SfääR, Mere pst 6E, Tallinn

Aet008
Kokaõpilane
2011-10-27 10:47:36
Sealne pardifilee oli suussulav ning lisandina pastinaagi-õuna püreed peaks proovima kodus järele teha. Teenindus oli super, kelnerid soovitasid oskuslikult söökidega kokkusobivaid veine. Toidud olid meil eelnevalt ettetellitud ning nende serveerimise ajastus oli väga hea. Kindlasti soovitan kõigil külastada :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-15 10:48:48
Kaur kirjutas varajase hommikusöögi teemas järgmist:
Kaur:
Sfäär. Avatud kella kaheksast. Mere Puiestee alguses. Täna olin 35 minuti jooksul (08:00 - 08:35) seal ainus klient. Ma ilmselgelt üllatasin personali oma kohaloluga. Nad olid viisakad ja toredad, aga oli näha, et tegu ei ole neile tavapärase olukorraga. Munapuder oli muidu üsna maitsev ja kohv suisa väga hea.
Ise sõin seal ca poolteist nädalat tagasi lõunat. Teenindus oli veidi aeglasem, kui mulle oleks meeldinud, aga no kes käsib tipptunnil lõunatama minna, eks ;) Tellisin endale Eesti maheveisest tehtud böffi (väga mõnus), kohvi ja külmutatud juustukoogi (viimast olen varemgi söönud, täitsa mõnus). Tore, et kohal kenasti läheb.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-05 07:57:04
Armand Kokk @ Ekspress: http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/toit/on-lahe-atmosfaar.d?id=63870364

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

KöögiKata
Kokaõpilane
2012-03-19 11:35:16
Käisin nädalavahetusel ja kurb kuid tõsi, peakokk Toomas Läätse sealt enam ei leia.... menüü oli küll püsima jäänud ja maitses endiselt hea, kuid väike nukrus on ikka hinges ja kahtlus tuleviku osas.
Kätrin
Abikokk
2012-03-19 20:57:56
KöögiKata:
Käisin nädalavahetusel ja kurb kuid tõsi, peakokk Toomas Läätse sealt enam ei leia.... menüü oli küll püsima jäänud ja maitses endiselt hea, kuid väike nukrus on ikka hinges ja kahtlus tuleviku osas.
Kas Lääts Sfäärist läinud? Kuhu siis? Ja mis võis olla lahkumise põhjus?

Kätrini kokkamispäevik

Amanda-Riin
Kokaõpilane
2012-05-13 13:34:57
Käidud! Kõige maitsvam oli vist Baklažaani-suvikõrvitsavorm imehea juustuga, mille võttis minu lauanaaber. Minu võetud tuunikala oli ka päris hea tegelikult, ma väga armastan tuunikala. Naatukese oleks võinud mahlasem olla, aga meeldis. Eelroaks siiakala ja tallemaks. Ma ei ole suur tallemaksafänn, võtsin niisama harjutamiseks. Olen lihtsalt pasteediusku, muud midagi. Siiakala oli maitsev, teisiti ei saagi vist olla.
Kätrin
Abikokk
2012-05-13 20:37:00
Mina käin seda pommu-suvikõrvitsa vormi seal pidevalt söömas (viimati täna, paar tundi tagasi:) ) ja on tõesti imemaitsev!

Kätrini kokkamispäevik

Silx
Abikokk
2012-08-31 19:13:29
Sõin seal tuunikala.. oli pisut üle küpsetatud.. mis võib-olla oli hea, et tegu kindlasti kaua külmas olnud loomaga. Eelroa kalatempura oli suht hea. Magusaks võtsin ainult kohvi. Minu eritellimuse peale tehti alkoholivaba moijto, aga ühe kaassööja iiri kohvi palve naerdi välja. Neil ei ole, pole kunagi olnud ega tule ka.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Kätrin
Abikokk
2012-10-05 00:15:52
Pärast Tomi minekut mulle kuidagi tundub, et käib alla - saia/leiba saab vaid viilukese ja hõng on ka kuidagi teine. Kas keegi on viimasel ajal käinud - ise enam väga ei satu, kuigi olin suur fänn.

Kätrini kokkamispäevik

Trlp
Abikokk
2012-10-05 22:01:08
Kätrin:
Pärast Tomi minekut mulle kuidagi tundub, et käib alla - saia/leiba saab vaid viilukese ja hõng on ka kuidagi teine. Kas keegi on viimasel ajal käinud - ise enam väga ei satu, kuigi olin suur fänn.
Tead sa, kuhu ta läks?
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>