SAAREMAA: söögikohad

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-01-15 17:41:14
Saaremaa erinevaid kohti kommenteerib oma blogis Ranno Paukson: Nüüd ma saan vastu päid ja jalgu Päris- ja poolsaarlased, Zapxpxau, Kirsike, Vernanda, Amööb, Pellenovelle jt - mis te kostate?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2013-01-15 19:53:04
Pille:
Saaremaa erinevaid kohti kommenteerib oma blogis Ranno Paukson: Nüüd ma saan vastu päid ja jalgu Päris- ja poolsaarlased, Zapxpxau, Kirsike, Vernanda, Amööb, Pellenovelle jt - mis te kostate?
Mis ma kostan? Üldiselt on vist kõik nii nagu ta ütles. John Bull on hea lõunatamiseks, stabiilne koht aastaid. Kukuu, Sadhu, GO on kõik head kohad (ühed samad tegijad/vedajad ka ju). Classic on nagu on, ei ole ammu käinud, kunagi sai pitsat proovitud, aga jäi mulje, et klient polnud väga oodatud. Kessu kohvik on ka selline normaalne koht odavamaks lõunaks. Vanaema pidas seal oma juubelit ja kõik oli maitsev. Turu pizza ehk siis too J.R.Pizza teeb väga head kastet oma pitsade/friikate juurde. Tunnistan, et olen sealt mitmel korral pitsat ostnud ainult kastme pärast! Varem oli neil pitsade kvaliteet väga kõikuv, sest töötajad olid õpilased ja iga mõne kuu tagant vahetusid. Viimati on kõik ok olnud. Pitsad on tõesti suured ja ei mahu tihti karpi ära. Pannkoogikohvik on ka viisakas, pannkookide ja õhukeste pitsade jaoks.

Zap*

Karnivoor
Abikokk
2013-01-17 02:05:19
Käisime Kuressaares pühadevahelisel nädalal spas lõõgastumas ja väisasime kolme söögikohta: Sadhut, Grand Rose restorani ja Arensburgi restorani. Kõigiga jäime rahule :) Kõige põhjalikumalt õhtustasime Arensburgis ja kuigi nende restoran on talvel üsna jahe, skoorisime õnneks kaminaesise laua ja kõik oli jällegi super! Meie vaieldamatu lemmik Kuressaares :) Väga oleks tahtnud Dereki kuulsat burgerit proovida aga ei hakanud nädala sees igaks juhuks selle jääga linna peal öösel paterdama. Ehk suvel läheb paremini.
Kirsike
Abikokk
2013-01-17 15:42:54
Mis minagi kosta oskan :) enamasti mu Kuressaares ju kohvikutes ei käi. Derekit olen kiitnud juba, on nii nokastanud klubiliste kui ka täitsa kainete käest kiita saanud ja nagu täna nägin, laieneb ta sadama turule..

Lindude toitmine

Zapxpxau
Abikokk
2013-01-27 15:27:47
Köögikodanikud käisid Kuressaares Derekiga öösel burgereid küpsetamas :) Eilses Saarte Hääles mitu fotot, kahjuks onlainis ei leidnud ühtki linki sellele, aga eks siis varsti telekas ka!

Zap*

Kirsike
Abikokk
2013-01-28 01:41:41
Zapxpxau:
Köögikodanikud käisid Kuressaares Derekiga öösel burgereid küpsetamas :) Eilses Saarte Hääles mitu fotot, kahjuks onlainis ei leidnud ühtki linki sellele, aga eks siis varsti telekas ka!
Lugesin FB.st, et saade on 1.märts.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-08-23 12:01:39
Kuressaares 4 aastat tegutsenud Sadhu paneb uksed kinni: Tuntud Kuressaare söögikoht lõpetab tegevuse

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

KöögiKata
Kokaõpilane
2013-11-01 15:00:25
Jälle Saaremaal käidud. Kuna ööbimine oli GOSPA jõudsime lisaks sellele köögile avastada ainult Mosaiiki ja Dereku burksi. Mosaiik on kena ja värske koht, söök oli hea, kuid liigitaks selle koha pigem päevaseks lõuna-söögikohaks kui elamust pakkuvaks õhtusöögi-kohaks. Valisime veiseburgeri ja lõhe, mõlemad nägid effekted välja, jõudsid lauda kuumalt ja olid maitsevad. Minu üllatuseks on selles kohas väga hea vaadi nisuõlu, mida eriti palju ei pakuta ja see tegi meele rõõmsaks :) Derekusse jõudes jällegi selgus, et reklaamitud Pihtla õlu, mida mees kangesti proovida tahtis, on otsas. Teenindaja oli aga väga hakkaja ja tellis kohe uue ja leppisime kokku, et tuleme tunni pärast tagasi ja siis oli värske õlu olemas ja kõht rohkem tühi ka. Ma ei ole eriline burksi fänn, aga nii palju võin öelda, et lambakotlett Dereku burgeri vahel oli väga hea! Muu - kastmed ja sai, mis on ka hoolikalt sinna valitud, mingit erilist muljet ei jätnud. Gospa osas alustan kõige kurvemast - see super hea leivamääre, mis serveeriti kaunites teokarpides on läinud - LIIGA EBATERVISLIK :( Mul on sellest siiralt kahju, alkohol on ka ebatervislik, kuid sildiga "kahjustab teie tervist" müüakse seda päris edukalt :) Aga kõik muu oli minu arust jätkuvalt suurepärane. Hommikusöögid rikkalikud ja valikus palju värsket ja head kraami. Õhtusöökide osas sai vist pea tervele menüüle ring peale tehtud ja ainult kiidusõnad! Parimaks elamuseks kindlasti lammas! Teenindus sel korral jättis väga hea mulje, restoran oli täiesti täis ja saime igal õhtul täpselt nii palju ja kiirelt tähelepanu nagu vajasime ja saare inimeste kohaselt sõbraliku kohtlemist.
Zapxpxau
Abikokk
2013-11-02 14:32:02
KöögiKata:
Gospa osas alustan kõige kurvemast - see super hea leivamääre, mis serveeriti kaunites teokarpides on läinud - LIIGA EBATERVISLIK :( Mul on sellest siiralt kahju, alkohol on ka ebatervislik, kuid sildiga "kahjustab teie tervist" müüakse seda päris edukalt :) Aga kõik muu oli minu arust jätkuvalt suurepärane. Hommikusöögid rikkalikud ja valikus palju värsket ja head kraami. Õhtusöökide osas sai vist pea tervele menüüle ring peale tehtud ja ainult kiidusõnad! Parimaks elamuseks kindlasti lammas! Teenindus sel korral jättis väga hea mulje, restoran oli täiesti täis ja saime igal õhtul täpselt nii palju ja kiirelt tähelepanu nagu vajasime ja saare inimeste kohaselt sõbraliku kohtlemist.
Mida?! Päriselt või? :O Suvel käisin päris palju kordi ja või oli superhea nagu ikka, viimati käisin vist septembri alguses. See on ju hirmus!!! Enter curse words here.

Zap*

Vernanda
Abikokk
2014-03-14 18:13:12
uudiseid: Anseküla teelistemaja võlub nii interjööri kui ka menüüga

Da Vahtra Residence

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>