Zoozi Abikokk 2010-03-26 21:12:28 |
Kergelt magusa maitsega kalasupp. | |
Pilaja Kokaõpilane 2010-03-26 22:43:30 |
Sõime õhtusöögiks siin paljukiidetud eksootilist kalasuppi kookospiimaga. Maitses tõesti eksootiliselt ja mõnusalt. | |
Vernanda Abikokk 2010-03-27 08:59:14 |
ma olin suht kindel, et ma olen sellest kalasupist, mida me kodus sageli teeme, ka bloginud, aga näe, ei ole. selle asemel oli ainult see Nick Nairni ainetel tehtud supp: kalasupp Nicki moodi | |
Mann Abikokk 2010-03-28 09:50:14 |
Meil on tavaline selge kalasupp lemmik (et teed puljongi, sibula, porgand sisse lisaks, pärast keedetud muna peale) Teisel kohal on vürtsikas kalasupp kookospiimaga, kuhu sisse lähevad lihtsalt need kalad-krevetid, mis hommikul turul näppu jäänud. | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-03-28 12:41:03 |
Mina tegin juustust forellisuppi. Väga maitsev ja lihtne supp oli. | |
Mati Kokaõpilane 2010-03-28 15:09:05 |
Viimases OM-s oli imehea suitsuräime leiva püreesupp. Sai läbiproovitud ja kuigi, et ma muidu eriline püreesuppide austaja ei ole on selle supi näol tegu küll leiuga. Pilti kahjuks hetkel ei ole, aga kui supp kordamisele läheb, siis saab lisatud. Suitsuräime oli pisut keeruline leida (tegime suppi Kuressaares, lõpuks saime Rimist), aga põhimõtteliselt tundus, et kui räime ei saa võiks proovida kasvõi sprottidega või siis mõne muu suitsukalaga. Peamine idee, aga seisneb kala ja leiva kokku panemises, mis omavahel imehästi sobib. | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-03-28 16:02:55 |
Mati:
Äkki viitsiksid retsepti siia kirjutada, kuna endal OM pole tellitud. :)
Viimases OM-s oli imehea suitsuräime leiva püreesupp. Sai läbiproovitud ja kuigi, et ma muidu eriline püreesuppide austaja ei ole on selle supi näol tegu küll leiuga. Pilti kahjuks hetkel ei ole, aga kui supp kordamisele läheb, siis saab lisatud. Suitsuräime oli pisut keeruline leida (tegime suppi Kuressaares, lõpuks saime Rimist), aga põhimõtteliselt tundus, et kui räime ei saa võiks proovida kasvõi sprottidega või siis mõne muu suitsukalaga. Peamine idee, aga seisneb kala ja leiva kokku panemises, mis omavahel imehästi sobib. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2010-03-28 16:04:27 |
Mahe räimesupp, mis on hetkel ka minu lemmik kalasupp. | |
Mati Kokaõpilane 2010-03-29 13:44:39 |
Lisan siis OM olnud Koorese suitsuräimesupi retsepti, tegu on lugejaretseptiga. 1,5 spl oliiviõli 1 hakitud šalottsibul (panin tavalise) 100ml kuiva veini 500 ml kanapuljongit 6 suitsuräimefileed 2 viilu tumedat leiba 100ml rõõska koort pipart Koori ja tükelda sibul. Puhasta räimed. Kuumuta sibul õlis keskm. kuumusel klaasjaks, lisa vein ja keeda leent seni, kuni vedelikust pool on alles, vala juurde puljong ja keeda veel poole võrra kokku. Lisa puhastatud räimed ja leib. Püreeta kõik ühtlaseks massiks, lisa kor ja maitsesta pipraga. | |
Hexy Abikokk 2010-03-29 15:16:58 |
Kartuli-suitsukalasupp oli hirmus hea. Minu 2a. põnn sõi suure isuga, tavaliselt püreesuppe ta ültse ei söö. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |