Links Kokaõpilane 2011-09-08 15:34:05 |
Seletan veel üht-teist: see tühjade lettide probleem on meil üsna sügav ja tõsine olnud. Kui kliente käib vähe, hakkab müüjail muidugi igav, käiakse õues tossutamas või teistega jutustamas. Siis jookseb turu ema nagu lasteaednik ja ajab müüjaid taga :-) Teinekord on tegu ka kahe kaupleja vahelise kokkuleppega, et kui ikka ei jõua 7 päeva nädalas kohal olla, siis antakse teineteisele vastastiku puhkust jne. Samas on mul väga hea meel, et tänaseks on meil välja kujunenud hästi kokkuhoidev kauplejaskond, kes üksteisele alati abiks on. Ühepäevaliblikad ja kiire kasu koorijad on lahkunud, alles on jäänud inimesed, kes usuvad üritusse ja püüavad üheskoos parimat pakkuda. Mina usun küll, et me saame algava sügistalve jooksul turule jälle elu sisse, letid täis ja rahva majja. | |
Liisi Abikokk 2011-09-08 15:36:25 |
Tore :)! Kindlasti tulen uuele katsele. | |
Kroonijuveel Kokaõpilane 2011-09-08 16:12:57 |
Tore! Hoian Sadama turule ja turu emale pöialt ja jõudu vastu pidada! Olgugi et suvel sai ka ise mitu korda tühjade lettide juurest nõutult ära mindud, siis minu usk on siiras, et Sadama turg jääb. | |
Links Kokaõpilane 2011-09-08 16:41:07 |
Kuulge, ärge teistele rääkige, aga teate - ma pidin ise ka suvel mitu korda Keskturule hiilima, et hääd kraami hankida :( Õudselt piinlik oli, käisin nina maas, aga vedasin koju ikka kotitäied tomateid, marju ja liha. No missa teed, kui oma turul ikaldus... Noh aga nüüd pole muud, kui selg sirgu ja täiskäik edasi! Igatahes, põhja! | |
Zapxpxau Abikokk 2011-10-18 12:01:17 |
Aktuaalses kaameras eile, et turg kinni ja uued omanikud. Mõtlesin just järgmine neljapäev sealt ehk kammkarpe saada. | |
Netcat Abikokk 2011-10-18 13:19:31 |
http://www.tallinnapostimees.ee/601218/tallinna-sadamaturg-votab-suuna-soome-turistidele/ Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Links Kokaõpilane 2011-11-08 18:25:07 |
Antagu andeks, ei jõudnud vahepeal siin teemadel silma peal hoida. Tõsijutt, turg vahetas omanikku ja on hetkel suletud. Turu perenaine on aga endiselt kohal ja valmistab turu teist tulemist ette. Kõik käis kuidagi väga ootamatult ja kähku - paar päeva etteteatamist ja olidki juba uued omanikud sees ning uued plaanid laual. Eks me olime siin ka esiotsa ehmunud, et mis nüüd edasi. Aga edasi läheb huvitavaks. Asi korraldatakse ümber rohkem pood-turg sümbioosiks, st uus avatav Sadama turg võtab enda kanda kõik need riskid, millega me siiani maadlesime - vähe kaupa, vähe kaupmehi, vähe raha, et paremini teha. Tänaseks on vana sisu maha lammutatud, kaupmehed ooterežiimil ja uued plaanid ülesehitamisel. Sadama turu nimi jääb, sisu muutub: toidupoolele tuleb leivaahi, toorpiimaautomaat, korralik lihalett, kala ja kõik muu, mis asjale õige näo annab. Alko poolele tuleb lisaks muule kraamile 980 eri sorti veini - ikka selleks, et hea toidu kõrvale sama väärikat jooki valida saaks. Kõik see, mis teile turu juures meeldis, jääb alles: Aino-proua oma hapukapsaga, Vana-Torokse singid-talukanad, Papa Joe pood, Portugali maitsed jne. See aga, et AK majandusuudiste toimetaja luges kõigest minu räägitust välja, justkui suunaks ST oma edaspidise tegevuse rohkem turistidele, oli tõsine tööõnnetus, paraku sugugi mitte esimene nende poolt :P Ärge laske end ajakirjanduslikest tõlgendustest segada, varsti kohtume uuel turul! | |
Trlp Abikokk 2012-03-18 22:01:48 |
Sadama turg näeb pärast ümbertegemist väga kena välja ja täna olid platsis ka Ristemäe talu omad - mitmetele ehk tuttavad erinevatelt folkidelt ja suvelaatadelt. Marineeritud küüslaugupealsed, ürtide ja sibulaga "Presidendi" kilu, marineeritud küüslaugud, ja nii edasi. Viis pluss. Lahkusin turult veel sooja rukkileiva ja suitsuvutiga. Vana-Torokse suitsuasjad on ikka hämmastavalt head. Kui külastajatele "turu" nimetus liiga hambusse ei jää, siis on Sadama turg väga ok. Leivavalikust on puudu Poodium ja kala on kaugelt liiga kallis, aga muidu väga tore lisandus kesklinna toiduostmispaikadele. Ja ülihea meel, et kinni ei pandud, vaid uut formaati katsetatakse. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-18 22:14:58 |
Trlp:
Mulle tegi eile nii nalja see "Presidendi kilude" asi. Ristemäe on igal laupäeval oma kaubaga ka Viimsi Taluturul esindatud (nagu ka Torokse talu) ja seni olen ostnud neilt ürtide ja sibulaga marineeritud kilusid. Eile olid aga järsku samad kilud "Presidendi kilude" sildi külge saanud :D :D
Sadama turg näeb pärast ümbertegemist väga kena välja ja täna olid platsis ka Ristemäe talu omad - mitmetele ehk tuttavad erinevatelt folkidelt ja suvelaatadelt. Marineeritud küüslaugupealsed, ürtide ja sibulaga "Presidendi" kilu, marineeritud küüslaugud, ja nii edasi. Viis pluss. |
|
Trlp Abikokk 2012-03-19 18:08:53 |
Pille:
Ma küsisin just eile selle kilude ümbernimetamise kohta :) President olla neilt kilusid ostmas käinud ja pärast seda lapsed kilusid ainult nii kutsuvadki...et sellepärast nimetasid ümber :) Trlp:
Mulle tegi eile nii nalja see "Presidendi kilude" asi. Ristemäe on igal laupäeval oma kaubaga ka Viimsi Taluturul esindatud (nagu ka Torokse talu) ja seni olen ostnud neilt ürtide ja sibulaga marineeritud kilusid. Eile olid aga järsku samad kilud "Presidendi kilude" sildi külge saanud :D :DSadama turg näeb pärast ümbertegemist väga kena välja ja täna olid platsis ka Ristemäe talu omad - mitmetele ehk tuttavad erinevatelt folkidelt ja suvelaatadelt. Marineeritud küüslaugupealsed, ürtide ja sibulaga "Presidendi" kilu, marineeritud küüslaugud, ja nii edasi. Viis pluss. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |