Presskann

Erx
Kokaõpilane
2010-08-10 14:43:59
Minu talupojamõistuse jaoks käis jutt ümber Bodumi ja usun, et Sinu postitus ka mõnele teisele sama lamedale isikule kui mina, sama mulje jättis. Kui midagi maha teed siis pole vaja ju üldistada. Ma tõesti ei ole kursis Smartcafe kasutamisega ja usun siiralt, et selle kasutaja pole halvem inimene kui keegi teine. Mul on kahju kui seda mu postitusest välja loed. Vabandan kui Su tundeid riivasin või hella kohta puudutasin. Ära minu peal oma frustratsiooni välja ela.
Netcat
Abikokk
2010-08-12 14:05:04
Vaatasin Stockmannis Bodumi metallist termospresskannu. Sel on ju sõela raam puha plastist. Niisugune asi ei lähe mitte, eriti sellise hinna juures.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2010-08-12 19:20:52
Kuna minul lähevad kannud alatasa katki, kinkis mees mulle metallist Bodumi. Ja ka see "läks katki" - mitte küll traditsiooniliselt puruks, aga kannu keres on ülaservas üks silmale peaaegu nähtamatu auguke mistõttu kahe kihi vahele pääses õhk ja seega pole termoskann enam termos. Kahjuks ei olnud kannu tshekki alles, kui maaletoojale muret kurtsin (ilmne praak, ise ei saanud kuidagi seda auku tekitada) siis vastati et kui tshekki pole siis nemad midagi teha ei saa. JOKK muidugi, aga kui nö paremat sorti brändil on üks esindaja/maaletooja, siis võiks ju vahetevahel kliendile vastu tulla (nagu nt Hackmann on panne välja vahetanud).
Erx
Kokaõpilane
2010-08-13 16:19:17
Fre, võta minuga ühendust (erkki@hdb.ee) Auk kestas on selgelt garantiikeiss- kui meie Sulle selle kannu müüsime siis garantii alla ma selle panen ja uue Sa saad... Netcat - sõela raam on jah plastikust - põhjus selles, et kui kallad kannu kuuma vett täis ja paned "kaane" peale, jääb veega kontakti plastikosa ja seega ei juhi kuumust sinna alla-vajutamise-hooba. Proovige, kui "hoob" pole veel all lükatud (sõel veepiiril) on see vaid soe aga kui oled selle juba alla lükanud (seega metallhoob ise veega kontaktis), siis mõne aja pärast on see tulikuum. Seega kui sõelaraam oleks metallist põletaksid hooba alla lükates käe ära. On ka vastupidist lahendust: Bodum Chambord - sõel/raam jne metallist aga hoova otsas on plastinupp - seega samuti lahendatud soojusjuhtivuse probleemi, ainult vastupidi - isoleeritakse ülevalt/nupuga. Kasutan ise igapäevaselt presskannudest Columbiat ja siiani pole see plastikraam katki läinud. Kui peaks juhtuma, et läheb, on sõelad/raamid varuosadena saadaval (ja pole kallid)
Ullike
Abikokk
2010-08-16 15:13:19
Kuna kohvijoojaid majas na väheks jäänu - ainult mina ja sedagi tassike hommikul, siis minu "kohvikannuks" nüüd smartcafe press-tass. Üleni platsmassist :D Aga rahul olen ikkagi - jahedamal hommikul suvekodu terrassil hoiab kohvi ikka nii kaua soojas, et kuni tassi lõpuni saab sooja limpsida. Ostsin nüüd koju sama asja - kergem pesta kui kohvimasinat. Pealegi ei ärata teisi (kauem magavaid pereliikmeid) üles. Ja mis kõige parem: kui kuhugi minek, kus ka öö ja hommik tuleb veeta, võtan oma tassikese kaasa. Nii reisile kui ka külasse. Olen ise varajane ärkaja ja nii saan ilma teisi äratamata omale lubada tunnikese üksiolemise aega (hommikuti pole eriline suhtleja ka).

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Netcat
Abikokk
2010-08-16 17:34:38
Erx:
Kasutan ise igapäevaselt presskannudest Columbiat ja siiani pole see plastikraam katki läinud. Kui peaks juhtuma, et läheb, on sõelad/raamid varuosadena saadaval (ja pole kallid)
Teema pole selles, et plast kergemini katki võib minna, vaid et ma ei taha põhimõtteliselt oma kohvi või tee sees plasti leotada.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Blondie
Abikokk
2010-08-17 11:47:47
Ma vist olengi selle pärast Bodumi peale jäänud, et varuosi saab lihtsalt. Tundub tobe terve uus kann osta, kui saab ühe jupi asendada (nt seesama klaassisu). Kas keegi teab, on teistel tootjatel ka varuosi saadaval?
Fre
Abikokk
2010-08-17 12:04:12
Ullike:
Kuna kohvijoojaid majas na väheks jäänu - ainult mina ja sedagi tassike hommikul, siis minu "kohvikannuks" nüüd smartcafe press-tass. Üleni platsmassist :D
Mina katsun ennast pidevalt Smartcafe-ga rahulolust võõrutada aga tulutult. Mulle ei meeldi juua kohvi plastmassist tassist, aga samas on see tõesti ülimugav toode, hoiab kohvi soojas, ei pea palju nõusid mäkerdama jne. Võtsin selle tassi kasutusele kui mu teine laps sündis, sest alati, kui kohvi valmis sain, oli kisa lahti. Siis ei jahtunud kohv kisa vaigistamise raames ära. Õnneks läks üks tass nüüd katki ja teine on ka mineku äärel, olen omale lubanud (nüüd ka avalikult) et enam uut ei osta.
Sissela
Kokaõpilane
2010-08-17 22:59:36
Hmm, mulle just ei meeldi Bodum sellepärast, et see klaaskann sealt välja kukub. Tundub kuidagi easy money variant firma poolt - klaas välja ja oled sunnitud uue ostma.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-08-18 08:03:36
Sissela:
Hmm, mulle just ei meeldi Bodum sellepärast, et see klaaskann sealt välja kukub. Tundub kuidagi easy money variant firma poolt - klaas välja ja oled sunnitud uue ostma.
Sissela, seda ma nüüd küll ei usu, et mõni firma meelega sellist asja teeks. Bodum siiski soliidne Taani firma :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>