Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-30 13:07:11 |
Liisi:
Tükkimineva želatiini vastu aitab želatiinilehtede kasutamine. Oluliselt lollikindlam ja mugavam :)
Koogi Kata:
Panin rohkem želatiini, so 3 sl. Tegelikult mul jäi jogurti kogus ka lõpus vähemaks, kuna ma kurnasin jogurti läbi, et želatiinitükke eraldada. Ühesõnaga igavene jama selle koogiga ja praegu tundub naljakas, et retsepti pealkiri on LIHTNE jogurtitort :DLiisi:
Liisi, mida sa see kord teisiti tegid? Ka minul läks see tort esimesel korral untsu. :(Lõppude lõpuks sain ikka selle jogurtitordi tehtud. Ilmselt oli ebaõnnestumise põhjuseks ikkagi želatiin, mis jogurtisse lisades tükki läks ja seetõttu tort ei tarretunud. |
|
Liisi Abikokk 2010-06-30 13:19:52 |
Pille:
Kasutasin želatiinilehti esimesel korral. Aga ilmselt oleks hea kui jogurt on toatemperatuuril ja zelatiin ka jahtutatud - muidu tekivad tükid ja ei tarretu.
Liisi:
Tükkimineva želatiini vastu aitab želatiinilehtede kasutamine. Oluliselt lollikindlam ja mugavam :)Koogi Kata:
Panin rohkem želatiini, so 3 sl. Tegelikult mul jäi jogurti kogus ka lõpus vähemaks, kuna ma kurnasin jogurti läbi, et želatiinitükke eraldada. Ühesõnaga igavene jama selle koogiga ja praegu tundub naljakas, et retsepti pealkiri on LIHTNE jogurtitort :DLiisi, mida sa see kord teisiti tegid? Ka minul läks see tort esimesel korral untsu. :( |
|
Koogi Kata Abikokk 2010-06-30 15:02:02 |
Liisi:
Suured tänud. Ma arvan, et ka minul läks kook untsu selle pärast, et jogurt oli liiga külm. Aga ära söödi ka see. Kõige pealt sõime mitu päeva želatiiniklimpidega maasikajogurtit (želatiin pidi küüsi tugevdama :)) ja siis lõpuks ka koogipõhja. Pille:
Kasutasin želatiinilehti esimesel korral. Aga ilmselt oleks hea kui jogurt on toatemperatuuril ja zelatiin ka jahtutatud - muidu tekivad tükid ja ei tarretu.Liisi:
Tükkimineva želatiini vastu aitab želatiinilehtede kasutamine. Oluliselt lollikindlam ja mugavam :)Panin rohkem želatiini, so 3 sl. Tegelikult mul jäi jogurti kogus ka lõpus vähemaks, kuna ma kurnasin jogurti läbi, et želatiinitükke eraldada. Ühesõnaga igavene jama selle koogiga ja praegu tundub naljakas, et retsepti pealkiri on LIHTNE jogurtitort :D |
|
Ragne Abikokk 2010-06-30 22:10:55 |
Minu Eton Mess maasikatort. Äärmiselt lihtne ja maitsev. | |
Sasha Abikokk 2010-06-30 22:51:08 |
Oh, olen juba ammu tahtnud kooskokata! Minu tort "Maasikakuppel". Tänase kuuma ilma jaoks nagu loodud. | |
Frieda Abikokk 2010-07-01 09:36:50 |
Maasikatort vol. 2 - ämbritort. :) Sisuliselt klassika - vahukoor, kohupiim, maasikad ja biskviit. | |
Sasha Abikokk 2010-07-01 10:41:30 |
Viimasel ajal lisanduvad muudkui mulle meeldivad tordid :). Eton Mess on isuäratavalt messy ja ämbritort väga lahe. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-07-01 11:06:03 |
Ma tegin eile rullbiskviiti maasikate ja kohupiimaga. Keegi kuskil porises, et retsept on halb ja pole võimalik rulli keerata jahtunud biskviiti. No on ja seda ilma ühegi pragunemiseta. Tuleb lihtsalt biskviit õigel ajal ahjust välja võtta ja mitte üle küpsetada :) Maitses imehästi, nagu suvi :) | |
Liina Abikokk 2010-07-01 22:00:42 |
Maasika pannkoogitort | |
Lumetydruk Kokaõpilane 2010-07-02 21:50:13 |
Nami-Nami Pavlova retsepti järgi tehtud. Sellest kogusest tuli aga mul 2 tordi põhja d 22cm. Ka lisasin vahukoore/kohupiimasegu alla tükeldatud maasikaid :) | |
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |