Jaanikaant![]() Abikokk 2011-10-03 15:32:03 |
Kodune kana- klimbisupp
|
|
Kokkamas95![]() Abikokk 2011-11-27 10:57:52 |
Rullkõrvitsa-suitsujuustusupp
![]() |
|
Eksitus![]() Kokaõpilane 2011-11-27 12:56:35 |
Me sööme palju suppe, aga hiljutine katsetus toiduainetega sai hindeks 5+ :)
Tomatisupp šokolaadiga
![]() http://kulinaarsedeksitused.blogspot.com/ |
|
Liisi![]() Abikokk 2012-01-08 21:46:00 |
Lihtne tomatisupp
![]() |
|
Liisi![]() Abikokk 2012-01-17 09:09:19 |
Väga maitsev Tom Kha supp, kus kasutasin Santa Maria supisegu ja lisasin omaltpoolt lisaks shampinjonidele veel aedvilju.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-02-29 10:54:51 |
KOKKAME KOOS # 44: MAITSVAD SOOJAD SUPID
Kastmeteema lõppes ära ja isamaaliste tortide võistlus samuti, nii et on aeg uus kooskokkamise teema välja kuulutada. Arvestades seda, et märtsis on veel külm ja jahe, et nii mõnedki Nami-Nami kasutajad paastuvad (või üritavad lihtsalt kergemalt toituda), et värskeid puu- ja köögivilju ja metsarohelist veel pole, siis võtame ette supid. Soojad, toekad supid, püreesupid, selged supid, lihaga supid ja lihata supid, kalasupid, oa-hernesupid, Eesti köögi supid, maailmaköögi supid jne.
Kooskokkamisel lähevad arvesse vaid nüüdsest hetkest alates esitatud supid.
![]() ![]() ![]() |
|
Spiidi![]() Abikokk 2012-02-29 12:13:08 |
Tore ja õige ajastusega teema, saan üle pika aja jälle osa võtta. :) Kohe alustuseks üks mõnus kõrvitsasupp. Serveerisin kitsejuustu ja röstitud kõrvitsaseemnetega.
![]() |
|
Narkolepsia![]() Abikokk 2012-02-29 12:13:38 |
Ohohoo, kui mõnus teema! Olen ise ka supilainel viimasel ajal. Olen noor ja roheline ning Thredahlia kanasupita poleks ma sedagi. Korterikaaslased ja sõbrad lausa nõuavad seda suppi! Paar päeva tagasi keetsin kodus uue laari, ent seekord tegin puljongi vürtsikamaks sellest retseptist võetud maitseaineseguga, sest korter on tõbiseid täis. Vahepeal tegin ma ainult püreesuppe, sest raha oli otsas ja mingil põhjusel oli mul konservi- ja kookospiimavaru tekkinud kappi. Tomatipüreesuppi sobitub see eelpool mainitud Maroko maitseainesegu nagu rusikas silmaauku! Püreesuppidega on ainult see häda, et need hirmsasti maitsevad mulle ja ma kipun endale liiga tegema nendega.. Neli kausitäit pole probleemiks. Kooskokkamise raames tahaks proovida teha kalasuppi, pole varem selle teemaga kokku puutunud ja ei mäleta, et kodus kah oleks kalasuppi tehtud. Nädalavahetusel aga ootab ees kolimine ühikasse ja näis, palju mu köögivarustusest üldse alles jääb... :( | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-02-29 12:20:34 |
Ma ise osalen kooskokkamises tinglikult, st auhindadele ei kandideeri, aga suppe plaanid rohkem menüüsse võtta küll ja siin jagada. Aga siin veidi inspiratsiooni:
KALASUPID:
Juustune forellisupp ja koorene lõhesupp tilliga ja seene-lõheseljanka ja traditsiooniline lõhesupp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Silx![]() Abikokk 2012-02-29 12:42:19 |
Minu variant peedisupist kookospiimaga
![]() Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |