Lõuna-Indias asuvale Goa osariigile omane karripasta. Kasuta erinevate India roogade (eriti Goa roogade) maitsestamiseks. Ülejäägid võid sügavkülma panna.
Kuumuta kuiv paksupõhjaline praepann tasasel tulel.
Lisa koriandriseemneid, vürtsköömned ja apteegitilliseemned. Rösti vürtse kuival pannil, kuni need on aromaatsed.
Pane kohviveskisse või uhmrisse ja lisa kaneelikoor, nelgid, pipraterad ja kardemoniseemned. Lisa kollajuur ja kuivatatud tšillid. Peenesta ühtlaseks pulbriks.
Pane väikesesse köögikombaini ning lisa küüslauk, suhkur, sidrunimahl, ingver ja õli. Püreesta ja töötle ühtlaseks pastaks.
Retsept on Briti ajakirjast Delicious, pildid tegid ZOOZI (vasakpoolne) ja COUSINELLA (parempoolne).
Goa karripasta
Lõuna-Indias asuvale Goa osariigile omane karripasta. Kasuta erinevate India roogade (eriti Goa roogade) maitsestamiseks. Ülejäägid võid sügavkülma panna.