Hiina restoran HANLONG, Kopli 78b, Tallinn

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-04 20:21:00
Tiina:
Pille:
Sõbranna oli püsikundena mõned salatid ära tellinud - porgandiribad, toored kartuliribad, merikapsasalat - eriti viimane oli mõnus.
Ausalt ei kujuta ette, kuidas toored kartulid saavad mõnusad olla. Palun kirjeldust :)
Tiina, tegelikult need nüüd _päris_ toored ei olnud, ikka kergelt vokist läbi lastud. Umbes midagi sellist või sellist. Aga tundusid toored, sellised heledad ja krõmpsud :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Lusikas
Kokaõpilane
2011-11-06 17:03:15
Kristel:
Vana ja hea võiks selle koha kohta öelda, kindlasti tasub plaani võtta! Aga (võib-olla peaks uue teema tegema) on nüüd ka Toome kohvikul uued rentnikud, kes pakuvad Hiina, India ja Tai toite. Kokad kui ka osad teenindajad on hindud (vist) ning esimese kolme korra kohta võin ainult kiidusõnud öelda.
Käisin ka just seal. Mulje on selline et nad võib-olla väga hästi ei tea mida teevad, aga püüavad kõvasti. Menüü on väga pikk ning India ja muude aasiapäraste toitude kõrval üritavad nad ilmselt ka Toome kohviku endist euroopalikku menüüd pakkuda. Indialannast teenindajal pole riigikeelega olukord väga hea ning kaardiga seal vähemalt praegu maksta ei saa. Ent koht on see-eest seest viisaka väljanägemisega ning toidud on täitsa pädevad. Näiteks kana pakorad, mis Chakras sattusid mulle olema ilma igasuguse maitseta, olid Toome kohvikus täiesti mõnusad krõbemahlased ning maitse oli täitsa olemas. Karri oli ka täitsa hea. NB - kui reaalset vürtsikust soovite, siis tuleks seda tellimisel mainida, sest vaikimisi timmivad sarnaselt mõnede teiste aasia restoranidega toitu keskmise eestlase maitsemeele järele.
Petu
Abikokk
2011-11-09 12:13:05
Lusikas:
Kristel:
Aga (võib-olla peaks uue teema tegema) on nüüd ka Toome kohvikul uued rentnikud, kes pakuvad Hiina, India ja Tai toite. (---) esimese kolme korra kohta võin ainult kiidusõnu öelda.
(---)Indialannast teenindajal pole riigikeelega olukord väga hea ning kaardiga seal vähemalt praegu maksta ei saa. (---)Ent koht on see-eest seest viisaka väljanägemisega ning toidud on täitsa pädevad. (---).
Võibolla peaks tõesti uue teema tegema. Ma võtsin päevapakkumise, see oli spinatiga kartulid (india värk siis). Leti taga tõmmu mees sai maakeelega ilusti hakkama ja ausalt öeldes pole ma nii hästi maitsestatud india toitu päris hulk aega saanud, tavaliselt ei julge põhjanaabrite india/nepaali restoranid (nendes ma ikka iga kuu mõne korra käin) oma karrisid küll nii põhjalikult maitsestada. Äädika-õliga salat taldrikuserval mõjus küll veidi kohatuna, aga riis oli see-eest viimase peal. Ja tellimisest toidu saamiseni kulus oma kümme-viisteist minutit, kuigi ma olin seal ainuke ja kolistamist hakkas köögis kostma kohe, kui tellimus sinna läks: selle lugesin ma väga positiivseks. Jääb üle vaid arvata, et kaste tehti valmis, mitte ei soojendatud üles. Sinna ma lähen veel, tahaks nende pikka listi katsetada ja kompetenstuse piire testida. Euroopa toiduga võibolla ei ole seal siiski mõtet jukerdama hakata.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Metafrast
Kokaõpilane
2011-11-09 13:59:11
Hanlongist olen mitu korda süüa koju ostnud. Alati väga rahule jäänud. Kohapeal ei ole veel proovinud. Aga nüüd olen kuulnud, et samad omanikud on sadama kandis avanud uue koha, kus nad müüvad ka õiget hiina teed. Nii et teesõber saaks seda ka kodus valmistada. KAS keegi teab selle uue koha aadressi / asukohta?
ErleS
Abikokk
2011-11-14 23:04:56
"Risustan" ka seda teemat, kuna Toome kohviku kohta eraldi teemat ei ole. Käisin ka Toome kohvikus ära ja kiidan samuti. Aasia toitude osas spetsialist ei ole, aga mulle sealne toit maitses. Menüü oli ka uskumatult pikk - koos magustoitudega 150 nimetust. Täpselt nimetusi ei mäleta, mida tellisime, aga valisime mingi lisanditega riisi, mingi lambaliha kastmes ja lillkapsa-kartuliga naan-leiva. Jäime rahule :) Kahju oli vaid, et rahvast oli vähe, sest kui see on neil tavapärane, siis ilmselt panevad varsti koha kinni. Teenindusega jäin ka rahule. Meid teenindas eestlasest proua, kes oli meeldivalt sõbralik. Maksmisel selgus ootamatult, et kaardiga maksta ei saa, sularaha meil aga piisavalt ei olnud... Sellest ei tehtud aga mingit probleemi ja oodati ära, kuni Balti jaamast sularaha tõime :) Meeldiv kogemus.
Fre
Abikokk
2011-11-15 23:00:56
Toome ja Hanlong, siga ja kägu ;) Käsin HANLONGIS taas, ja meenutasime et viimati viibisime seal 7 aasta eest. Naljatasime et see on Gloria järel stabiilsuselt teine söögikoht Tallinnas juba varsti; vanalinnas käin harva ja seal ei jõua küll tsükliga söögikoht ->striptiisibaar -> merevaigupood kursis olla, sest kohtade sihtotstarve muutub kiiresti. Tellisime merikapsasalatit (sõbranna soovil), köögiviljadega riisi, kalmaarid (vist oli mingi köögiviljadega variant) ja lambaliha mustade seentega. Toidud olid head kuigi mind häiris, et minu jaoks olid söögid veidi soolased. Sellised, et tagasi ei saada ja otseselt ei virise, aga oleks võinud magedam olla. Hinna poolest väga OK ja muidu kah tore. Loodetavasti püsib ka järgmised 7 aastat.
Eva
Abikokk
2012-03-09 10:09:12
Kopli Hanlong kinni pandud. Hanlongi omanikud avasid uue restorani, Cha Dao, ja kokk töötab ka nüüdsest seal.

http://www.perenaine.ee/

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-03-09 10:44:29
Eva:
Kopli Hanlong kinni pandud. Hanlongi omanikud avasid uue restorani, Cha Dao, ja kokk töötab ka nüüdsest seal.
Aitäh teavitamast, Eva! Uus koht Veebilehe andmeil on avatud 12-24 Telefon 642 00 03, aadress on Suur-Patarei 2

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

laura084
Kokaõpilane
2012-03-10 18:15:03
Eva:
nad tegid remondi vahepeal, võtsid uue koka ja nüüd kinni? kas see info on 100% kindel? ise käisin seal paar nädalat tagasi veel ja oli täitsa ok
Eva
Abikokk
2012-03-12 15:26:29
Ise ei ole oma silmaga näinud, aga kaks erinevat allikat teatasid seda uudist.

http://www.perenaine.ee/

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>