Goa kirsstomati-hakklihakarri

Indiapärane hakkliharoog kookosega. Kasuta seahakkliha!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sl õli

500 g seahakkliha

peotäis hakitud talisibulat

1 sl karripastat

1 tükeldatud kollane paprika

4 dl kookospiima

250 g poolitatud kirsstomateid

Valmistamine

Kuumuta pannil õli. Lisa hakkliha ja talisibula valge osa ning prae umbes 7 minutit, kuni sibul pehmeneb. Lisa karripasta, paprika ja kookospiim ning hauta 5 minutit. 

Lisa tomatid ja vajadusel veidi vett. Hauta veel 3 minutit. 

Puista peale talisibula roheline osa ning serveeri riisi või leivaga.

Loe veel:

Retsept on briti ajakirjast Family Circle (September 2004, Goan curry + tomatoes). Pildi tegi ZOOZI (vasakpoolne) ja JAANIKAANT (parempoolne).

LISA KOMMENTAAR

zoozi
postitatud 13.01.2011 21:47

Ei meeldinud eriti, hakkliha jäi nagu mage. Samas külla tulnud vennale maitses väga Mul talisibulat polnud, kasutasin shalottsibulat ja murulauku. Karripasta tegin ise.

zoozi
postitatud 23.01.2011 01:51

Lisan siia täpsustamiseks, et piltidel on hakkliha erineva värvusega, kuna minul on kasutatud sea delikatesshakkliha, aga JAANIKAANT kasutas sea- ja veisehakkliha segu :)