Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2012

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-20 14:49:47
Silx:
Pille, kuidas selle raamatuga jääb? :)
Silx, kuniks ma endale assistenti ei suuda palgata, võtavad need asjad aega. Kõige kiiremini saab raamatu kätte siis, kui minu kaudu koju sõita, aga kahjuks ei ela ma kesklinnas ja see variant kõikidele ei sobi. Proovin esmaspäevaks end nii palju kokku võtta.. Lõuna ajal sõin koos tuttavaga enda küpsetatud rukkipurust kohupiimakooki ja Café Morest kaasa ostetud pirukaid-saiakesi. Õhtul suurem pidu, siis söön korralikumalt.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silx
Abikokk
2012-01-20 14:52:38
Pille:
Silx:
Pille, kuidas selle raamatuga jääb? :)
Silx, kuniks ma endale assistenti ei suuda palgata, võtavad need asjad aega. Kõige kiiremini saab raamatu kätte siis, kui minu kaudu koju sõita, aga kahjuks ei ela ma kesklinnas ja see variant kõikidele ei sobi. Proovin esmaspäevaks end nii palju kokku võtta.. Lõuna ajal sõin koos tuttavaga enda küpsetatud rukkipurust kohupiimakooki ja Café Morest kaasa ostetud pirukaid-saiakesi. Õhtul suurem pidu, siis söön korralikumalt.
Oi.. ma ei käigi peale. Elu on põrgukiire endalgi, nii et raamatuga aega küll. Ma lihtsalt ei teadnud, kuidas need asjad käivad.. Esimene kord. Päeval oli tursakotlet Järvel. Õhtuks ei tea veel. Isutus. :(

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Annaliisa
Kokaõpilane
2012-01-20 16:44:19
Õudne plaan on õhtuks: ise burgerit teha. Oleks rohkem viitsimist tööpäeva lõpus, teeks kuklid ka ise, aga need tulevad seekord siiski poest. Kotletid teeme ise, kastmeks sinep-mesi-palsamiäädikas. Mõnus süsivesikurünnak, aga noh, nädalalõpp ju :D
Liisi
Abikokk
2012-01-20 18:13:58
Lõunaks tortilla kana-tomati-paprika-oa-salati-hapukoore-täidisega. Õhtul ahjupasta tuunikala ja koorekastmega. Magusaks teen hiljem maasika-jäätisekokteili.

Liisi Blogi

Tiina
Abikokk
2012-01-20 21:31:18
Käisime Kristiine keskuses sushit söömas, nüüd nakitsen EHE (100% lihast) suitsuviinereid. Päris hääd on, sellise vanakooli maitsega, tummised :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-01-21 09:39:02
Eile õhtul olin ühel väga toredal duubeljuubelil (2 sõpra koos tähistasid). Lehmakommionud on ametlikult kõige parem peobänd üldse, Heidi Park parim tordimeister (vaarika-laimivõide-kookosetort 120-le!!!) ning toit oli ka mõnus. Siinkohal suured tänud Mari-Liisile, kes tegi meile 120 Nami-Nami tuunikalaomletikest ja taas Heidile, kes tegi sama suure koguse väikeseid peedi-sinihallitusjuustupirukaid :P Catering.ee sai toitlustamisega kenasti hakkama, kuigi eks nad olid veidi üllatunud, et me mõningaid nende retsepte näha ja kohendada palusime :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mari-Liis
Abikokk
2012-01-21 16:39:47
Pille:
Siinkohal suured tänud Mari-Liisile, kes tegi meile 120 Nami-Nami tuunikalaomletikest
Aga palun! Sellest tainakogusest oleks pidanud muidugi pilti tegema :) Eilne õhtusöök oli Tammuri talus. Sõime kammkarpe avokaadokreemi, siiamarja ja kohapeal tehtud balsamicoga. Küülikupuljongit tumepunaste porgandite ja küülikulihaga koos kukeseenepirukaga. Metssealiha kõrvitsakoogi, suitsuküüslaugu ja sibulamoositäidisega peediga (see viimane oli lihtsalt imeline!). Magustoiduks kreemikoogike põldmarjadega, meeküpsis ja pohlavaht. Rabarberi- ja kibuvitsanapsu sai ka mekitud.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Ragne
Abikokk
2012-01-21 18:56:12
Mari-Liis:
Pille:
Siinkohal suured tänud Mari-Liisile, kes tegi meile 120 Nami-Nami tuunikalaomletikest
Aga palun! Sellest tainakogusest oleks pidanud muidugi pilti tegema :) Eilne õhtusöök oli Tammuri talus. Sõime kammkarpe avokaadokreemi, siiamarja ja kohapeal tehtud balsamicoga. Küülikupuljongit tumepunaste porgandite ja küülikulihaga koos kukeseenepirukaga. Metssealiha kõrvitsakoogi, suitsuküüslaugu ja sibulamoositäidisega peediga (see viimane oli lihtsalt imeline!). Magustoiduks kreemikoogike põldmarjadega, meeküpsis ja pohlavaht. Rabarberi- ja kibuvitsanapsu sai ka mekitud.
Ohh Mari-Liis, sa ajad oma eilse ühusöögi nimekirjaga mu vesistama. :) Meie tänane lõuna oli tagasihoidlikum - suitsupeekonipasta ohtra rukolaga. Soomest, Eat&Joy kauplusest ostetud tugevamaisteline juust Vilho leidis ka selles pastaroas kasutust - sobis lausa imeliselt. Magusaks ahjusoe kohupiimakook pirni ja mandlilaastudega.

www.kokkama.ee

Tullia
Abikokk
2012-01-22 09:01:14
Üleeile oli õhtusöögiks tatrapuder parmesanilaastudega, eile sibulasupp. Mõlemal päeval oleme magustoidu asemel tarbinud ohtralt pomelit.

Tullia jutukesed

Kirsike
Abikokk
2012-01-22 11:41:35
Meil oli eile Mulgi puder. Magusaks mandariinid ja apelsinid.

Lindude toitmine

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>