Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-05 17:38:12 |
AUHINDADEST KA - Kui mu paberimajandus mind alt ei vea, siis jagunevad auhinnad järgmiselt: Tordivõistluse magusate tortide kategooria võitja SPIDUR saab * õhtusöögi kahele kohvikus MOON (Elinal on hea lähedal minna :)) * Evelin Ilvese raamatu "Kingitud maitsed" (kirjastus Varrak) * "Maria Laidoneri kokaraamat" (Eesti Sõjamuuseum) * Kinkekott Meira küpsetamistoodetega Tordivõistluse magusate tortide kategooria 2. koha saanud KOOPATIBI saab * Evelin Ilvese raamatu "Kingitud maitsed" (kirjastus Varrak) * Kinkekott Meira küpsetamistoodetega Tordivõistluse magusate tortide kategooria 3. koha saanud ja soolaste tortide kategooria võitja MESSUA * Roosipuust käepidemega 18 cm teraga kokanoa (Victorinox) * Kinkekott Meira küpsetamistoodetega * Kinkekott Rannamõisa linnulihatoodetega (väärtus 35 eurot) * Nami-Nami põlle Tordivõistluse soolaste tortide kategooria 2. koha saanud FRIEDA saab * Kinkekott Rannamõisa linnulihatoodetega (väärtus 35 eurot) Tordivõistluse soolaste tortide kategooria 3. koha saanud DAGRIS saab * Kinkekott Rannamõisa linnulihatoodetega (väärtus 35 eurot) Lisaks saavad kõik magusate tortide esikolmiku autorid valida endale ühe raamatu kirjastuselt Tänapäev (valikus olevad raamatud on loetletud selles postituses). Koogimeister.ee veebipoe 30-eurose kinkekaardi sai loosi tahtel endale võistlustöö nr 42, mille autoriks oli SIGRIT | ||
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-05 17:43:55 |
Veidi huvitavat statsistikat ka. Kuna žüriiliikmeid oli palju ja nad olid erineva taustaga, siis oli ka punkte saanud tortide nimekiri üsna pikk. Peale esikolmikut (Spidur 45, Koopatibi 40, Messua 36) oli väike paus ja siis tuli lausa NELI torti, mis kõik said kokku 21 punkti - Liilia (tort nr 40), Sirje79, MV, Kille :) Soolaste tortide osas olid esikolmikus Messua (51), Frieda ja Dagris (43; sh said Frieda 2 žüriiliikmelt maksimumpunktid ja Dagris ühelt). Järgnesid Spidur (37 punkti), Jaanikaant (33 punkti) ja Vernanda (23 punkti), siis tuli jälle väike paus. Kui nüüd tekib vabam hetk, siis proovin kirja panna kõikide žüriiliikmete kõik kommentaarid, neid oleks osalejatel kindlasti tore lugeda. Üldse laekus tänavu 83 torti, sh 18 soolast torti Rekord!! | ||
Spidur Abikokk 2012-03-05 17:59:34 |
Jee!!! Nii tore uudis! Ma polegi veel "Moonis" käinud, kuigi jah, asukoht peaks nagu soodne olema. | ||
Gretithy Abikokk 2012-03-05 18:03:27 |
Õnnesoovid võitjatele! Peaks ise ka oma torditegemise oskusi lihvima hakkama, et järgmisel aastal osa võtta. | ||
Liilia Abikokk 2012-03-05 18:29:49 |
Õnne võitjatele, kõik olid väga uhked tordid! Ja muidugi oli rõõm oma nime neljandal kohal näha ;) | ||
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-05 18:38:31 |
Liilia:
Neljakordsel neljandal :P Panen siia teie auväärse neliku punktiskoorid ka (hindajaid oli kokku kuus):
Liilia (tort nr 40) - 8, 8, 5
Sirje79 - 7,3,9,2,
MV - 3,8,7,3
Kille - 7,6,8
Õnne võitjatele, kõik olid väga uhked tordid! Ja muidugi oli rõõm oma nime neljandal kohal näha ;) |
||
Helsa Kokaõpilane 2012-03-05 20:19:33 |
Õnnitlused võitjatele, teie tööd on tõesti suurepärased! Sel aastal oli palju toredaid torte ja meele teeb heaks, et minu lemmikud ka žürii lemmikuteks osutusid. :) | ||
Frieda Abikokk 2012-03-05 21:09:06 |
Õnnitlused kõigile! :) | ||
Cretchen Kokaõpilane 2012-03-05 23:51:32 |
Palju õnne! :) väga äge :) huvitav, millisele kohale ma platseerusin :D “Teil on vist magus elu,” ütles talle üks barrista, “et joote nii mõru kohvi.” (Frances Mayes, 1940- on ameerika ülikooli professor, luuletaja, esseist ja romaanikirjanik)\n\n |
Airica. Kokaõpilane 2012-03-06 08:37:41 |
Palju Õnne kõigile. Muidugi kahju, et endal ei vedanud, aga eks mängib rolli ka toorainete rohkus ja võimalused. Aga huvitav oleks teda küll, mitmendale kohele ma jäin :P (nagunii viimane, aga siiski :P) |
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |