700 g hakkliha - sh
300 g lambaliha
200 g sealiha
200 g veiseliha
3 sibulat
soola ja musta pipart
hakitud värsket peterselli
hakitud värsket tilli
hakitud värsket koriandrit
1 dl vett
Tainas:480 g e. 8 dl e. 4 klaasi nisujahu
1 muna
2 sl päevalilleõli
maitse järgi soola
3 dl kuuma vett
Kui valmistad hakkliha ise, siis lase tükeldatud lamba-, sea- ja veiseliha ning sibulad läbi hakklihamasina 1-2 korda. Sega kausis hakkliha, sibul, sool-pipar, hakitud maitseroheline korralikult, siis sega juurde vesi.
Taina jaoks kalla lauale 3 klaasitäit jahu kuhja, tee keskele süvend. Lisa süvendisse sool, muna, päevalilleõli ja 1 dl kuuma vett. Hakka jahu hulka segama, tasapisi sega juurde veel 2 dl kuuma vett ja 2 dl nisujahu. Tainas peab olema hästi elastne, ei tohi käte külge kleepuda.
Kata tainas puhta köögirätikuga ja lase sel tund aega puhata. Siis vooli tainas pikaks "vorstiks" ja lõika ühesuurusteks tükkideks.
Nüüd rulli iga tainapallike umbes hästi õhukeseks, umbes 1 mm paksuseks kettaks. Keskele pane lusikatäis täidist, siis niisuta tainaservad veega, tõsta pirukas poolkuukujuliselt kokku, nii et tainaservad kokku "kleebivad". Soovi korral kasuta spetsiaalset nuga serva ilustamiseks.
Pane pannile nii palju õli, et tšeburekid oleksid õliga kaetud. Prae pirukad esmalt ühelt poolt kuldpruuniks, siis teiselt poolt - kuumas õlis käib see kiiresti!
Praetud tšeburekid aseta klaasist või keraamilisse ahjuvormi ja pane veel 20 minutiks ahju.
Viktoria tšeburekid
Viktoria Ladõnskaja-Kubits kirjutab: "Tulemuseks on mahlase sisu ja krõbisevate äärtega tšeburekid. Jumala pärast ära söö neid kahvliga! Nii hinkaale kui ka tseburekke süüakse kätega. Head isu!"