Zoozi Abikokk 2011-07-04 08:56:41 |
Rullbiskviit maasika-kohupiimakreemiga | |
Anu Abikokk 2011-07-04 09:40:41 |
Olen teinud mooni-maasikakooki ja beseerulli. Mõlemad olid imemaitsvad ja lähevad kindlasti kordamisele. Beseerulli poleks ilmselt antud kooskokkamiseta tegema hakanudki, nii et aitäh! | |
Spidur Abikokk 2011-07-04 10:00:00 |
Ma tegin eile just ühte maasikamagustoitu. Retsept üsna olematu. 400 g üleküpsenud banaani 400 g maasikaid vaniljesuhkrut münti (soovi korral suhkrut) Kooritud ja tükeldatud banaanid tuleb sügavkülmutada ja siis koos kümikust võetud maasikatega belnderis purustada. Maitseks võib lisada natuke münti, suhkrut või vanilejsuhkrut. Seee landscape foto asi on natuke ebasobiv, enamik pilte mul tehtud ikka püstises forrmaadis | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-07-04 10:09:53 |
Spidur:
Sama siin -me just harjutasime end püstiseid pilte tegema - raamatus on need palju paremad. Edaspidi tuleb teha igaks juhuks nii nii- kui ka naapidi :D
Seee landscape foto asi on natuke ebasobiv, enamik pilte mul tehtud ikka püstises forrmaadis |
|
Zoozi Abikokk 2011-07-04 10:41:50 |
Maasika-kohupiimatort | |
Merit Kokaõpilane 2011-07-04 11:01:14 |
Siit mõned minu lemmikretseptid kodumaistest maasikatest:) Kõige parem maasika-toorjuustukook Maasika-vahukooretort biskviitpõhjal Rabarberi-maasika moos vanilliga | |
Zapxpxau Abikokk 2011-07-04 11:21:13 |
Panen ka siis mõned oma lemmikud siia, kui vaja, siis võin pildi pooleks saagida :D kolme esimese pildiga täiesti teostatav. Maasikagelato Retsept Maasikafinancierid Retsept Maasikalamingtonid Retsept Vanilli panna cotta maasikaželee ja marjadega Retsept | |
Kiilike Abikokk 2011-07-04 12:05:48 |
Pille:
Ja no näevad need püstised fotod paremad välja kui need landscape fotod.
Spidur:
Sama siin -me just harjutasime end püstiseid pilte tegema - raamatus on need palju paremad. Edaspidi tuleb teha igaks juhuks nii nii- kui ka naapidi :DSeee landscape foto asi on natuke ebasobiv, enamik pilte mul tehtud ikka püstises forrmaadis |
|
Vandiste Abikokk 2011-07-04 13:01:51 |
Kas sa, Zapxpxau, oma söögilaua äärde teisi ka lubaksid? Ma paneks kohe pesakonna auto peale ning põrutaks õkva praamile. :) Ise tegin laste sünnipäevaks Liis blogist inspireerituna hapukoore-maasikatorti, kuid fotosüüdistus on venna aparaadis.... | |
Dagris Abikokk 2011-07-04 13:13:18 |
Varasemalt olen teinud... Mahe maasikatort Maasika-küpsisekook Maasika-mureli kohupiimatort (tarretatud) Eton mess Väga hea maasika-hapukooretort Väga maasikane maasikakook Jookidest: metsmaasikapiim ja maasika-jäätisekokteil | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |