Petu Abikokk 2011-10-07 12:40:41 |
Kristel:
kas nime ja/või koduka url-i ka saaks, palun? Toome kohvikul uued rentnikud, kes pakuvad Hiina, India ja Tai toite http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-07 12:55:24 |
Petu:
Toome kohviku veebileht ei paista töötavat (toomekohvik.ee), aga aadress on endiselt Toompuiestee 29, Tallinn, 10149
Kristel:
kas nime ja/või koduka url-i ka saaks, palun?Toome kohvikul uued rentnikud, kes pakuvad Hiina, India ja Tai toite |
|
Eva Abikokk 2011-10-12 13:10:35 |
Pille:
Tere Pille! Kuigi pole seal mitu aastat söömas käinud, siis soovitaks ikka - kui kusagil Tallinnas Hiina-päraselt toituda, siis kas nimetatud Kopli kohas või Mardi tänaval Dao Hua söögikohas.
Vaatasin ka ise seda saadet ja mulle tegi väga nalja see, et saatejuht ( ja -tiim) arvab enda meelest hiina keelt oskavat, kuid hiinlased ei saanud saatejuhi hiina keelest aru ega saatetiim ei saanud hiinlaste hiina keelest õigesti aru.
Vaatasin Venna saadet Köögikodanikud, mis oli tehtud mainitud Hiina söögikohas. Tundus päris põnev - kas oskab keegi täpsemalt kommenteerida? Eva? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-10-31 17:40:50 |
Eva:
Tore! Juba sel nädalal on võimalus seal ka einestada, nii et ootan väga :)
Pille:
Tere Pille! Kuigi pole seal mitu aastat söömas käinud, siis soovitaks ikka - kui kusagil Tallinnas Hiina-päraselt toituda, siis kas nimetatud Kopli kohas või Mardi tänaval Dao Hua söögikohas.Vaatasin Venna saadet Köögikodanikud, mis oli tehtud mainitud Hiina söögikohas. Tundus päris põnev - kas oskab keegi täpsemalt kommenteerida? Eva? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-03 14:52:27 |
Kuulge, aidake. Mis trammipeatuses ma maha pean astuma nr 1 või 2 pealt, kui soov Hanlongi minna?? Trammiliinide kaart siin. VOlta? Angerja? | |
Petu Abikokk 2011-11-03 15:30:40 |
Pille:
eks ta enamvähem vahepeal ole. Angerja on vist lähemal. Kuulge, aidake. Mis trammipeatuses ma maha pean astuma nr 1 või 2 pealt, kui soov Hanlongi minna?? Trammiliinide kaart siin. VOlta? Angerja? http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-03 16:01:50 |
Petu:
Aitäh, Petu. Epp vastas mulle ka:
Pille:
eks ta enamvähem vahepeal ole. Angerja on vist lähemal.Kuulge, aidake. Mis trammipeatuses ma maha pean astuma nr 1 või 2 pealt, kui soov Hanlongi minna?? Trammiliinide kaart siin. VOlta? Angerja? Epp:
Loodetavasti jõuan ikka kohale :)
Angerja. Ja siis kõnnid, kuni Ristiku-Eerika ristmikuni tagasi veidi. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-04 17:23:41 |
Minu hea sõbranna tähistas eile Hanlongis oma sünnipäeva. Pimedas Koplis andis natuke seigelda - hiinaka küljest suuri silte söögikoha nimega otsida ei tasunud, aga jälgisin trammiaknast majanumbreid ja üsna pea pärast Kiirituslaborit see söögikoht tuligi :D Sõbranna oli püsikundena mõned salatid ära tellinud - porgandiribad, toored kartuliribad, merikapsasalat - eriti viimane oli mõnus. Siis jagasime kanatäidisega ja sealihaga kevadrulle (veidi võõrastavalt sured, aga maitsvad), sealihatäidisega pommu- ehk baklažaanitaskuid, raudpannil lambaliha, vürtsikas kastmes veiseliharibasid, suussulavat seakeelt (tõesti mõnusalt pehme!), sidrunikastmes magushaput kana (jäi minu jaoks veidi lahjaks, ma ise teen palju maitsvamat ;)), pommu+tofurooga (jättis samuti veidi külmaks, kuigi tofut söön meelesasti). Riis ja riisinuudlid ka. Aga ambients oli mõnus, toidud üldiselt maitsvad ja hinnad soodsad. Magustoite ma ei saanud, sest pidin koju last söötma sööstma, aga igatahes jättis koht piisavalt sümpaatse mulje, et sinna teinekordki kohale minna. Lisaks meile oli veel paar laudkonda, samuti käidi pidevalt toitu kaasa ostmas. Nagu välismaal :) | |
Vernanda Abikokk 2011-11-04 17:30:15 |
Pille:
mulle see koht ka meeldis kusjuures, aga T oli skeptiline. see koht on suht sürr, aga söök oli hea. ja siis, kui me seal olime, olid seal ka miskid kultuurainimesed kultuurat arutamas, see oli päris naljakas. aga nagu öeldud, söök oli hea.
Minu hea sõbranna tähistas eile Hanlongis oma sünnipäeva. Pimedas Koplis andis natuke seigelda - hiinaka küljest suuri silte söögikoha nimega otsida ei tasunud, aga jälgisin trammiaknast majanumbreid ja üsna pea pärast Kiirituslaborit see söögikoht tuligi :D Sõbranna oli püsikundena mõned salatid ära tellinud - porgandiribad, toored kartuliribad, merikapsasalat - eriti viimane oli mõnus. Siis jagasime kanatäidisega ja sealihaga kevadrulle (veidi võõrastavalt sured, aga maitsvad), sealihatäidisega pommu- ehk baklažaanitaskuid, raudpannil lambaliha, vürtsikas kastmes veiseliharibasid, suussulavat seakeelt (tõesti mõnusalt pehme!), sidrunikastmes magushaput kana (jäi minu jaoks veidi lahjaks, ma ise teen palju maitsvamat ;)), pommu+tofurooga (jättis samuti veidi külmaks, kuigi tofut söön meelesasti). Riis ja riisinuudlid ka. Aga ambients oli mõnus, toidud üldiselt maitsvad ja hinnad soodsad. Magustoite ma ei saanud, sest pidin koju last söötma sööstma, aga igatahes jättis koht piisavalt sümpaatse mulje, et sinna teinekordki kohale minna. Lisaks meile oli veel paar laudkonda, samuti käidi pidevalt toitu kaasa ostmas. Nagu välismaal :) |
|
Tiina Abikokk 2011-11-04 19:56:42 |
Pille:
Ausalt ei kujuta ette, kuidas toored kartulid saavad mõnusad olla. Palun kirjeldust :) Sõbranna oli püsikundena mõned salatid ära tellinud - porgandiribad, toored kartuliribad, merikapsasalat - eriti viimane oli mõnus. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |