Kantoni (Hiina) köögist pärit populaarne supp (egg drop soup/egg flower soup). Lahtiklopitud kalgendunud muna supi pinnal meenutab õitsevaid liiliaid :)
Hea supi põhjaks on loomulikult hea kanapuljong - retseptiviite leiate allpool.
Üks ütlemata ilus supp. Puljongit keetes ma panin sinna sisse pisut ingverit, vii vürtsi segu ja sechuani pipart, törtsuke laimi mahla ka.
Ja täna teen vast uuesti.
Tegin siinset munaõiesuppi, mis ületas kõik ootused. Nii maitsev oli. Keetsin puljongi tevest kanast (fileed küll lõikasin ära) ja naha võtsin ka ära, et puljong juba oli maitsev, aga päras see soja ja no tegelikult ma ei teagi mis selle supi nii maitsvaks tegi. Tasub igatahes proovida :)
Munaõiesupp
Kantoni (Hiina) köögist pärit populaarne supp (egg drop soup/egg flower soup). Lahtiklopitud kalgendunud muna supi pinnal meenutab õitsevaid liiliaid :)
Hea supi põhjaks on loomulikult hea kanapuljong - retseptiviite leiate allpool.