Proua Simpson Abikokk 2008-06-30 21:47:35 |
Vurr oleks jah hea sõna. Tsentrifuug tabab ka minu arust asja olemust nati paremini kui spinner või kuivati, aga eks sõnad ole maitse asi... Kes käib tihti Saksamaal, võib vaadata nt Rossmannist. Nemad ikka pakkusid sellist asjandust mõne tühise euro eest. Pole kaasatoomiseks väga raske ka, ainult natuke ruuminõudev :D Mulle endale ta meeldib. Eriti, kuna teen enaimiku oma värsketest salatitest väikese õlitilgaga. | |
Katja Abikokk 2008-06-30 22:48:58 |
ei propageeri siinjuures küll ühtegi brändi aga ka Tupperwarel on salativurr olemas.. ei tea, kas koguaeg kataloogis aga esitlejate käest võib infot küsida. | |
Tiugu Kokaõpilane 2008-06-30 23:04:51 |
Jah-on küll ka TW-l- uues kataloogis (või siis juba tegelikult kevadel kehtivast) on ta lk. 22 Salati tsentrifuug nime all (kausi mahutavus 4 liitrit), spinnerdamine kuivaks on väga kerge ja peal ka pidurdusnupp..vaatan-kas oskan ka pilti üles panna... | |
Veronika Abikokk 2008-07-01 08:01:43 |
Mulle kingiti salatikuivati ca 6 a tagasi (Zyliss) ja ma kasutasin seda ca 2 korda. Ehk seetõttu on ta mul kolimise käigus ka ära kadunud... Ma ei leidnud, et ta oleks lehed täiesti kuivaks teinud, aga ehk on küsimus ka minu viitsimises sellega pikalt kuivatada. Seda köögiräti-tehnikat soovitas ka Jamie Oliver oma (vist?) eelviimases raamatus (ei mäleta, mis selle nimi on). | |
Nipitiri Abikokk 2008-07-01 10:16:30 |
Kuigi mul on salativurr täitsa olemas, olen neil päevil paar korda ka köögiräti tehnikat kasutanud. Lehed saavad tõesti veidi kuivemaks ja köök mõnusalt veepritsmeliseks :-) | |
Täpik Abikokk 2008-08-21 09:05:48 |
Meile sattus see imevigur u 15 a tagasi mingi teleturu köögikomplekti kaasosana - kingiti minu emale. Aeg-ajalt kasutan, eriti värske salati hooajal kui eelnevalt kasvuhoonet on kastetud ja salat süvapesu nõuab. Peotäie tilli vm maitsetaime pärast küll teda pärast kuivatada ei viitsi ;) | |
Reglisse Abikokk 2008-08-23 17:42:47 |
Salatikuivati väga aktiivselt kasutuses, kuivatab salatit imehästi. Lisaks on ta mul ka teistmoodi kasutuses nimelt väga õrnu asju mida käsitsi pesta on seal väga hea kuivatada..a la õrnad kasmiirkampsikud mis saavad ilma venimata kuivemaks ja pärast kuivavad resti peal edasi. | |
Maris Abikokk 2008-09-08 22:54:19 |
Meil oli salativurr. Pidasime seda mõttetuks asjaks (ruumi võtab sama palju, kui üks suur kauss, mis ei ole linnakorteris vähetähtis aspekt) ja nüüd meil seda enam ei ole. Samuti on meil salatilõikamise nuga (ma ei tea, mis materjalist, midagi plastikulaadset, aga palju ägedam :D) ja seda me ka ei kasuta absoluutselt. | |
Fre Abikokk 2008-09-09 09:18:26 |
Muidu kui keegi tahab osta normaalse hinnaga salativurre, siis Tallinnas Kadaka Selveri taga realiseerimiskeskuses nägin eile vähemalt kolme erinevat, hinnad vahemikus 115-200 eek. Muidugi olid osad mudelid esindatud ühekaupa, aga äkki kedagi huvitab. Ja võibolla saab sellega suveriietest vihmavett ka välja keerutada ;) (vaatab õue, ilm ilus). | |
Tiina Abikokk 2008-10-07 11:06:29 |
Mina nüüd tänu Aurorale õnnelik salativurri omanik :)
Mulle väga meeldib. Päris kuivaks muidugi ei tee, aga ega paberiga kuivatades tulemus parem olnud. See-eest hea lihtne ja mugav - topid lehed sisse ja muudkui vuristad :) Ning kuna mul üheski köögikapis nii palju vaba ruumi pole, et seda vurri ära mahutada, on ta mul kogu aeg mugavalt käeulatuses kööginurgas taburetil jäätisemasina peal :D Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 1 | 2 > |