Laurentzius![]() Abikokk 2012-02-29 13:08:20 |
Olen jõudnud teha juba Vürtsikat läätsesuppi (Nami-namni retsept aga kasutasin rohelisi läätsesid). Ja Tom Yumi (Juc-i raamatust, üks lemmik suppe:)
![]() ![]() |
|
Martiina Abikokk 2012-02-29 13:13:39 |
See on hää teema, supp on praeguste ilmadega pidevalt laual. Üldjuhul on see erinevatest köögiviljadest (ja vahel veel millestki muust) kokku pandud püreesupp. Pille supipildid andsid palju inspiratsiooni :) | |
Silja![]() Abikokk 2012-02-29 13:28:30 |
Oi mis mõnus teema. Mul on kohe pakkuda üks jube lihtne ja jube hea
Tomatine sibulasupp
|
|
Karima![]() Abikokk 2012-02-29 14:41:11 |
oi kui monus teema :) suppidega on meie peres v?ga head suhted :)
pean nyyd ona blogi ylevaatama ja siia mOned head supid n?iteks tooma.
suppideks on v?rskekapsasupp lambalihaga ja kikerhernesupp merquesiga
![]() ![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-02-29 14:54:52 |
Nami-Nami hea ja kauaaegne sõber Victorinox pani mõned noad auhindadeks, et ka edaspidi oleks lihtne köögivilju suppide jaoks koorida :) Täpsemalt algpostituses. | |
Silx![]() Abikokk 2012-02-29 15:00:25 |
Enne siin teemas mainitud.. aga mitte retseptiga postitatud..
Minu vana-vanaema liisi kanasupp. :) Minu meelest on see kõige parem söök maailmas. Rahustav, tervendav ja soojendav. :) Vanavanaema tegi vast pisut teisiti.. et tema valis kanakese oma enda aedikust.. Ehe ja mahe. :)
Eriti meeldib mulle justnimelt see viis, kuidas meil peres seda sööme. Kana suurele taldrikule supi kõrvale ja siis kahvliga kallale. Ei ole kunagi aru saanud kanasupi tegemisest paarist kurvast fileest või kondist või siis kana supi sisse tükeldamisest. Teen terve kanaga ka siis seda suppi, kui vaid kahekesi oleme.
![]() Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Martiina Abikokk 2012-02-29 18:21:16 |
Tänaseks õhtusöögiks oli väga lihtne porgandi-kartulisupp. Püreestamisel panin veidi toorjuustu ka, annab minu arvates hea kreemja maitse. :)
![]() |
|
Aire1![]() Abikokk 2012-02-29 19:58:58 |
Otsustasin juba mõned päevad tagasi, et märts on mul supikuu ja kuna mees ei hooli suppidest, siis teen neid tööle kaasa võtmiseks. Täna tegin kõrvitsapüreesuppi, las mees nosib oma võileibu.
![]() |
|
Anu![]() Abikokk 2012-02-29 20:29:39 |
Mu viimase aja lemmikud on Aafrika tomatisupp ja erinevad kõrvitsasupid. Ning juustusupp (liiter puljongit, 2-3 porgandit, 2-3 sibulat ja pakk Merevaikku) on ka iganädalane külaline meie toidulaual. Teema igatahes tõesti väga hea! Mõtlesin just, et peaks uusi retsepte avastama. | |
h_s![]() Kokaõpilane 2012-02-29 22:47:19 |
Mulle meeldib väga üks püreesupp, mille algne variant on pärit "Eesti kokkade kokaraamatust", kuid mida ma olen päris palju mugandanud. Minu variandis koosneb supp kanapuljongist, köögiviljadest (kartul, porgand, varsseller, tšilli, küüslauk, sibul) ja sulajuustust (kõik kogused on tunde järgi). Maitsestamiseks sool, pipar ja seesamiõli. Eriti hea on see supp koos ahjus röstitud saiakuubikutega.
![]() |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |