Zoozi![]() Abikokk 2011-03-29 00:32:30 |
Pille, mis kuupäevani see kooskokkamine kestab? | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-03-29 08:01:13 |
Zoozi:
15. aprillini (ehk umbes kuu aega, nagu ikka)
Pille, mis kuupäevani see kooskokkamine kestab? |
|
Zoozi![]() Abikokk 2011-03-29 08:06:04 |
Pille:
Tore, jõuan veel mõned silmahakanud terriinid teha. Kartsin, et lõpeb selle nädalaga ära. :)
Zoozi:
15. aprillini (ehk umbes kuu aega, nagu ikka)Pille, mis kuupäevani see kooskokkamine kestab? |
|
Liisi![]() Abikokk 2011-03-29 08:54:45 |
Valmistasin nädalavahetusel minivariandi lõhe-kitsejuustuvormist. Väga maitsev soojalt ja ka külmalt serveerides.
![]() ![]() ![]() |
|
Netcat![]() Abikokk 2011-04-02 13:02:00 |
Rimi ajakirjast pärit 'vürtsikas valepikkpoiss'. See on sisuliselt oapasteet, niiet loodetavasti kvalifitseerub. Igatahes on ta vormis küpsetatud, külmalt serveeritav ja viilutatav.
![]() Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Aire1![]() Abikokk 2011-04-04 15:06:34 |
Tegin eile hakkliha-seeneterriini. Soojalt oli väga hea, täna proovin külmalt ja ehk jõuan ka piltide tegemiseni. | |
Kirsike![]() Abikokk 2011-04-04 19:24:14 |
Meie esimene terriin musta pipra ja tüümianiga. Maitse kiideti küll väga heaks. Nüüd on koduste poolt terriinidele roheline tuli antud. :D Pildi lisan hiljem. | |
Zoozi![]() Abikokk 2011-04-05 22:06:21 |
Tegin kreveti-lõheterriini. Teisel katsel õnnestus kenasti.Esimese katse ebaõnnestumises olin ise süüdi-kuna mees oli toonud keedetud krevette, siis mõtlesin millegipärast, et asendan nendega tooreid krevette, noh et ei seisaks niisama. 500 g keedetud krevettidest sain peale puhastamist kõigest 98 g krevette, mis oli ilmselgelt vähe. Ma veel ise mõtlesin ka, et kahtlane kogus, aga mõtteks jäigi. Teisel korral oli tulemus kena ja maitsev :)
|
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-04-05 22:16:45 |
Zoozi:
Zoozi, ei pea retsepti lisama, mul see olemas (Charcuterie, eks?). See on üks kapriisne retsept - mul läks ka esimene laar täiesti aia taha, kuigi veidi teistel põhjustel:
Tegin kreveti-lõheterriini. Teisel katsel õnnestus kenasti.Esimese katse ebaõnnestumises olin ise süüdi-kuna mees oli toonud keedetud krevette, siis mõtlesin millegipärast, et asendan nendega tooreid krevette, noh et ei seisaks niisama. 500 g keedetud krevettidest sain peale puhastamist kõigest 98 g krevette, mis oli ilmselgelt vähe. Ma veel ise mõtlesin ka, et kahtlane kogus, aga mõtteks jäigi. Teisel korral oli tulemus kena ja maitsev :) Retsept on lisamisel. https://lh6.googleusercontent.com/__bYCOp0nr8E/TZrFfPx_XxI/AAAAAAAABJE/o8pe_HqD-8k/IMG_3182.JPG ![]() |
|
Zoozi![]() Abikokk 2011-04-05 22:21:32 |
Pille:
Tegin selle järgi.
Ma panen omale blogisse, siis endal teinekord hea võtta :)
Zoozi:
Zoozi, ei pea retsepti lisama, mul see olemas (Charcuterie, eks?). See on üks kapriisne retsept - mul läks ka esimene laar täiesti aia taha, kuigi veidi teistel põhjustel:
http://farm6.static.flickr.com/5180/5542660621_ebab802421_m.jpg
Kuna nähtud fotodel (ja nüüd ka Sinu pildil!) näeb terriin väga ahvatlev välja, siis plaanis kindlasti uuesti katsetada..Tegin kreveti-lõheterriini. Teisel katsel õnnestus kenasti.Esimese katse ebaõnnestumises olin ise süüdi-kuna mees oli toonud keedetud krevette, siis mõtlesin millegipärast, et asendan nendega tooreid krevette, noh et ei seisaks niisama. 500 g keedetud krevettidest sain peale puhastamist kõigest 98 g krevette, mis oli ilmselgelt vähe. Ma veel ise mõtlesin ka, et kahtlane kogus, aga mõtteks jäigi. Teisel korral oli tulemus kena ja maitsev :) Retsept on lisamisel. https://lh6.googleusercontent.com/__bYCOp0nr8E/TZrFfPx_XxI/AAAAAAAABJE/o8pe_HqD-8k/IMG_3182.JPG |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |