Tagurpidi kapsarullid

Kui tavaliselt on kapsarullid täidetud hakklihaseguga, siis siin on kapsa-hakklihamassist lihtsalt väikesed rullid vormitud.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g sea- ja veisehakkliha

1 dl poolpehmeks keedetud riisi (nõruta kuivaks)

300 g värsket kapsast

3 muna

4 sl riivsaia

1 dl hapukoort

1 sibul

soola ja musta pipart

hakklihamaitseainet

Majoneeskaste:

puljongit

2 dl majoneesi

1 sl nisujahu

hakitud tilli

Valmistamine

Tükelda kapsas, sega juurde hakkliha ja maitsesta. Lisa hapukoor, riis, riivsai ja munad, sega hästi läbi.

Vormi kotletisuurused pätsikesed ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Aseta 'rullid' poti põhja ja vala veega üle.

Hauta tasasel tulel 20 minutit. Tõsta hautatud kotletid leemest välja.

Valmista haudeleemest kaste. Pruunista jahu kuival pannil helepruuniks, lisa haudeleemele. Lisa majonees ja lase korraks keema.

Maitsesta tilliga, serveeri kartulitega.

Pereköögi retsept (august 1999), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 15.02.2011 12:02

Mulle maitsesid.

Pille
posted on 30.03.2017 15:30

Hexy saadetud foto:

Tiina T @ FB
postitatud 31.08.2014 10:29

Maitsesid suurepäraselt. Loomulikult ei suutnud ma jälle retsepti järgida..Mina voolisin rullikesed ja panin ahju ja valminuna lisasin sulajuustu..