Endine teenindusjuht ja toidublogija, kes peab siiani lugu suurepärasest teenindusest ja toiduteemadel kirjutamisest. Kaare on alati värskeima tooraine otsinguil, sest kaamerasilm ei andesta ja märkab ka pisemaid detaile.
Kõige rohkem naudib Kaare küpsetamist (on õppinud ka kondiitriks), kuid tänu Nami-Namis tegutsemisele, ei kohku enam ühegi roa valmistamise ees!
Kaare kirjutas
Arbuusile!
Kukeseeneaeg!
5 lihtsat võimalust arbuusi lõikamiseks
Seakondist vastlavurr
Vahva mõte: jõuluingel
Kuidas kaunistada piparkooke?
Tee ise: jõulupärg lindudele
Mida valmistada hurmaast?
Mida teha suvikõrvitsast?
Nami-Nami TOP20 räimeretsepti
Vahva mõte - pärmitainast jänesed!
Vastlapäevaks vastlasaia!
Vahva mõte: kartulitrükk
Tee ise: okstest jõulupärg
Tee ise: jõulukaardid
Vahva mõte: küpsisekarp
10 maitsvat võileivatorti!
NAMI-NAMI KÖÖGINIPP: Kuidas säilitada rohelist sibulat?