Vegan-toidud (KK # 29) ja veganism

Mari-Liis
Abikokk
2010-09-16 20:34:06
vegan-teemaga peaks kenasti haakuma kikerherne-porgandisalat ja fattoush

Siit nurgast ja sealt nurgast

Kätrin
Abikokk
2010-09-16 20:59:49
Muidugi ma jagan neid retsepte - hea meelega. Ma natuke uurin ja sorteerin asja, sest mul on siin omajagu vegan-magustoiduretsepte. Babycaksid nõuavad enamikus põldoa-kikerhernejahu segu, mida mina pole suutnud veel leida. Kas keegi oskab äkki juhatada?

Kätrini kokkamispäevik

Zoozi
Abikokk
2010-09-16 21:03:33
Täna tegin lihtsat aedviljahautist - suvikõrvits, porgand, paprika, purustatud tomati konserv, sibul, küüslauk, pipar, sool, õli.

Zoozi tegemised

Zoozi
Abikokk
2010-09-16 21:05:29
Kätrin:
Muidugi ma jagan neid retsepte - hea meelega. Ma natuke uurin ja sorteerin asja, sest mul on siin omajagu vegan-magustoiduretsepte. Babycaksid nõuavad enamikus põldoa-kikerhernejahu segu, mida mina pole suutnud veel leida. Kas keegi oskab äkki juhatada?
Kas lihtsalt kikerhernejahu ei sobiks? Ma ka retseptidest huvitatud :)

Zoozi tegemised

Itakene
Abikokk
2010-09-16 21:24:04
Kuna õhtusöögiks ei olnud aega retsepte valida, tegin vegan-tatraroa: šampinjonid, sibul, purustatud tomatid, maitsestasin sojaga ja segasin kõik tatraga. Kõrvale tomati-avokaado-tillisalat oliiviõliga. Mees nii vegan ei olnud ja jõi piima juurde :). Lisan eilse kõrvitsakokteili ka siia, kasutasin mee asemel agaavisiirupit, nii et peaks sobima..

köögimaania

Kätrin
Abikokk
2010-09-16 21:24:08
Zoozi:
Kätrin:
Kas lihtsalt kikerhernejahu ei sobiks? Ma ka retseptidest huvitatud :)
Ma selles kahtlen. Raamatu autor testis ju retsepte väga kaua ja mingil kindlal põhjusel see põldoa jahu seal on. (ma isegi ühe möldri leidsin, kuskilt lõuna-eestist, kes seda teeb, kuid mul pole õnnestunud veel kontakti saada) Sorteerin retseptid millalgi peagi ära ja sorteerin välja midagi, mida saab teha tavalistest poes olevatest asjadest (kaerajahu ja sojatooted jms)

Kätrini kokkamispäevik

Tuuli
Kokaõpilane
2010-09-16 23:02:12
Wow, väga lahe teema ju! Ma mingi aja oma elust üritasin ka klubiga liituda ja toitusin üsna vegetaarselt. Järelmõjud on siiamaani tunda - igasugu vegetaarsed hautised ja salatid on senini lemmikud. Pakuksin esialgu välja sellised toidud: Baba Ganoush ehk tahhiiniga pommupüree Hummus Caponata Aurutatud pommu aasiapärases marinaadis Pommupüree

Ise tehtud. Hästi tehtud

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-09-17 10:02:00
Tuuli:
Wow, väga lahe teema ju! Ma mingi aja oma elust üritasin ka klubiga liituda ja toitusin üsna vegetaarselt. Järelmõjud on siiamaani tunda - igasugu vegetaarsed hautised ja salatid on senini lemmikud. Pakuksin esialgu välja sellised toidud: Baba Ganoush ehk tahhiiniga pommupüree Hummus Caponata Aurutatud pommu aasiapärases marinaadis Pommupüree
Kõik viis on kenasti ja täiesti vegan-retseptid, nendest kolm läksid ka LUSHi vegan-nädala retseptilehele :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tuuli
Kokaõpilane
2010-09-17 10:57:21
Paar toredat vegan-toitu meenus veel Ahjukõrvits salveivõiga Absoluutne lemmik juba mitu aastat. Sellest kooslusest sai alguse minu armastus ka salvei vastu :) Bolani ehk afgaani kartuli-koriandri pirukas Fenkoli ja apelsini salat Grillitud köögiviljadega salat

Ise tehtud. Hästi tehtud

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-09-17 11:06:15
Tuuli:
Paar toredat vegan-toitu meenus veel Ahjukõrvits salveivõiga Absoluutne lemmik juba mitu aastat. Sellest kooslusest sai alguse minu armastus ka salvei vastu :) Bolani ehk afgaani kartuli-koriandri pirukas Fenkoli ja apelsini salat Grillitud köögiviljadega salat
Tuuli, kolm viimast retsepti on ok, aga ahjukõrvits salveivõiga ei sobi, sest või (=piimatoode) ei ole veganitele lubatud!!! (PS Kui Flickrist pilte tõsta, siis kõige paremini sobib see suurus 'small' küljepikkusega 240 pix!)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>