F-HOONE, Telliskivi 60a, Telliskivi loomelinnak Kalamaja piiril

Tiina
Abikokk
2011-06-04 22:36:51
F-hoone sorbett oli lihtsalt taevalik. Eriti mustsõstra oma. Valik oli täna päris suur, muuhulgas ka banaani ja oblika sorbett. Ja cappuccino oli ka täiesti vastavalt minu maitsele valmistatud :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Silx
Abikokk
2011-06-14 12:54:39
Ohjah.. kahjuks pean ka muljetama pisut.. Oli meil seal siis töö-õhtusöök.. circa 60 inimest. Kõik oli broneeritud, ette tellitud... Jõudsime kohale.. lauad ilusasti kaetud kurgi-tomati-salatiseguga, kattega praesaiad (no sorry, mulle käib viimasel ajal brušettatamine närvidele) olid nats lohakile visatud, mõned otsapidi taldrikult maas laual. Nojah, äkki läks kiireks. Ja siis hakkas kaos... praed tulid lauada poole tunni vältel - üks ettekandja jooksis, pastad tulid esimesena ja siis olid nad juba kuivavõitu.. ahvenafileed, mida suurem osa seltskonnast tellis, tulid viimasena (st viisakas laudkond ootas teiste järgi.. lastes toidul seista ja kuivada). Kogu süsteem oli suur segadus. Ahven oli iseenesest väga hea.. või noh mul vedas portsuga, sest ma isegi sain kala.. Osadel oli toda kartulipüree peale õite vähe pandud. Teised söögid tundusid ka head ja kiideti. Makarone ei ole ma võimeline kommenteerima, sest ei arva nendest ise midagi. Magustoiduga hakkas uus triangel.. et ettekandjakene ei saanud neid kuidagi lauda toodud (jäätis ju sulas jne), siis viskasid nad toidud hoopis baariletile ja mainisid paari lauda, et igaüks võtab oma. Aga kahjuks ei ole kõik inimesed nii kokandushuvilised, et teeksid creme brüleel ja panna cottal vahet. Oma sorbet' (mis oli küll ülihea, aga selleks ajaks kui kätte sain, oli ta juba vedelas olekus) ootasin oma 20 minutit.. kõik teised olid juba kätte saanud ja minu oma polnud isegi baariletile laekunud. Paar kurba sorbet tellijat oli veel. Üldiselt - söögid 5- (portsjonid oleks võinud siiski ühesuurused olla ja gurmeed ma ei oodanud), teenindus sellise ürituse puhul kahjuks küll väga nõrk :( Atmosfäär muidu tore ja koht teistsugune. Tööüritust seal enam ei korraldaks, rohkem selline... "läeme võtame kiirelt miskit nosh" koht või selline, kus sõpradega pärast tööd istuda väikese veiniga. Noh, saan aru küll, et selline nõuka aegne söökla stiil on taotuslik ja seal see töötab ka.. Aga meie olime vist ise valel ajal vales kohas. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-06-14 13:11:33
Silx:
Jõudsime kohale.. lauad ilusasti kaetud kurgi-tomati-salatiseguga, kattega praesaiad (no sorry, mulle käib viimasel ajal brušettatamine närvidele) olid nats lohakile visatud, mõned otsapidi taldrikult maas laual. Nojah, äkki läks kiireks.
Silx, mulle käib ka brušettatamine närvidele, väga kohe. Õige on ju brušketta ja see k-puudumine kriibib alati kõrva ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silx
Abikokk
2011-06-14 14:04:50
Pille:
Silx:
Jõudsime kohale.. lauad ilusasti kaetud kurgi-tomati-salatiseguga, kattega praesaiad (no sorry, mulle käib viimasel ajal brušettatamine närvidele) olid nats lohakile visatud, mõned otsapidi taldrikult maas laual. Nojah, äkki läks kiireks.
Silx, mulle käib ka brušettatamine närvidele, väga kohe. Õige on ju brušketta ja see k-puudumine kriibib alati kõrva ;)
Ohjah, vabandused. Aga mulle käivad need saiad närvidele sellepärast, et suurem osa kohtades pakutakse selle lohiseva nime all lihtsalt praesaiu. Noh miks ometi ei võiks menüüs kohe praesai olla? :) Ja vabandust, kui oma postitusega kedagi solvasin.. Lihtsalt minu kogemus ja arvamus tollest söögiasutusest.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Sissela
Kokaõpilane
2011-06-15 15:57:49
Hmm, mu meelest just on F-Hoone brusKettad jube head :) Vähemalt talve- ja kevadmenüü omad, suvemenüü omasid pole proovinud. Kahjuks aga jah, mõned teenindajad on seal natuke uinamuinad. Samas ma ise kah üsna boheem, väga ei häiri, aga kui kõht tühi on, siis ajab küll veits närvi mustaks. Ja mis sel bruschettal ja praesaial nii väga vahetki :P
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-15 17:06:36
Käisin F-Hoones ühe sõbranna sünnipäevapeol eelmisel teisipäeval. F-Hoone toit on hea, aga otseselt ei eruta. Küll on aga sealne atmosfäär väga tore. Teisipäeva õhtul kella 18-20 ajal olid KÕIK lauad täis, valitses mõnus sumin, rahvas käis sisse-välja, edasi-tagasi (paljud olid õnnetu näoga, sest olid unustanud laua kinni panna ja seega ei saanudki sinna jääda). Ma olen viimati sellist pubi-kohviku-restoranimelu kohanud vist Edinburghis, jättis igatahes väga toreda mulje. Kahjuks jääb minust liiga kaugele, muidu käiks tihedamini.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Trlp
Abikokk
2012-11-15 23:20:15
Näed siis, vaatasin, et F-hoone on 2012. aasta 50 söögipaiga nimekirjas 21. kohal ja tulin uurima, et kas keegi hiljuti siin ka midagi on arvanud...üle aasta juba vaikus? Meie käime seal üsna regulaarselt, aga see tuleb rohkem käepärasest asukohast kui millestki muust. Eks oleme lihtsalt ära harjunud, miski ei üllata ja miski eriti vaimusta. Toit on enamasti ok ja osa sellest ka huvitav - nad vahetavad minu jaoks mõnusasti sageli menüüd ja samas ei hakka rahva lemmikuid asjata torkima (mäletan veel kahe aasta tagust paanikat, kui Noku klubi menüüst kana-peekoni salat ära võeti...järgnesid ulatuslikud digitaalsed rahutused). Mulle väga meeldib, et F-hoone ei karda pastinaaki ega kaalikat kasutada, aga samas sain ma seal keset suve täitsa talvise olemisega roosa svammtomati. No võibolla oli juhus. F-hoone "mudel" tundub põhimõtteliselt sedasama, mis kaks aastat tagasi avamise ajal. Teenindus on ehk sujuvam. Ruumi on rohkem - tehasehoonetes on lisaruumide avamine lihtsam kui mõnel vanalinna restoranil. Ja ruum on neil tore, õhku on. Aga F-hoone on kulunud - wc-d on surmani väsinud, lastenurgas ei tahaks hästi midagi puudutada, kõik on kuidagi natukene räämas. Hästi sissetöötatud või veidi ära trööbatud, vaatenurga küsimus. Ainult ärge sinna seminari vms sündmuse grupilõunat sööma minge. Kolm korda olen sattunud, iga kord on toorainetest kahju olnud.
Pixike
Kokaõpilane
2012-11-16 13:56:35
Trlp-i postitusega täitsa nõus, ainult, et mina teenindust jätkuvalt üle ei hindaks. Annab ikka nii aeglane olla, olen seda korduvalt omal nahal kogenud ja nt. elukaaslane, kes mul seal igapäevaselt lõunatamas käis,andis ahastuses alla ja on nüüd Kukekese usku pööranud, kus pidid ka muide maitsvamad lõunapakkumised olema.
Karnivoor
Abikokk
2012-11-16 23:12:47
Teenindus on seal kõikuv ma ütleks. Sattusin see nädal sinna kaks päeva järjest, nendest esimesel oli teenindus superluks ja teisel põhimõtteliselt olematu.
Antoine
Kokaõpilane
2012-11-17 20:00:46
Minul nii hästi pole läinud kui Karnivooril ehk et siis seda superluksi pole näinud. Alguses andsin andeks - kena koht ja tore olek. Hiljem muutusin juba veidi kärsituks, aga läksin ikka. Kuni viimane kord tõusin pärast 20 minutilist lauas istumist (olin enne igaks juhuks veel letist küsinud, kas lauas teenindatakse) lihtsalt püsti ja läksin minema, et rohkem mitte kunagi enam minna.
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>