SUVINE MAASIKATORT (Kokkame koos # 27)

Netcat
Abikokk
2010-06-25 11:15:15
Oli jaanipäev. Oli pavlova. Klassikaline, laimi ja maasikatega. Kuna maasikad olid poola ja mitte enam esimeses kvaliteedis, siis miskit ilu eriti selles polnud ja pilti ei hakand tegemagi. Oma peenra maasikad on endiselt valged. Ja õielõikaja on teinud sel aastal ülimalt tubli töö.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-25 11:17:49
Liisi:
Mina proovisin teha lihtsat maasika-jogurtitorti, kuid see ebaõnnestus täielikult - üldse ei tarretunud :( Kas viga võis olla selles, et kasutasin astelpaju jogurtit? või on zelatiini kogus retseptis liiga väike? Praegu lugesin Itakese kommentaari, et ka ei õnnestunud.
Liisi, 8 lehte želatiini peaks liitri jogurti ära küll tarretama, kui eelmisel päeval tort valmis teha. Ma olen seda torti ammu-ammu teinud, aga proovin peagi uuesti siis.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2010-06-25 11:50:39
Pille:
Liisi:
Mina proovisin teha lihtsat maasika-jogurtitorti, kuid see ebaõnnestus täielikult - üldse ei tarretunud :( Kas viga võis olla selles, et kasutasin astelpaju jogurtit? või on zelatiini kogus retseptis liiga väike? Praegu lugesin Itakese kommentaari, et ka ei õnnestunud.
Liisi, 8 lehte želatiini peaks liitri jogurti ära küll tarretama, kui eelmisel päeval tort valmis teha. Ma olen seda torti ammu-ammu teinud, aga proovin peagi uuesti siis.
Isegi ülejärgmisel päeval oli täiesti vedel :o Ilmselt ei olnud astelpaju jogurt ikka sobiv.

Liisi Blogi

Qsti
Abikokk
2010-06-25 11:52:54
Meie eilne maasikatort banaani ja rohke vahukoorega. Retsept siin.
Kiilike
Abikokk
2010-06-25 13:36:37
Qsti:
Meie eilne maasikatort banaani ja rohke vahukoorega. Retsept siin. http://static3.nagi.ee/i/p/618/69/15467413a40eb2_m.jpg
oi kui armas! Need pisikesed nonparellid(need pisikesed terad) on imearmsad :)

kiilikese köögikatsetused

Kairit
Abikokk
2010-06-25 16:29:51
Mina tegin jaanipäevaks maasika-kohupiimatorti. Kuna mu fotokas on hetkel rivist väljas, siis pilti teha ei saanud. Aga välja nägi imeilus ja maitses väga hästi, sõbranna mehe sõnul oli see lausa meistri kätetöö. Tort koosnes vaniljepiimaga immutatud biskviidipõhjadest ja sinna vahele panin maasikatoormoosi ning kohupiima ja sulatatud valge shokolaadi segu. Peal ohtralt maasikaid...nämma.
Spiidi
Abikokk
2010-06-25 17:28:48
Minu selle aasta esimene maasikatort, kõige klassikalisem vahukoore-kohupiima-maasika tort :) Koos minu kaua oodatud (oma süül küll kaua) kingitusega ;)

le D?ner

Merit
Kokaõpilane
2010-06-25 19:01:09
Siin minu veidike igavavõitu retseptiga ja mitte liiga uhke välimusega toorjuustukook, aga kuna see lihtsalt on nii kuratlikult hea, siis jagan ikkagi :) Retsepti leiab siit

www.heatoit.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-25 22:11:55
Pille:
Nüüd leiate teema avapostitusest maasikatortide auhindade kohta!!!
On lisandunud veel üks tore auhind - lugege avapostitust :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2010-06-25 23:05:04
Liisi:
Mina proovisin teha lihtsat maasika-jogurtitorti, kuid see ebaõnnestus täielikult - üldse ei tarretunud :(
Mina ei tea mis lahti on, et 2 torti järjest on nässu läinud :( Täna tegin külakostiks viimiseks šokolaaditorti, mille kaunistamiseks käisin spetsiaalselt linnast maasikaid ostmas. Kook küpses kenasti, sai vormis jahtuda, kuid peale vormist väljavõtmist vajus see lihtsalt laiali :o Külakostiks ei tihkanud sellist viia, küll sobis see siiski hästi šokolaadi-maasikamagustoiduks :)

Liisi Blogi

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>