Liiverr
Kokaõpilane 2012-01-13 18:57:20 |
Lõunal ei söönud midagi. Õhtul traditsiooniline ahjus küpsetatud sealiha, hautatud kapsas ja kartulid. Tuli lihtsalt isu. | |
Narkolepsia
Abikokk 2012-01-13 19:30:25 |
Lõuna jäi vahele, õhtul suur taldrikutäis värsket salatit. Hiljem ilmselt söön veel puuvilju, võib-olla teen ka mahla. | |
Seenekas
Abikokk 2012-01-14 15:23:47 |
Meil küpseb ahjus forell (imehead lõhnad juba tulevad :) ) majonnesi-sinepikattega. Juurde kellele riis, kellele kartulid. Ja koduseid marineeritud kurke. | |
Tiina
Abikokk 2012-01-14 18:32:06 |
Mul oli täna kokkamispäev. Seda juhtub harva :)
Ahju läks aeglaselt küpsetatud lõhe, ja kuna kala oli ilma igasuguste maitseaineteta, sobisid sinna suurepäraselt kõrvale Hiina sibulapannkoogid ingveridipiga. Ma ei ole eriti suur Hiina köögi austaja, aga need pannkoogid on küll head. Isegi sibulavihkajast laps sõi natule, dippi küll mitte. Ahjukala oli muide väga maitsev.
Kala peast, sabast ja uimedest tegin pisikese supi selle kookosega retsepti ainetel.
Magustoiduks šokolaadi-riisipuding, aga see ei osutunud just lemmikuks. Veel tegin rabarberikisselli ja suure laari kohupiima-muretainast. See ootab veel külmkapis, ma puhkan vahepeal mitmetunnisest kokkamisest :) Vaatan veel, mis kapis leidub, sellest tainast saab teha nii soolaseid kui magusaid pirukaid kui ka suhkruküpsiseid.
Veel on vaja ära teha üleeilse kanapuljongi keetmise jääk: keedetud kanaliha - peaks miski salati kokku segama.
Nüüd peab vist sõbrad külla kutsuma, kes selle kõik küll ära sööb? :O Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Tiina
Abikokk 2012-01-14 23:05:37 |
Tiina:
Kohupiimatainast said hapukapsa-porgandi-munatäidisega pirukad, keedetud kana-juustu-munatäidisega pirukad ja magusaks täidiseks kondenspiimaga õunamoos, pähklid ja rosinad.
Meil on nüüd kesköine eine, sest head pirukad said, ega siis saa homseni oodata :) Veel tegin rabarberikisselli ja suure laari kohupiima-muretainast. See ootab veel külmkapis, ma puhkan vahepeal mitmetunnisest kokkamisest :) Vaatan veel, mis kapis leidub, sellest tainast saab teha nii soolaseid kui magusaid pirukaid kui ka suhkruküpsiseid. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Silja
Abikokk 2012-01-15 11:41:50 |
Eile ja täna punane sealihakaste jasmiiniriisiga. Kõrvale frillice, värske kurgi, oliiviõli ja palsamiäädikaga. Magustoiduks eile jõuhvikakissell ricotta-vahukoore-vaniljekreemiga. Täna vist tuleb magusaga piiri pidada sest viimasel nädalal olen mitu korda kisselli teinud ja erinevate kohupiimavariantidega söönud :P | |
Leoola
Abikokk 2012-01-15 18:47:00 |
Kana karamellises kastmes Zoozi blogist, wokitud brokoli, aurutatud riis | |
Liisi
Abikokk 2012-01-15 21:04:20 |
Lõunaks üks toekas võileib singi, juustu, salatilehe, tomati ja majoneesiga. Lisaks tükk väga maitsvat pirni-ahjupannkooki. Õhtul sõime karrist kanakastet riisiga. Magusaks 2 tükki ahjupannkooki hapukoorega. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-15 23:17:17 |
Tahtsime lõuna ajal kohvikusse minna, aga kuna tütretirts oli peale kinokülastust väsinud, siis tulime koju tagasi. Lõunasöögiks sõime külmkapist erinevaid juuste ja vorste ning puuviljakorvist mandariine. Pärast sauna tähistasime poja 1. sünnipäeva mangotordiga. | |
Kirsike
Abikokk 2012-01-16 08:54:31 |
Talleribi, kõrvale ahjus küpsetatud köögiviljad. Magusat ei olnud, sõime apelsine ja õunu. | |
| << < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> | ||