SUVINE MAASIKATORT (Kokkame koos # 27)

Liisi
Abikokk
2010-07-05 13:49:53
Mulle imponeerivad hetkel kõige enam šokolaadised koogid-tordid maasikatega. Siin šokolaadi-toorjuustukook maasikatega.

Liisi Blogi

Kirsike
Abikokk
2010-07-05 21:56:52
Uhke maasikatort Sain ka vahepeal ühe tordiga hakkama :) Maitses hästi, ei midagi väga erilist, aga hea, kõigile külalistele maitsev tort.

Lindude toitmine

Kirsike
Abikokk
2010-07-05 22:04:52
Ma täpselt ei tea, kas see maasikakook kvalifitseerub, aga küpsetasin vahepeal veelmaasika-mandlikoogi. Maitses jätkuvalt hea (olen seda varemgi teinud).

Lindude toitmine

Gea
Kokaõpilane
2010-07-06 09:22:53
Rullbiskviit toorjuustusüdamikuga ja maasika toormoosiga, milles väheke laimi.

Toimetused köögis

BirgitP
Kokaõpilane
2010-07-06 13:15:35
Venna sünnipäevaks sai tehtud Oma Maitse maikuu numbrist Marjatorti valge šokolaadi vahuga. Ma arvan, et see sobib siia selle kuu kokkamisteemasse hästi, kuna kasutasin marjadena värskeid maasikaid. Peale tegin külmutatud mustikatest tarretise. Sellest tordist veel nii palju, et tegin pool valge šokolaadi vahu koguse, kuna see õiges retseptis tundus see kiht maru paks. Tegin õige otsuse, sest see vaht on üpris magus ja rammus ning oleks varjutanud kõik teised maitsed. Kasutasin lehtželatiini asemel želatiinipulbrit. Tort meeldis kõigile ja peaks veel sedagi mainima, et ma ei ole ühegi tordi ega koogi tegemisel nii palju vandunud :D ja kuri olnud, aga õnneks tasus vaev ära. Loomulikult ei ole pilt mul atraktiivne, sest ei olnud aega sellega tegeleda :D ja tervest koogist ma pilti ei saandudgi. PILT SIIN

http://bikiplix.blogspot.com/

Nef
Kokaõpilane
2010-07-06 13:20:55
Maasikatega tiramisu, nämmm :P

Head asjad...

Hexy
Abikokk
2010-07-06 14:22:15
Lõpuks saan aega sõna sekka öelda. Maasikarull(100 kook 2) Väga hea oli. Maasikakorvikesed(100kooki 2)

Hexy asjatab

StrawberryKitty
Kokaõpilane
2010-07-06 19:08:43
Minu maasika kook: Koostisained: - 4 muna - 125g suhkurt - 125g jahu - 1tl küpsetuspulbrit - näputäis soola - Segada küpsetuspulber jahuga. - Eraldada muna valge muna kollasest ning vispelda muna valged kuni nad muutuvad tahkeks, lisada näputäis soola. - Tahkele munavalge vahule lisada suhkur ja jätkata vispeldamist - Peale seda kui suhkur on ilusasti sisse "sulanud", lisada ühe haaval muna kollased, siis kiirelt sõeluda jahu massi sisse. - Segada, kuid jälgida, et segu jääks õhuline. - Vala segu eelnevalt rasvainega kokku määritud vormi ja küpseta 20min 180C. Kui kook on valmis saanud, lase jahtuda ja hiljem eemalda vormist. Koostisaeined kreemi katte jaoks: - 100g jahu - 6 muna kollast - 2 muna - 1l piima - 2tl vanilli ekstrakti - Oota kuni kook on jahtunud, peale jahtumist lõika kook keskelt pooleks - Dekoreeri kooki kreemiga ja maasikatega - Kooki küljedele lisa mandli laaste Söö jahutatult. Peaks mainima, et kook tuli väga maitsev! :)
Reltsik
Kokaõpilane
2010-07-06 19:23:30
Kõigepealt tahaks öelda, et kõik lisatud tordid on väga vahvad ja ilusad! Kutsuvad kohe sööma. Mõtlesin ka ise ühe tordi välja. See on tegelikult mu esimene maasikatort ja samuti võtan esmakordselt osa ka Koos kokkamisest. Kohupiima-maasikatort mandlilaastudega. Retsept on kirjas minu blogis.
Eva
Abikokk
2010-07-06 20:23:21
Sekundeerin Qstile maasika ja valge šokolaadi millefeuille'ga.

http://www.perenaine.ee/

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>