8 pehmet nisutortiljat
500 g veisehakkliha
1 hakitud sibul
1 hakitud küüslauguküüs
400 g purk konservitud purustatud tomateid
2 sl hakitud peterselli
2 sl hakitud koriandrit
soola ja musta pipart
1 sl võid
100 g riivitud (Cheddari) juustu
Serveerimiseks:Kuumuta hakitud sibul ja küüslauk võis läbi, siis lisa hakkliha. Sega, kuni hakkliha on pruunistunud. Lisa tomatikonserv (NB! nõruta esmalt), maitsesta.
Jaota hakklihasegu nisutortiljadele, keera tortiljad rulli. Aseta ahjuvormi üksteise kõrvale. Puista peale riivitud juust.
Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja roog läbi kuumenenud.
Serveeri viilutatud avokaado, tomatite, sibula ja salsa-kastmega. Kui soovid toekamat einet, siis paku lisaks keedetud riisi.
Retsept on Taani ajakirjast Femina (40/1998, Burritos med oksekod og ost). Pildi tegi LIISI107.
Eile valmistasin õhtusöögiks burritosid hakkliha ja juustuga. Said väga head ja väga sobis hästi sinna kõrvale vürtsikas tomati-avokaado-hiinakapsa salat. Mees ka väga kiitis, aga talle maitsevad nagunii kõik hakklihatoidud :P
Tegin täna lastele lõunasöögiks, pildistamiseni kahjuks ei jõudnud. Väga mahedamaitseline roog, igaks juhuks tuunisin isetehtud taco-maitseaineseguga.
Enchiladad hakkliha ja juustuga
Enchilada on täidetud ja üleküpsetatud tortilja, siin juustukattega. Arvesta kaks tortiljat sööja kohta.