Rebane![]() Abikokk 2014-07-20 02:24:09 |
Lõunaks kartuli-mureiatgnal kukeseene-murulauguquiche värske salatiga. Vahepeal kohupiimakooki ja uus Jäämurdja - mõnus, kergelt kreemjas, hapuka apelsinimoosiga. Lisapluss paadikujulise vahvlitopsi eest! Ainult masin oleks võinud selle jäätisetörtsu sinna veidi täpsemalt sisse surata.
Õhtuks tegin peedi-juustusalatit (juba teist õhtut järjest, lihtsalt nii hea!), värsket salatit ja sea minutipihve. Piparmünditee kõrvale sõime kohupiimakooki.
![]() Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-20 20:37:47 |
Me olime eile küla peal. Päeval suupistelaud (küüslauguleivad, 2 erinevat suitsuvorsti, Juustukuningate juustud ja veel nipet-näpet.
Õhtusöögiks suitsukana, soe tomatisalat, tomati-kurgisalat ning Burrow Hilli siidris hautatud odrakruubid. Pomonaga maitsestatud kook ka. Ja Kass Arturi kook ja Kirju Koer.
|
|
OlgaKa![]() Abikokk 2014-07-21 13:35:23 |
Pille:
Tegin ka seda kartulisalatit (noh, midagi sarnast :)) - mulle väga meeldis, mehele mitte nii väga :)
Õhtul tegin taas feta-kartulisalatit. Mulle meeldis, lastele mitte, nii et ma hoiatan :) ![]() Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Annaliisa![]() Kokaõpilane 2014-07-21 13:36:35 |
Pille:
Mu kaheaastased on täiesti hullud selle salati järele, täna jälle menüüs ilmselt :) Õhtul tegin taas feta-kartulisalatit. Mulle meeldis, lastele mitte, nii et ma hoiatan :) |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-21 16:43:30 |
Annaliisa:
Oi, head Annaliisa ja OlgaKa, jätke retsepti juurde ka kommentaar! Ja kui meeldib, siis vajutage seda "thumbs up" ehk soovitan nupukest ka ;)
Pille:
Mu kaheaastased on täiesti hullud selle salati järele, täna jälle menüüs ilmselt :)Õhtul tegin taas feta-kartulisalatit. Mulle meeldis, lastele mitte, nii et ma hoiatan :) |
|
Rebane![]() Abikokk 2014-07-22 00:50:42 |
Lõunal riisi-makrasalat ja banaan. Vahepeal näksisin juustu ja sprottidega võikusid ja Raks jäätise.
Õhtuks hakkasin Selveri retseptikalendri jaanuari mozza-kana tegema, aga lõpuks suutsin ikka kõik teisiti teha kui kirjas. Maitsev ta igal juhul tuli. :D Lisaks keetsin veel lillkapsast ja tegin ahjus ürdikartuleid. Magustoidu tegin pokaalidesse: Selga šokolaadiküpsiste, jõhvikate ja ricotta kirsi-tiramisu kohupiimaga. (Kohupiim üksi on veidi liiga magus, aga panin kihid vaheldumisi maitsestamata jogurtiga, väga hea sai!) Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-22 00:59:27 |
Eilse ja tänase päeva hittideks oli köögivilja-piimasupp ning kana-kukeseenepasta.
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-24 01:54:15 |
Meil oli õhtusöögiks suupistevaagen:
![]() |
|
Rebane![]() Abikokk 2014-07-24 12:24:14 |
Eile lõunaks kartul, kana, salat.
Õhtul tulid külalised - näksilauale viigimarja-kreeka pähkli toorjuust, päikesekuivatatud tomatid, värske kurk ja Retseptisahtel käsitöökapis varamust Odrajahusai, millele lisasin Provence'i ürte. (Ahjusoe sai oli küll veel veidi mure, aga väga hea. Järgmine kord panen tiba rohkem soola.) Pearoaks tegime bretooni tatrajahupannkooke ehk galette, magusaks vaniljejäätis veel sooja tikrimoosiga ja nektariine. Kõrvale nõudsid galetid loomulikult prantsuse siidrit :) Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-26 01:00:02 |
Õhtusöögiks lihtne kukeseene-hakkliha-tomatihautis makaronidega. Magusaks virsikud ja jäätis. | |
<< < 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 > >> |