MAITSVAD SOOJAD SUPID

Tsheburashka
Abikokk
2012-03-03 21:46:49
Supiteema on hea :) Minu lemmikud talvisel ajal on tulised Tai supid, sügisel kõrvitsa- ja porgandisupid ning harira ja tomati-, maisi- ja selged aasiapärased kanasupid kevadel. Siin on minu lemmikud: Koorene maisisupp Sidrunimaitseline lamba-läätsesupp Tom Yum Gai Tom Yum Goong Kana-sidrunheinasupp Sametine porgandisupp apelsini ja ingveriga Sametine kõrvitsasupp mee ja kitsejuustuga Tomatisupp Tom Kha Gai Ja viimasel ajal olen tihti teinud Juci blogist tomatisuppi maapähklivõiga. Väga hea :) Ma ise lisan pähklitükkidega maapähklivõi kõige viimasena ja siis enam ei püreesta, sest mulle meeldivad pähklitükid supi sees. Ma hea meelega osaleks ainult noa loosimises :) sest see kokakas mul juba on :D
Aaloemahl
Abikokk
2012-03-03 21:54:26
Esimene supp tehtud: PRANTSUSE KANASUPP. Retsept on pärit norrakate Matpratist.

sussi-sussi.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2012-03-04 19:44:07
Mulligatawny Nami retsepti järgi. Mul oli vaja kogust 3x vähendada 2 inimese jaoks, ja lõpptulemus oli niivõrd "tummine", et meenutas rohkem ühepajatoitu kui kui suppi. Kasutasin lillasid porgandeid, seetõttu värvus supp küllaltki punaseks.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Silja
Abikokk
2012-03-05 08:39:24
Mõned päevad tagasi proovisin ära Lihtsa hapukapsaborši viineritega - tegin Oskari e-vabadega. Imekiire ja tõeliselt hea.

Lavendlimesi.blogspot.com

Aire1
Abikokk
2012-03-05 08:48:34
Tegin täna lõunaks lihtsat peedisuppi
Ristl
Kokaõpilane
2012-03-07 08:51:21
Tegin nädalavahetusel juustust forellisuppi. Pildistada ei tulnud muidugi meelde. Parim kompliment supile tuli tütrelt, kes ütles, et see on kõige ideaalsem kalasupp, mida ta eales on saanud. Hea lihtne oli teha ka ja maitses tõesti nagu restoranis.

Ablas miisu.

Silx
Abikokk
2012-03-07 09:22:39
Noh pole küll suurem asi retsept.. Kõige laisema päeva kõige kiirem hea (ja E-rohke) söömaaeg.. Kiire frikadellikas Koostisosad: 6-7 suuremat kartulit 1 pakk frikadelle 1 pakk külmutatud herneste-porgandite segu 2 kanapuljongikuupikut vett maitse järgi soola Valmistamine: Koori ja tükelda kartulid ning pane suurde supipotti keema. Kui kartulid on umbes 10 minutit keenud, lisa köögiviljasegu ja puljongikuubikud ning lase uuesti pisut keeda. Seejärel lisa frikadellid ning keeda edasi.. samuti umbes 10 minutit, kuniks pallikesed on pinnale tõusnud. Vajadusel maitsesta soola ja maitserohelisega. Serveeri koos võiga rukkileivaga.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Aire1
Abikokk
2012-03-07 10:00:59
Tegin eile hiina suppi ainetel aga ilma lihata ja ka tärklist ei lisanud. Ühesõnaga üks lihtne juurvilja supp.
Eksitus
Kokaõpilane
2012-03-07 16:55:26
Avastasin, et ainuüksi blogis on mul juba u 30 supiretsepti, ilmselgelt süüakse meil neid keeduseid päris edukalt. Poleks aus siia kõiki üles riputada ;) Täna sain just postitada ühe mõnusa supi, heleroosa paradiis, retsepti. Kahjuks küll enne kui kooskokkamise teemat lugesin. Ma armastan kõiki suppe, mis mul seal blogis on, aga tõstaksin esile need: Imeline seenesupp Vaimustav supp salatsigurist Hapukapsasupp kookospiimaga Porgandisupp vürtsköömnega Sibulasupp Kastanisupp Spinatisupp Kuigi jah, nad kõik on head. Mul hakkas nüüd teistest suppidest, mis nimetatud ei saanud, kahju :):D

http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/

Tiina
Abikokk
2012-03-07 20:58:59
Nii, mina teen nüüd sibulasupi ära. Aastaid juba mõtlen sellele, aga pole jõudnud tegemiseni ja isegi maitsnud ei ole seda kunagi. On kellegil nippe jagada, kuidas kõige maitsvam tuleb? Saan aru, et ega seal muud kunsti ei ole, kui sibulad hautada ja puljong peale valada.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>