Kairit Abikokk 2010-06-07 15:38:06 |
Pozataja:
Saatsin sulle Pille kirja ka, et ma ilmselt ka tulen koos tordiga, aga mis kellaks see tuua? kui töökõrvalt jõuan siis äkki mina tulen :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-07 15:46:26 |
Kairit:
UUrin seda asja!
Pozataja:
Saatsin sulle Pille kirja ka, et ma ilmselt ka tulen koos tordiga, aga mis kellaks see tuua?kui töökõrvalt jõuan siis äkki mina tulen :) |
|
Pozataja Abikokk 2010-06-08 20:33:12 |
pille saatsin sulle maili oma soovide ja küsimustega :) | |
ErleS Abikokk 2010-06-09 09:46:00 |
Tore ettevõtmine ja seni valmistatud tordid on väga vahvad :) Kuna minu õde töötab SOS Lastekülas, siis mulle on ka kodus torditellimus sisse antud :) Seega püüan end ka 16. kuupäevaks küpsetamise lainele viia, aga midagi kindlat lubada ei saa, kuna hetkel pisut kiired ajad. | |
Köögikatake Abikokk 2010-06-09 21:27:03 |
Tegin sõbranna lapsele sellise tordi: Tort on tehtud rullkoogi põhimõttel. Biskviit: 3 muna 1,5 dl suhkrut 1 dl jahu 1 dl tärklist 1 tl küpsetuspulbrit Selle tordi sisse läks kaks biskviiti. Immutatud vaniljepiimaga, vahele toorjuustu-vahukoore-maasikatoormoosi segu. Pealt kaetud vahukoorega ja siis martsipaniga. Kaunistuseks martsipanililled, tutti-frutti südamed. Korv on küpsetatud pärmitaignast, sisse vahukommid ja peale martsipaniroosid. | |
Pozataja Abikokk 2010-06-12 20:29:01 |
Pille ma pole veel vastust saanud! kas on mõtet hakata tegema üldse? kas ma saan 16 ennem tööd selle ära viia keilasse või võtan linna kaasa ja saadaksin kellegiga kes niikuinii läheb sinna oma torti viima? kui see projekt üldse õnnestub muidugi. kui mitte siis pole miskit sinna viia :P | |
Gea Kokaõpilane 2010-06-12 21:27:50 |
Antud hetkel vägagi teemakohane tort ja vastab siinsetele kriteeriumitele;) Tort "jalgpall" Rullbiskviit: 5 muna 5 sl suhkrut 3 sl jahu 2 sl kartulitärklist 250 g vaarika toormoosi Täidis: 2 dl 30% koort 450 g vanilli kohupiimakreemi suhkrut 8 želatiinilehte Kate: 200 g martsipani 8 söetabletti | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-06-12 22:15:35 |
Pozataja ja Kairit, ma pole ikka veel 16. kuupäeva osas selgust saanud :( Ma ikka plaaniks täitsa, aga saan ise ka aru, et see teadmatus on hetkel paha... | |
Liilia Abikokk 2010-06-13 16:52:20 |
mina meisterdasin stegosaurusega tordi. 6 pakki vaniljeküpsiseid 1 l maasikajogurtit 500 g vaniljekohupiima 400 ml vahukoort Kaunistuseks: šokolaad kiivi-rabarbrimoos lilleõied melissilehed Vooderda lahtikäiv koogivorm kilega. Sega omavahel kohupiim ja jogurt. Lao vormi kihiti küpsiseid ja jogurtisegu, viimaseks kihiks jäta küpsised. Pane külmikusse vähemalt 5 tunniks tahenema. Eemalda vormiääred ja kile ning kata tort vahukoorega. Joonista sulašokolaadiga stegosaurus ja värvi moosiga. Kaunista vastavalt soovile/vajadusele. | |
Kaare Abikokk 2010-06-13 19:25:29 |
Mul valitseb täielik ideede põud :( No ei tule vaimu peale. Aga eelmisel aastal tegin ühe suure lastepärase küpsisetordi pojale sünnipäevaks. Klassikaline, kodumaine (va kiivid muidugi) ja mis peamine, lastele maitses väga. Tort koosneb heledatest küpsistest, kohupiimast, vahukoorest ja maasikatest. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |