Enchiladad hakkliha ja juustuga

Enchilada on täidetud ja üleküpsetatud tortilja, siin juustukattega. Arvesta kaks tortiljat sööja kohta.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

8 pehmet nisutortiljat

500 g veisehakkliha

1 hakitud sibul

1 hakitud küüslauguküüs

400 g purk konservitud purustatud tomateid

2 sl hakitud peterselli

2 sl hakitud koriandrit

soola ja musta pipart

1 sl võid

100 g riivitud (Cheddari) juustu

Serveerimiseks:

salsa-kastet

avokaadot

tomatit

sibulat

Valmistamine

Kuumuta hakitud sibul ja küüslauk võis läbi, siis lisa hakkliha. Sega, kuni hakkliha on pruunistunud. Lisa tomatikonserv (NB! nõruta esmalt), maitsesta. 

Jaota hakklihasegu nisutortiljadele, keera tortiljad rulli. Aseta ahjuvormi üksteise kõrvale. Puista peale riivitud juust.

Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja roog läbi kuumenenud.

Serveeri viilutatud avokaado, tomatite, sibula ja salsa-kastmega. Kui soovid toekamat einet, siis paku lisaks keedetud riisi.

Loe veel:

Retsept on Taani ajakirjast Femina (40/1998, Burritos med oksekod og ost). Pildi tegi LIISI107.

LISA KOMMENTAAR

Liisi107
postitatud 24.03.2010 11:10

Eile valmistasin õhtusöögiks burritosid hakkliha ja juustuga. Said väga head ja väga sobis hästi sinna kõrvale vürtsikas tomati-avokaado-hiinakapsa salat. Mees ka väga kiitis, aga talle maitsevad nagunii kõik hakklihatoidud :P

Pille
postitatud 15.08.2019 15:00

Tegin täna lastele lõunasöögiks, pildistamiseni kahjuks ei jõudnud. Väga mahedamaitseline roog, igaks juhuks tuunisin isetehtud taco-maitseaineseguga.