Kuumuta pannil õli. Lisa hakkliha ja talisibula valge osa ning prae umbes 7 minutit, kuni sibul pehmeneb. Lisa karripasta, paprika ja kookospiim ning hauta 5 minutit.
Lisa tomatid ja vajadusel veidi vett. Hauta veel 3 minutit.
Puista peale talisibula roheline osa ning serveeri riisi või leivaga.
Ei meeldinud eriti, hakkliha jäi nagu mage. Samas külla tulnud vennale maitses väga
Mul talisibulat polnud, kasutasin shalottsibulat ja murulauku. Karripasta tegin ise.
Lisan siia täpsustamiseks, et piltidel on hakkliha erineva värvusega, kuna minul on kasutatud sea delikatesshakkliha, aga JAANIKAANT kasutas sea- ja veisehakkliha segu :)
Goa kirsstomati-hakklihakarri
Indiapärane hakkliharoog kookosega. Kasuta seahakkliha!