Erx![]() Kokaõpilane 2010-08-18 09:40:27 |
Sissela - kui klaas kukub ise kegesti välja, on tegemist ilmselt praagiga ja sellisel juhul vahetatakse toode Sul ümber korraliku vastu. Netcat - Bodumil on olemas ka mitmed metallsõelaga variante - Kenya, Chambord jne | |
Netcat![]() Abikokk 2010-08-18 10:14:50 |
Erx:
Jah, mingisugune nendest on mul olemas ka. Lihtsalt et kui metalltermoskannust oli jutt, siis oleks eeldanud, et kõik selle osad metallist on.
Eile näppisin Prismas mingi tundmatu tootja metallpresskannu, ~499.- või midagi. Sõel oli tavaline metallsõel. Kann ise polnud nii kena kui Bodumil. Sisse vaadates haises veidi metallipuru järele. Huvitav, kas selline kann kohvile mingit kõrvalmaitset ei anna? Teega on tavalistes metalltermostes küll halbu kogemusi olnud. Netcat - Bodumil on olemas ka mitmed metallsõelaga variante - Kenya, Chambord jne Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre![]() Abikokk 2010-08-18 22:48:42 |
Pille:
Vot mina ütleks kokkuvõtvalt et Bodumi tooted ei ole eriti vastupidavad, kuigi disain on ilus ja ahvatlev. Mul on olnud kokku nii umbes kümmekond asja julgelt ja enamikuga on tekkinud probleem rutem, kui ma arvata oskan. Loomulikuld olen ma klaasist sisude lammutamises meister ja see pole Bodumi süü. Samas oli mul kord nende kahekordsete seintega plastmassist presstops (kusagilt Skandinaaviast soetatud). Selle sisemine kiht hakkas pragunema ja kohv hakkas kahe kihi vahele lekkima. Lõpuks nägi tops nii rõve välja et ajas kohviisu ära. Ühel kannul murdus ära kaane all olev plastmassist toruke mis hoidis kaant üles alla liikudes pulgaga risti. Kannude klaassisu väljalibisemistendentsi olen ka mitmel juhul märganud. Metallkannu keres oli pisike auguke.
Jestas, kõike seda üles lugedes tunudn ma endale ikka üks mõttetu brändifriik kes ei suuda toodetest loobuda.
Enivei, et kõik oleks aus siis TASS on volitatud teatama et Erxi abiga sai mu auguga kann välja vahetatud ja meil on jälle kes-keda situatsioon - kas annab Bodumi kann enne alla või suudan ma ta purustada (viimane on rohkem klaaskannude puhul teema olnud). Sissela, seda ma nüüd küll ei usu, et mõni firma meelega sellist asja teeks. Bodum siiski soliidne Taani firma :) |
|
Sissela![]() Kokaõpilane 2010-08-18 23:37:58 |
Ei, ega mulle Bodum täitsa meeldib muidu. Lihtsalt ma olen kolm korda näinud, kuidas kannu teistpidi keerates (no pestes ikka juhtub) kann lihtsalt välja libiseb ja kildudeks. Soliidselt Taani firmalt tahaks, et see sealt välja ei libisekski ;) | |
Netcat![]() Abikokk 2010-08-19 11:26:36 |
Oleneb kannu hoidja ehitusest aga mingitel noname kannudel mida ma olen näinud on kruvid, mida saab klaasosa vahetamiseks siis lahti või kinni kruvida.
Et kui piisavalt kõvasti on kruvitud ei tohiks midagi libiseda, samas ema mul ükskord pingutas selle kruvimisega üle ja pigistas niimoodi klaaskannu lõhki. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Blondie![]() Abikokk 2010-08-19 14:39:26 |
Kruvid toidunõudel on sodi kogumises hullult osavad... Ise eelistan võimalikult sujuva ehitusega asju ju selle pärast. Muidu pese palju tahad, aga kuskil kruvi vahel pesitseb ikka mingi praht... | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-08-19 14:58:21 |
Netcat:
Mulle see variant ei sobiks. Ma võtan iga kord klaaskannu välja ja pistan nõudepesumasinasse. Raami ei pese (masinas).
Oleneb kannu hoidja ehitusest aga mingitel noname kannudel mida ma olen näinud on kruvid, mida saab klaasosa vahetamiseks siis lahti või kinni kruvida. Fre:
Mmm. Ma pean tunnistama, et kuna aastail 1992-93 olin Taanis vahetusõpilane, siis juba sellest ajast on mul kerge armastus Bodumi toodete vastu :) Nii et ilmselt pole ma eriti objektiivne hindaja. Tõsi, ainus "probleem", mis mul olnud on, ongi nende sisude purustamine - aga ma olen lasknud neil kapist alla kukkuda, nõusid pestes käest libiseda jms, mis ilmselt pole siiski tootjapoolne viga...
Endal kodus suur ja väike Bodumi Chambord ja ei kurda (sisud küll mõlemal mingid no-name Pyrex).
* Uuemal ajal olen mõelnud siivutuid mõtteid ühe teise Taani kohvikannu, CaféSolo suhtes, aga tegudeni pole veel jõudnud :P
Pille:
Vot mina ütleks kokkuvõtvalt et Bodumi tooted ei ole eriti vastupidavad, kuigi disain on ilus ja ahvatlev. Mul on olnud kokku nii umbes kümmekond asja julgelt ja enamikuga on tekkinud probleem rutem, kui ma arvata oskan.Sissela, seda ma nüüd küll ei usu, et mõni firma meelega sellist asja teeks. Bodum siiski soliidne Taani firma :) |
|
Erx![]() Kokaõpilane 2010-08-19 15:33:56 |
Fre:
Jah, eks igal brändil on oma nõrgad tooted, samuti Bodumil. Kuna HDB tegeleb Bodumiga juba aastast 1995, oleme (kogemuste põhjal) tänaseks need kõige nõrgemad lülid oma sortimendist eemaldanud. Pille:
Vot mina ütleks kokkuvõtvalt et Bodumi tooted ei ole eriti vastupidavad, kuigi disain on ilus ja ahvatlev. Mul on olnud kokku nii umbes kümmekond asja julgelt ja enamikuga on tekkinud probleem rutem, kui ma arvata oskan. Loomulikuld olen ma klaasist sisude lammutamises meister ja see pole Bodumi süü. Samas oli mul kord nende kahekordsete seintega plastmassist presstops (kusagilt Skandinaaviast soetatud). Selle sisemine kiht hakkas pragunema ja kohv hakkas kahe kihi vahele lekkima. Lõpuks nägi tops nii rõve välja et ajas kohviisu ära. Ühel kannul murdus ära kaane all olev plastmassist toruke mis hoidis kaant üles alla liikudes pulgaga risti. Kannude klaassisu väljalibisemistendentsi olen ka mitmel juhul märganud. Metallkannu keres oli pisike auguke.
Jestas, kõike seda üles lugedes tunudn ma endale ikka üks mõttetu brändifriik kes ei suuda toodetest loobuda.
Enivei, et kõik oleks aus siis TASS on volitatud teatama et Erxi abiga sai mu auguga kann välja vahetatud ja meil on jälle kes-keda situatsioon - kas annab Bodumi kann enne alla või suudan ma ta purustada (viimane on rohkem klaaskannude puhul teema olnud).Sissela, seda ma nüüd küll ei usu, et mõni firma meelega sellist asja teeks. Bodum siiski soliidne Taani firma :) |
|
Erx![]() Kokaõpilane 2010-08-19 15:37:40 |
Netcat:
Osadel Bodumi kannudel hoiab käepide klaasi paigal - näiteks Brazil.
Enivei, nagu varem öeldud, ei tohiks klaas kannust väga lihtsalt välja libiseda (klaas peaks olema eemaldatav siis kui plastikraami kuumas veel leotada). Kellel libiseb väga kergesti - paluge garantiikorras vahetada. Seal võib olla 2 probleemi: kas raam on deffektne ja liiga suur või klaas deffektne ja liiga väike. Oleneb kannu hoidja ehitusest aga mingitel noname kannudel mida ma olen näinud on kruvid, mida saab klaasosa vahetamiseks siis lahti või kinni kruvida. Et kui piisavalt kõvasti on kruvitud ei tohiks midagi libiseda, samas ema mul ükskord pingutas selle kruvimisega üle ja pigistas niimoodi klaaskannu lõhki. |
|
Siirik![]() Kokaõpilane 2011-03-13 10:28:29 |
Juhtus jube õnnetus - bodumi kenya-tüüpi kann lendas maha ja kildudeks.. Kas kuskil müüakse ka normaalse hinnaga varuosi või on varuosa sama kallis kui uus kogu kannu komplekt? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |