Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-06 01:20:05 |
Päeval laulupeosupp (Felix) ja võileivad. Õhtul eilse kanašašlõki jäägid, lisaks artišokisüdameid ja kirsstomateid õlis ning ohtralt maasikaid, sh hapukoorega.
![]() |
|
Triin28![]() Abikokk 2014-07-07 11:24:52 |
Lõunal sõime laulupeol kaasavõetud pirukaid. Õhtul tegime kiirelt makarone hakkliha ja tomatipastaga. Kõrvale tomati-kurgisalat hapukoorega. | |
Rebane![]() Abikokk 2014-07-09 00:17:04 |
Lõunaks Spargli päevasupp hartšo, veidi imal Läti Nü Fruit piima-marjajäätis. Õhtuks kodujuustu ja rohelise kraami salat, võileib, magusaks klaas tikrikisselli ja küpsise-kausimagustoit. Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-09 11:47:34 |
Eile tegin Saksa kartulisalatit, laste soovil veel gnocchi'sid Sitsiilia pestoga (retsept siin, aga mul oli Jamie Oliveri purgipesto), kana 40 küüslauguküünega, maasikabooli.
![]() |
|
Rebane![]() Abikokk 2014-07-10 13:28:42 |
Eile lõunaks päevasupp Sinilinnus, Raks piparmündijäätis (täitsa hea jahutav) ja hiljem veel keskturult rusikasuuruseid aprikoose. Õhtuks sinepi-meekastmes sea minutipihvid ja kapsa-tillisalat. Magusaks kooki. Pohlade asemel jõhvikad, taignas poole jahu asemel kaerakliid ja täidist 1,5 kogust. Väga hea tuli, kookospiim ja hapud marjad sobisid imehästi kokku! :)
![]() Jazzino. teen. naudin. |
|
Seenekas![]() Abikokk 2014-07-11 21:31:10 |
Eile grillis kaasa sašlõkiliha ja seeni, mina valmistasin salati erinevatest rohelistest ja paarist tomatist. Seega - mina sõin salatit ja tema mõlemat. Täna teen katse, kas midagi rammusamat ise ka süüa saan, ja ahjus on melazane alla parmigiana. Seekord tuleb ilmset parem, kui mu esimene katsetus, sest tegin tomatikastme soolasema ja vürtsikama. Kõrvale tuleb taas salat aiarohelisest. Magusaga peab ülejäänud pere ise mõtlema. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-12 12:42:47 |
Eile tegin juutide hakitud kanamaksa (gehackte leber), lisaks praadisin üleeilseid pelmeene, tomatisalatit, soojendasin lõhe-moqueca't ja riisi, lõpetasime lillkapsasalati jne.
Lisaks proovisime-pildistasime mitut õllekokteili: the Dandy Shandy, , tavaline [url=http://www.nami-nami.ee/Recipe/View/18013/]Shandy ja The Black Apple.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rebane![]() Abikokk 2014-07-14 13:56:38 |
eile õhtuks värsked keedukartulid, aurutatud lillkapsas, heeringas ja kodujuustu-tomati-kurgi-tillisalat. Super suvemaitsed! Magusaks Fazeri uut mustika-piimašokolaadi (tervete metspähklitega jääb ikka lemmikuks) ja Dumle kommi. Jazzino. teen. naudin. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-07-15 01:22:20 |
Mul käisid täna päeval külalised ja õhtul ka :)
Päeval tulid üsna ootamatult, nii et midagi väga pakkuda ei olnud. Mul oli rassolnikut ja võileiba, lisaks tegin neid juustukrõpse ja sõime arbuusi ning lapikvirsikuid.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rebane![]() Abikokk 2014-07-15 02:50:12 |
Lõunaks keedupelmeenid rohelise kraami-hapukoorekastmega, magusaks Hagari sotšnik ja maasikad piimaga. Õhtuks kapsa-juustuvorm (pmt põhjata quiche, rubriigist: Kui laiskus ei lase tainast tegema hakata..), riis ja tilli-kurgi-hapukooresalat. Magusaks rummikook ja lamevirsikud. Jazzino. teen. naudin. |
|
<< < 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 > >> |