Lastepäraste tortide võistlus koostöös SOS Lastekülaga

Pocahontas
Kokaõpilane
2010-06-20 11:17:36
Biskviiditaignast kook, mille vahel vaniljepuding ja banaanid. Suhkruvaap on tehtud vahukommidest ja tuhksuhkrust.
Pozataja
Abikokk
2010-06-20 18:03:24
sidruni-toorjuustu sisuga hello kitty tort kaetud martsipaniga

Pozataja

Helen
Kokaõpilane
2010-06-21 00:27:12
Võistlustort "Pidusöök". Tegemist on shokolaadi-maasikatordiga, mida katavad suhkrumassist tehtud kaunistused. Põhi: 185 g toorjuustu 90 g võid 275 g suhkrut 3 suurt muna 150 g tumedat shokolaadi 375 g jahu 45 g kakaod 1,5 tl soodat Täidis: 500 g maasikatest valmistatud hapukas toormoos 200 g valget shokolaadi 200 g toorjuustu 300 ml vahukoort

http://heleniretseptid.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2010-06-21 09:00:49
Helen:
Võistlustort "Pidusöök". Tegemist on shokolaadi-maasikatordiga, mida katavad suhkrumassist tehtud kaunistused.
väga uhke tort! tahaksin ainult küsida, et kas lapsed söövad ka seda suhkrumassi. mina isiklikult jälestan selle seebist maitset ja kõva on ta ju ka. või pole ma lihtsalt õiget suhkrumassi saanud... vabandan kui kedagi solvasin, see polnud mu eesmärk, lihtsalt mõtlesin avalikult :)

Köögitoimkond

Helen
Kokaõpilane
2010-06-21 10:00:25
Erinevate firmade suhkrumassid ongi väga erineva maitse ja konsistentsiga, ise olen läbi testinud kõik Euroopas saadaolevad ja nüüd leidnud endale meelepärase. Kasutan vanilje- ja shokolaadimaitselisi ja mingit seebimaitset pole küll täheldanud. Samuti ei lähe see kõvaks (see võib juhtuda ainult siis, kui tort väga varakult valmis teha. Mina katan tordi alati peoga samal päeval). Minu enda jaoks on suhkrumass liiga magus, kuigi lapsed söövad seda hea meelega - kui neile koolitust tegin, pugisid nad paljast suhkrumassi, nii et pooled kaunistused rändasid suhu, eriti eelistatud oli shokolaadimaitseline (see + valge ei sisalda toiduvärve). Alati on ju võimalus valida martsipan, aga pea igal sünnipäeval on mõni pähkliallergiaga laps ja seetõttu olen valinud just suhkrumassi.

http://heleniretseptid.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-21 10:04:44
Liilia:
Helen:
Võistlustort "Pidusöök". Tegemist on shokolaadi-maasikatordiga, mida katavad suhkrumassist tehtud kaunistused.
väga uhke tort!
Minu arust ka väga kaunis, nagu nukumaja, aga kulinaarne ja söödav :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Eva
Abikokk
2010-06-21 12:07:55
SOS Lasteküla lapsed saatsid edasi tänusõnad kohaletoimetatud tortide eest, tortide üle oldi lihtsalt vaimustuses! Vaatan, et siin on väga kauneid, töömahukaid ja fantaasiarohkeid torte postitatud; kui kasutajatel vähegi võimalik, siis lisan omapoolse soovi koostisosade ja kaunistamisnippide kohta ka rohkem infot jagada - see aitaks palju edasisel lõpptulemuste hindamisel ja oleks lihtsalt huvitav-praktiline info tordiküpsetamishuvilistele.

http://www.perenaine.ee/

Pocahontas
Kokaõpilane
2010-06-21 16:43:39
Lisan võistlusele veel ühe koogi, mis erineb eelmisest tegelikult ainult välimuse poolest. Natuke rohkem infot http://njammdzhemm.blogspot.com/.
Kait
Abikokk
2010-06-22 14:26:38
Qsti:
Minu ja lapse koostööl valmis täna hommikul selline tort lasteaeda kasvatajatele. Sisuks hästi maasikane täidis, kaunistused martsipanist. Täpsemalt siin.
Qsti, need liblikad on üle mõistuse kaunid! On sul ikka annet...

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

Kirsi
Kokaõpilane
2010-06-22 15:35:57
Ma lisan ka oma tordid: "Kala" 2 suurt röst saia 1 karp merevaiku 1 karp toorjuustu 2 karpi tuunikala vees 2 pakki hapukoort Soola Kaunistamised: meremarja, kartulit, tilli jms "Lohemadu" 2 ümmargust biskviiti 2 pakki kohupiima 1 kohupiima pasta 1 vahukoor Hapukat moosi suhkrut vaniljet veidi toiduvärvi Kaunistamiseks: Meelepäraseid komme "Hello Kitty" Biskviit tordipõhi (kandiline) 1 suur vahukoor 2 vanilje kohupiimapastat 1 vanilje kohupiim maasikaid valget shokolaadi Katteks 1.5 pakki vahukomme+ tuhkruhkrut, veidi shokolaadi
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>