MAITSVAD SOOJAD SUPID

Jaanikaant
Abikokk
2011-10-03 15:32:03
Kodune kana- klimbisupp

Maitse asi

Kokkamas95
Abikokk
2011-11-27 10:57:52
Rullkõrvitsa-suitsujuustusupp Toorjuustu-šampinjoni püreesupp krõbedate saiakuubikutega

http://kokkamas95.blogspot.com/

Eksitus
Kokaõpilane
2011-11-27 12:56:35
Me sööme palju suppe, aga hiljutine katsetus toiduainetega sai hindeks 5+ :) Tomatisupp šokolaadiga

http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/

Liisi
Abikokk
2012-01-08 21:46:00
Lihtne tomatisupp

Liisi Blogi

Liisi
Abikokk
2012-01-17 09:09:19
Väga maitsev Tom Kha supp, kus kasutasin Santa Maria supisegu ja lisasin omaltpoolt lisaks shampinjonidele veel aedvilju.

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-29 10:54:51
KOKKAME KOOS # 44: MAITSVAD SOOJAD SUPID Kastmeteema lõppes ära ja isamaaliste tortide võistlus samuti, nii et on aeg uus kooskokkamise teema välja kuulutada. Arvestades seda, et märtsis on veel külm ja jahe, et nii mõnedki Nami-Nami kasutajad paastuvad (või üritavad lihtsalt kergemalt toituda), et värskeid puu- ja köögivilju ja metsarohelist veel pole, siis võtame ette supid. Soojad, toekad supid, püreesupid, selged supid, lihaga supid ja lihata supid, kalasupid, oa-hernesupid, Eesti köögi supid, maailmaköögi supid jne. Kooskokkamisel lähevad arvesse vaid nüüdsest hetkest alates esitatud supid. Auhinnaraamatud on sel korral kirjastuselt Pegasus ning selleks on äsja ilmunud ARAABIA KÖÖGI RADADEL. Egiptuses ja Marokos (3 eksemplari). Raamatud loosime välja märtsi lõpus. Lisaks on Victorinox pannud välja uhked roosipuust käepidemega koorimisnoad (3 tükki) - siis on ka edaspidi suppe valmistades hea lihtne köögivilju koorida :) Šveitsis valmistatud nugadel on eluaegne garantii materjali- ja tootmisdefektide vastu. ------------------------------------------------- Kooskokkamise reeglitest ja ideest saate lugeda siit. NB! Väike lisapalve neile nami-namikatele, kes ka blogivad. Kui te selle kooskokkamise raames tehtud roogadest ka oma blogides kirjutate, siis pange palun väike viide siia konkreetsele Nami-nami ühiskokkamise teemale. Aitäh!! NB! Kui kooskokkamisel osalenud foto lisatakse mõne uue või vana Nami-Nami retseptikogus oleva retsepti juurde, siis osaleb foto automaatselt ka Nami-Nami fotokampaanias!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2012-02-29 12:13:08
Tore ja õige ajastusega teema, saan üle pika aja jälle osa võtta. :) Kohe alustuseks üks mõnus kõrvitsasupp. Serveerisin kitsejuustu ja röstitud kõrvitsaseemnetega.

le D?ner

Narkolepsia
Abikokk
2012-02-29 12:13:38
Ohohoo, kui mõnus teema! Olen ise ka supilainel viimasel ajal. Olen noor ja roheline ning Thredahlia kanasupita poleks ma sedagi. Korterikaaslased ja sõbrad lausa nõuavad seda suppi! Paar päeva tagasi keetsin kodus uue laari, ent seekord tegin puljongi vürtsikamaks sellest retseptist võetud maitseaineseguga, sest korter on tõbiseid täis. Vahepeal tegin ma ainult püreesuppe, sest raha oli otsas ja mingil põhjusel oli mul konservi- ja kookospiimavaru tekkinud kappi. Tomatipüreesuppi sobitub see eelpool mainitud Maroko maitseainesegu nagu rusikas silmaauku! Püreesuppidega on ainult see häda, et need hirmsasti maitsevad mulle ja ma kipun endale liiga tegema nendega.. Neli kausitäit pole probleemiks. Kooskokkamise raames tahaks proovida teha kalasuppi, pole varem selle teemaga kokku puutunud ja ei mäleta, et kodus kah oleks kalasuppi tehtud. Nädalavahetusel aga ootab ees kolimine ühikasse ja näis, palju mu köögivarustusest üldse alles jääb... :(
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-02-29 12:20:34
Ma ise osalen kooskokkamises tinglikult, st auhindadele ei kandideeri, aga suppe plaanid rohkem menüüsse võtta küll ja siin jagada. Aga siin veidi inspiratsiooni: KALASUPID: Juustune forellisupp ja koorene lõhesupp tilliga ja seene-lõheseljanka ja traditsiooniline lõhesupp KANASUPID Kana-nuudlisupp köögiviljadega ja kana-klimbisupp ja kana-hapukapsasupp ja belglaste Waterzooi ja šotlaste cock-a-leekie ja kana-kookosesupp ja Mulligatawny ja Tom Kha Gai e. Tai kookose-kanasupp TOMATISUPID: Tomati-kookosesupp vähese mädarõikaga ja Boheemi tomatisupp ingveri ja apelsiniga ja tomati-riisi-pestosupp ja tomati-sibulasupp SIBULASUPID Sametine sibulasupp ja kartuli-sibulasupp ja lihtne sibula-küüslaugusupp rukkikrutoonidega ja punase sibula supp PEEDISUPID Peedisupp kookospiimaga ja kreemjas peedisupp mädarõikaga ja lihata borš ja magushapu peedisupp munaga ja ingveri-peedisupp ja lihtne hapukapsaborš viineritega MAAPIRNISUPID Maapirnisupp kalamarjaga ja maapirni-seenesupp KÕRVITSASUPID: Kõrvitsasupp muskaadiga ja Idamaine kõrvitsasupp ja kõrvitsa-manna-piimasupp ja röstitud kõrvitsasupp vürtsiõliga JUUSTUSUPID Lillkapsa-juustusupp ja suitsujuustusupp ja riisi-porgandi-juustusupp ja kapsa-juustusupp ja suvikõrvitsa-suitsujuustusupp HAKKLIHASUPID Mõnus ja lihtne frikadellisupp ja tomati-nuudlisupp hakklihaga ja tomati-hakklihasupp ja Hiina riisi-hakklihasupp AASIA EKSOOTILISED SUPID Pho Ga ehk Vietnami kana-nuudlisupp ja lihtne Hiina šiitake-kanasupp ja roheline kanalaksa ja Hiina kana-maisisupp OA-, HERNE- JA LÄÄTSESUPID Makhlouta e. Liibanoni läätse-riisisupp ja vürtsikas porgandi-läätsesupp ja Kikerhernesupp väikese suitsumekiga ja vürtsikas laimi-läätsesupp ja vürtsikas läätsesupp ja Maroko kikerherne-tomatisupp ja läätsesupp kookospiimaga

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silx
Abikokk
2012-02-29 12:42:19
Minu variant peedisupist kookospiimaga

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>