 |
Käisingi suve lõpus veel kord GO Spa restoranis, toit oli samahea nagu varem. Ahh, see maitsev või! :P Lisaks tempura räimedele sai proovitud ka rostbiifisändvitši ja magustoitudest võtsin seekord sooja šokolaadikoogi vaniljeplombiiri ja vaarikakastmega. See on seda tüüpi kook, kus soe šokolaad keskelt välja voolab kui sööma hakkad. Jäin kõigega väga rahule ja teenindajad olid ka toredad. Kevadel jälle :D | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |