Huevos rellenos ehk täidetud munad Hispaania moodi. Vahendid küpsetamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.
Huevos rellenos ehk täidetud munad Hispaania moodi.
Vahendid küpsetamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.
6 keedetud muna või 2 karbitäit vutimune
1 nõrutatud veega tuunikalakonserv
2-3 sl majoneesi
1 sl kontsentreeritud tomatipastat
suitsupaprikat (pimentón dulce)
soola
peenelt hakitud musti oliive
peenelt hakitud siledalehist peterselli
hakitud marineeritud paprikat
Koori munad ja lõika pikuti pooleks. Võta munarebu ettevaatlikult välja, pane kaussi. Tõsta munavalged serveerimisalusele üksteise kõrvale*.
Suru tuunikala kahvliga katki, lisa munakollastele koos majoneesi, tomatipüree ja paprikapulbriga. Maitsesta soola-pipraga ning sega ühtlaseks.
Tõsta täidis teelusika abil munavalgepoolikutesse. (Soovi korral pane tunniks-paariks külmkappi ootele, aga kata siis kergelt nt toidukilega).
Puista peale hakitud musti oliive, peterselli ja hakitud marineeritud paprikaid. Serveeri.
Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.
Korduvalt tehtud, sh Hispaania köögi koolitusel. Meeldivad! Täidis sobib väga hästi ka nn rukkinööpide sisse.
Täidetud munad tuunikalaga
Huevos rellenos ehk täidetud munad Hispaania moodi.
Vahendid küpsetamiseks ning ilusaks serveerimiseks leiate kauplusest Apelsin.