Pille Nami-Nami peakokk 2008-07-09 20:31:58 |
Sussukas:
Vaata siia teemasse, Sussukas!
Küsimus martsipani maalijatele- kus kohast saate teie toiduvärve??? Mina mai kuus käisin kõik võimalikud ja vähegi meelde tulevad suuremad toidu kauplused läbi ja no ei olnud. Nüüd augustis tahaks uuele katsele minna. |
|
Kardemon Abikokk 2008-07-13 00:00:38 |
Pille:
seal teemas pole toiduvärvide asukohta paljastatud...jutt värvilisest martsipanist (juba värvitud jms)... seepärast kirjutan oma jutu siia... kas peaks kuidagi nimetatud teemaasse selle kopeerima vms???
toiduvärve olen ise küll ikka toidupoodidest ostnud. müüakse 4 värvi karbis... eestikeelse kirjaga. kui ei leia ise üles, soovitan infost küsida.. ehk oskavad suunata (ei mäleta ise, mis vahes nad asuvad)
erilisemaid toiduvärve saab osta Toikako-st.. koduleht siin sularaha eest! ühte hinda uurisin telefoni teel ja oli üsna soolane... valmistu selleks ette :p Sussukas:
Vaata siia teemasse, Sussukas!Küsimus martsipani maalijatele- kus kohast saate teie toiduvärve??? Mina mai kuus käisin kõik võimalikud ja vähegi meelde tulevad suuremad toidu kauplused läbi ja no ei olnud. Nüüd augustis tahaks uuele katsele minna. http://kardemon.blogspot.com |
|
Kait Abikokk 2008-07-24 16:01:41 |
Selle tordi võiks ka siia teemasse panna.
Tort on tehtud sarnase nukuga, nagu need siin:
Kleidiks on valmistatud sharlotte kook (täidiseks vahukoore-kodujuustu segu sidrunimahla ja zelatiiniga). Pealt kaetud värvitud vahukoore ja tuhksuhkru glasuuridega. [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Spiidi Abikokk 2008-07-24 16:51:26 |
Ma pakun välja, et sellise pooliku nuku asemel võiks olla isegi täispikkuses ilus nukk. Selliseid müüakse päris soodsalt mängiasjapoodides. Ja tort teha siis sellise kõrgusega, et saaks ettevaatlikult nuku koos jalgadega sisse torgata. Siis on lastel peale koogi söömist ka nukust rõõmu. Muidu kujutad ette, kui kook saab otsa ja lapsed sealt sellise jalutu neiu leiavad :) | |
Qsti Abikokk 2008-07-28 16:00:47 |
Spiidi:
Soome blogides olen näinud terve nukuga torti, mängimist on natuke rohkem, sest jalad peab tervenisti "seelikusse" saama aga täitsa tehtav. Ja nuku jalgadele toidukile ümber. ;) Ma pakun välja, et sellise pooliku nuku asemel võiks olla isegi täispikkuses ilus nukk. Selliseid müüakse päris soodsalt mängiasjapoodides. Ja tort teha siis sellise kõrgusega, et saaks ettevaatlikult nuku koos jalgadega sisse torgata. Siis on lastel peale koogi söömist ka nukust rõõmu. Muidu kujutad ette, kui kook saab otsa ja lapsed sealt sellise jalutu neiu leiavad :) |
|
Qsti Abikokk 2008-07-28 16:28:35 |
Tegin täna lapsele "Karvase Karu" tordi. :) Biskviidikihtide vahel vaarikamoosiga segatud vaarikad ja kakaopuding. Kaunistatud võikreemiga, mis kohati värvitud kakaoga. Esimest korda elus tegin võikreemiga lähemat tutvust. | |
Katja Abikokk 2008-07-28 16:50:01 |
tõeliselt armas. ei raatsikski lahti lõigata... kas mõmmikul on käes mini-õhupallid?? :) | |
Vandiste Abikokk 2008-07-28 17:16:32 |
Qsti:
Qsti, su tort on tõeliselt nunnu :) (panen idee kõrva taha) Tegin täna lapsele "Karvase Karu" tordi. :) Biskviidikihtide vahel vaarikamoosiga segatud vaarikad ja kakaopuding. Kaunistatud võikreemiga, mis kohati värvitud kakaoga. Esimest korda elus tegin võikreemiga lähemat tutvust. |
|
Ragne Abikokk 2008-07-28 19:21:45 |
Qsti:
Räägi Qsti kuidas võikreem seal tordil jäi? Maitse poolest ma mõtlen. Endal ka plaanis teha võikreemiga torti lähiajal, aga kardan et jääb liiga läige ja võine?
Tegin täna lapsele "Karvase Karu" tordi. :) Biskviidikihtide vahel vaarikamoosiga segatud vaarikad ja kakaopuding. Kaunistatud võikreemiga, mis kohati värvitud kakaoga. Esimest korda elus tegin võikreemiga lähemat tutvust. http://static1.nagi.ee/i/p/275/65/06891451211865_m.jpg |
|
Dots Abikokk 2008-07-28 19:58:12 |
Väga armas tort :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |