Aromaatne kanapujong, mida läheb vaja erinevate Hiina suppide ja muude roogade valmistamiseks. Kasuta kõrget potti, siis aurustub vähem puljongit minema.
Pane kanatükid suurde potti. Lisa külm vesi ja kuumuta tasakesi keemiseni. Koori korralikult pinnale kerkinud vaht (seda võib tulla 15-20 minutit, nii et varu kannatust). Hoia kuumus madal - puljong ei tohiks keeda, vaid hästi vaikselt muliseda!
Lisa tükeldatud ingver, küüslauk, talisibul ja sool. Keeda puljongit hästi tasasel tulel umbes 2 tundi.
Vooderda sõel märja marliga ning kurna puljong läbi sõela. Lase täielikult jahtuda. Eemalda pinnale hangunud rasvakiht.
Kanapuljong Hiina moodi
Aromaatne kanapujong, mida läheb vaja erinevate Hiina suppide ja muude roogade valmistamiseks. Kasuta kõrget potti, siis aurustub vähem puljongit minema.