Spidur Abikokk 2010-06-23 08:36:26 |
minu poolt selline lilledega tort. üks hetk oli küll suur kiusatus need lilled praemunadeks teha :) Põhjaks siis kakao-rukkibiskviit vahel ja peal kodujuust-vahukoor aprikoosimoos peal aprikoositarretis, šokolaadivõikreem ja piparmündilehed. | |
Ragne Abikokk 2010-06-24 00:12:46 |
Spiduri tort on nii armas, pika aega nuputasin, mis need kollased munad tordil on, alles pärast taipasin retsepti lugeda:D Mina postitan siia kaks tordikest, mis valmistasin 1.juuniks poja sünnipäeva puhul. Kook on valmistatud biskviidist, vahel aprikoosipüree ja kakao-vahukoorekreem. Kate martsipanist. | |
Kairi5000 Kokaõpilane 2010-06-24 16:31:27 |
Üks siilidega tort. Biskviidi vahel on kohupiima-vahukoore kreem ja tükeldatud värsked maasikad. Siilipoisid on tehtud "kirju koera" retsepi järgi ja okkad on shokolaadi-toorjuustu segust. Pealt on tort kaetud martsipaniga, mis on värvitud naturaalsete toiduvärvidega. Seened on beseest. | |
Qsti Abikokk 2010-06-24 18:19:12 |
Kairi5000:
Minu lemmik! Üks siilidega tort. |
|
Martiina Abikokk 2010-06-24 18:30:50 |
Tordid on kenad! Mina kahjuks seekord torti teha ei jõudnud ja kunagi varasemalt tehtud tortide pilte ka lisama ei hakka. Tahtsin küll osa võtta, aga Keilasse lastele torti tuua polnud kuidagi võimalik ja kodus niisama torditegemisplaani lükkasin koguaeg edasi, kuni aega enam ei olnudki. Aga siin on juba niigi palju kenasid torte. :) | |
Kaare Abikokk 2010-06-25 23:58:23 |
Vist jõuan veel esitada oma teise tordi. Maasikakoormatega veoauto. Küpsetasin kolm biskviiti, kaks heledat ja ühe tumeda keskmiseks kihiks. Kastide jaoks meisterdasin papist vormid, mille katsin hõbepaberiga. Tordi vahele panin kreemi, mis koosnes metsmaasikajogurtist, vahukoorest, maasikaviiludest ja sidrunimelissist. Pealt katsin kohupiima-vahukoorekreemiga ja kaunistasin vahukoorega. Kabiini osa kaunistasin kakaoga värvitud vahukoorega. Retsept ühele tordile (mina tegin kolm): Biskviit kolmest munast. Kreem: 3 dl vahukoort 200 g metsmaasikajogurtit 4 lehte želatiini maitse järgi suhkrut 6 dl viilutatud värskeid maasikaid hakitud sidrunimelissi Kaunistamiseks: vahukoort küpsiseid komme maasikaid tumedat šokolaadi Vahustasin vahukoore, segasin juurde jogurti, maasikad ja sidrunimelissi. Maitsestasin suhkruga. Segasin hulka želatiini. Lõikasin biskviidi kolmeks ja ladusin need vormi vaheldumisi kreemiga. Lasin tordil terve öö külmas seista. Kaunistasin järgmisel hommikul. Inspiratsiooni sain sellest retseptist. Hea oli, et proovitordi tegin, sest retsepti järgi tuli ülimagus tort. Tegin retsepti veidi ümber. Kreem, mis tordi vahele läks, oleks võinud olla tugevam, sest auto kabiini osa vajus raskuse all veidi lössi. Päev oli nii kiire, et pilti ei saanud korralikult teha, aga midagi siiski. Kahju, et läbilõikest ilusat pilti ei ole, aga panen selle välguga tehtud foto ikkagi üles, et oleks aimu, milline tort seest väja näeb ;) | |
Elis Abikokk 2010-06-26 08:44:31 |
Koopatibi, nii-nii vinge rong! | |
Ragne Abikokk 2010-06-26 23:53:54 |
Koopatibi tort on nii tore. Plusspunktid kindlasti Sulle retsepti esitamise aja eest ...23.58:D:D | |
Pozataja Abikokk 2010-06-27 12:29:31 |
Ragne ma mõtlesin just sama :D | |
Kaare Abikokk 2010-06-27 17:26:11 |
Aitäh! Nibin-nabin jõudsin jah :D | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |