Kui tavaliselt on kapsarullid täidetud hakklihaseguga, siis siin on kapsa-hakklihamassist lihtsalt väikesed rullid vormitud.
400 g sea- ja veisehakkliha
1 dl poolpehmeks keedetud riisi (nõruta kuivaks)
300 g värsket kapsast
3 muna
4 sl riivsaia
1 dl hapukoort
1 sibul
soola ja musta pipart
hakklihamaitseainet
puljongit
2 dl majoneesi
1 sl nisujahu
hakitud tilli
Tükelda kapsas, sega juurde hakkliha ja maitsesta. Lisa hapukoor, riis, riivsai ja munad, sega hästi läbi.
Vormi kotletisuurused pätsikesed ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Aseta 'rullid' poti põhja ja vala veega üle.
Hauta tasasel tulel 20 minutit. Tõsta hautatud kotletid leemest välja.
Valmista haudeleemest kaste. Pruunista jahu kuival pannil helepruuniks, lisa haudeleemele. Lisa majonees ja lase korraks keema.
Maitsesta tilliga, serveeri kartulitega. Pereköögi retsept (august 1999), pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.
Mulle maitsesid.
Hexy saadetud foto:
Maitsesid suurepäraselt. Loomulikult ei suutnud ma jälle retsepti järgida..Mina voolisin rullikesed ja panin ahju ja valminuna lisasin sulajuustu..
Tagurpidi kapsarullid
Kui tavaliselt on kapsarullid täidetud hakklihaseguga, siis siin on kapsa-hakklihamassist lihtsalt väikesed rullid vormitud.